Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman krijgt tweetal van Tottenham aangeboden

Laatste update:
/
Vijftig miljoen euro lijkt een brug te ver voor Internazionale, maar Paulo Dybala blijft wel degelijk op de radar van de club staan. “Of zijn toekomst bij Inter ligt? Goede spelers zijn altijd welkom bij onze club. Als we een kans hebben om hem aan te trekken, zullen we het zeker proberen. We moeten echter wel realistisch zijn en we moeten de regelgeving van de Financial Fair Play respecteren”, zegt bestuurder Javier Zanetti. (Goal)
/
Daniel Parejo moet de nieuwe motor op het middenveld van Atlético Madrid worden. De 26-jarige middenvelder heeft bij Valencia een verbintenis tot medio 2016 en gesprekken over een nieuw contract verlopen allesbehalve soepel. Atlético denkt te kunnen profiteren. Normaal gesproken zou Parejo circa twintig miljoen euro kosten, maar door zijn contractsituatie is hij mogelijk een stuk goedkoper. (AS)
/
Tottenham Hotspur is bereid ver te gaan voor Morgan Schneiderlin. De middenvelder van Southampton staat bovenaan het wensenlijstje van coach Mauricio Pochettino, maar the Spurs vinden de vraagprijs voor de Fransman te gortig. De Noord-Londenaren willen Andros Townsend en Benjamin Stambouli bij de deal betrekken om de komst van Schneiderlin alsnog mogelijk te maken. (London Evening Standard)
/
Salvatore Sirigu overweegt een terugkeer naar de Serie A. De doelman van Paris Saint-Germain heeft ook opgevangen dat zijn club meer dan vijftig miljoen euro wil betalen voor Hugo Lloris, de keeper van Tottenham Hotspur. Sirigu wil weg voor het te laat is en hij hoopt naar een Italiaanse topclub te verhuizen. Fiorentina, AS Roma, Lazio en Internazionale hebben alvast interesse. (Sky Italia)
/
Drie spelers van Newcastle United kunnen op zoek naar een nieuwe club: Jonás Gutiérrez, Ryan Taylor en Sammy Ameobi. De drie zijn in het bezit van een aflopende verbintenis en Newcatle is niet van plan om te gaan verlengen. The Magpies willen de bezem door de selectie halen en in dat kader is er geen ruimte meer voor het trio. Een nieuwe manager kan zo met een schone lei beginnen. (The Chronicle)
Denk jij dat Hugo Lloris komende zomer naar PSG gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop als Lloris vetrekt vorm zijn plek mag innemen. Wil hem wel weer zien spelen.

1 mei 2015 om 18:38

Ik heb niet het idee dat ze bij Tottenham Vorm goed genoeg vinden voor een basisplaats ik ga er van uit dat er een nieuwe eerste keeper zal worden gekocht

Met Andros Townsend en Benjamin Stambouli ga je CL spelen meteen doen Ronald

1 mei 2015 om 18:35

Nou.. ik vind het anders 2 hele beperkte spelers, waren 2 grote talenten maar hebben amper wat laten zien in de premier league ik zou als ik southampton was lekker de vetpot vragen voor Schneiderlin wat een van de beste middenvelders is van de PL, en gewoon een waardige vervanger halen

1 mei 2015 om 18:48

Was waarschijnlijk sarcstisch Lucas.

Titel zette mij op verkeerd been.
Ik dacht dat Vertonhgen en Eriksen naar Ronald Koeman zouden verhuizen.
Ik zou het zeker spijtig vinden.

1 mei 2015 om 18:52

Heb je iets gerookt? Eriksen en Vertonghen zijn samen met Kane en Lloris onze belangrijkste en beste spelers, die gaan niet een stap terugzetten.

2 mei 2015 om 05:57

I smell sarcasm.

2 mei 2015 om 15:38

Bij zapperboy weet je het maar nooit, want in de live meepraten wedstrijden van Spurs zit hij stuk voor stuk iedereen af te kraken, waaronder Eriksen en Vertonghen.

Oef, 50 miljoen euro voor Lloris. Denk dat ze hem dan wel te pakken hebben bij Psg. Dan zal Vorm doorschuiven naar de positie van eerste doelman.

Ik snap Lloris ook wel als hij weg wil, wéér geen Champions Leauge...

1 mei 2015 om 22:05

dat willen ze allemaal hadden we Bale, Carrick, Modric nog maar met deze jonge talenten dan......... Dromen😄

1 mei 2015 om 22:50

Ja dat is andere koek dan Lamela, Bentaleb en Mason he

Of zoals Van Gaal het zou zeggen: that's a different biscuit!

1 mei 2015 om 22:11

Zoals Modric, Bale, Carrick stel als die nu in deze jonge groep hadden gevoetbald? Dan had ik het kunnen doen en geen van Gaal nodig gehad Audere Est Facere C O Y S.

Daar word koeman niet beter van.
Parejo zou wen geweldige opvolger zijn voor Tiago die steeds ouder word maar ik vind Paulo henriwue Ganso een betere optie die jongen speelt steeds beter in Brazilie.
Dybala is een talent voor de toekomst en kan een wereldtopper worden dus 50 miljoen is een goed bedrag en palerno kan het goed gebruiken.

1 mei 2015 om 18:58

Voetballend ontbreekt er niets aan Ganso. Heeft alleen vaak last van blessures en zie hem dan ook niet echt meegaan in het "kracht" voetbal van atletico. parejo heeft bij Valencia bewezen een uitstekende middenvelder te zijn!

Lloris zal ook plan B zijn voor Real Madrid als het echt zeker is dat Casillas eruit word gebonjourd. Die zullen trouwens ook hetzelfde moeten neerleggen voor De Gea, al denk ik niet dat die zomaar vertrekt.

Maar Tottenham is Tottenham niet als ze Lloris niet voor een recordbedrag verkopen. Kleine gluiperd van een Levy ook altijd, verkopen kan hij wel

1 mei 2015 om 22:05

Is die dybala zo goed of is die gewoon overhypt

1 mei 2015 om 22:23

Hij is goed en overhypt.

3 mei 2015 om 17:35

Talentje, maar is nog maar net begonnen om zeker te weten dat het wat word.

Flink overhypt dus, maar ik snap je reactie op mijn comment eigenlijk niet

Ben ik de enigste die 50 mil voor Dybala te veel vind?

1 mei 2015 om 22:24

Laat ik het zo zeggen als je 30 geeft voor Depay begrijp ik het.
Het is allemaal overhypt.

3 mei 2015 om 17:36

Iedereen vind het teveel hoor. Degene die dat niet vinden praten de voorzitter na en daar zit een steekje los bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren