Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman dreigt in januari weer topper te verliezen

Laatste update:
/
Het zal niet lang duren voordat Jordi Alba zijn contract bij Barcelona openbreekt. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn in volle gang en de linksback heeft duidelijk gemaakt dat hij maar wat graag wil blijven, waardoor er geen problemen worden verwacht. Alba ligt nu nog tot medio 2017 vast, maar kan voor twee jaar bijtekenen, tot de zomer van 2019 dus. (AS)
/
Simone Zaza is zonder twijfel de beste speler van Sassuolo en Juventus wil hem graag kopen. De Italiaanse kampioen krijgt mogelijk concurrentie uit Engeland, want ook Arsenal schijnt interesse te hebben in de 23-jarige aanvaller. Zaza maakte tegen het Nederlands elftal zijn debuut voor de Italiaanse ploeg en deed ook mee in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. (CaughtOffside)
/
Morgan Schneiderlin speelde een fantastische wedstrijd met Southampton tegen Newcastle United (4-0) en dat hebben de scouts van Tottenham Hotspur ook gezien. The Spurs kregen bevestigd wat ze eigenlijk al wisten: Schneiderlin is klaar voor een stap hogerop. De Londenaren visten deze zomer nog achter het net, maar in januari doet men een nieuw bod. Schneiderlin kost circa dertig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Het heeft er alle schijn van dat James Milner bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester City. De middenvelder kan bijtekenen bij de Engels kampioen, maar lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een winters vertrek. Om te voorkomen dat Milner na dit seizoen transfervrij vertrekt, zouden the Citizens bereid zijn om hem in januari voor zes miljoen euro te laten gaan. Milner hoopt naar verluidt op een nieuwe uitdaging. (Daily Star)
/
Wilfried Zaha denkt dat hij Louis van Gaal nog wel zal kunnen overtuigen. De 21-jarige vleugelaanvaller wordt dit seizoen door Manchester United verhuurd aan Crystal Palace, maar geeft de moed niet op en wil nog altijd slagen op Old Trafford. “Ik heb daar voor een paar jaar getekend. Dus ik ga dit seizoen mijn best doen en wil dan terugkeren bij United én het Engels elftal”, maakt Zaha duidelijk wat zijn ambities zijn. (Daily Mirror)
Morgan Schneiderlin is klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Levy weet maar van geen ophouden.
Als Schneiderlin zo doorgaat gaat hij naar een echt grote club. eentje die wel Champions league speelt.

Schneiderlin is een fantastisch cvm, een van de beste op de Engelse velden imo. Zou bij LFC Arsenal United etc. niet misstaan

Sorry maar 30 miljoen vind ik erg veel

16 september 2014 om 15:46

Man 30 mil veel? als een gevalletje lamela 35 mil moet kosten en shaw 40 dan is 30 voor schnei niet overdrev3n.....

16 september 2014 om 17:55

Maar die bedragen zijn ook te hoog! In Engeland wordt gewoon structureel met geld gesmeten voor redelijke spelers.

Ik denk dat Southhampton nog weleens hoger kan eindigen. Is een club waar de jeugd erg goed is. Spurs gaat dit jaar tegenvallen.

Morgan Schneiderlin lijkt mij een fantastische aanwinst voor Tottenham Hotspur, maar ook voor Arsenal.

Beide clubs kunnen een speler als Schneiderlin wel gebruiken, maar stel dat Southampton minimaal dertig miljoen vraagt, dan, denk ik, dat Arsenal af zal haken.

Waarschijnlijk zal Wenger dat geld dan uitgeven aan een echte topspeler en enigszins is dat ook wel te begrijpen.

Lloris
Walker
Fazio
Vertonghen
Davies
Schneiderlin
Paulinho
Lamela
Eriksen
Chadli
Adebayor
16 september 2014 om 18:58

Zoals Ozil lol Ik had Vertonghen vervangen door Dier en Paulinho door Stambouli en Ade door Soldado. Onderbouwing Vertonghen wil nu al CL spelen en zuurt teveel en is niet met Spurs bezig en denkt net als 99 van VZ dat hij bij een kruideniers clubje speelt i.p.v.thfc1882 en zo goed is hij niet. Paulinho is te speels en licht als je al met Lamela en Eriksen speelt. Ade heeft ontzettend veel balverlies en 90 van zijn aannames springen van zijn voet. Ik geef Soldado met die speelse jonge honden achter hem een 2e (laatste) kans om zijn Valencia niveau te halen.

"simone Zaza is zonder twijfel de beste speler van Sassuolo"

Nicola Sansone? Domenico Berardi? Die twee zijn ook niet allerslechtst hoor. Luca Antei is overigens ook geen misselijke speler, kan zeer goed verdedigen gezien zijn leeftijd. Daarnaast zal Zaza wel naar Juve trekken, mocht hij echt dit seizoen gaan excelleren. Wij hebben de eerste optie tot koop bedongen, dus tenzij iemand het risico wil nemen een grote smak gaat te gaan betalen voor hem in de winter zie ik hem nergens anders heen gaan.

16 september 2014 om 15:54

Berardi vind ik zelf de beste en juventus heeft Zaza niet echt nodig denk ik. Met tevez en llorente heeft juve prima aanvallers. Maar de kans is groot dat hij toch naar juve gaat want hij is best duur voor de andere clubs zoals je al zegt. Ik ben benieuwd hoe ze het dit seizoen bij neroverdi gaan doen. Spelen ze zoals zondag eindigen ze onder de degradatiestreep. Zou wel jammer zijn. Is een leuk team

Ik zou Schneiderlin verkopen, maar dan voor wat meer. Tottenham heeft al bewezen dat ze hem echt enorm graag willen en zullen dus ook wel dieper in de buidel tasten. Southampton kan dan direct Milner voor 6mil terugkopen en en nog een behoorlijke speler als versterking halen. Geen idee in welke linie ze wat zoeken, maar wat voorbeelden zijn Agger (wilt een vaste basisplek), Propper (vitesse, groot talent), Sinclair (city, speelt hij ook niet), Fellaini en Anderson (united, komen niet in vgaal zijn plannen voor) en Krhin (internazionale). Prima spelers die een meerwaarde voor Southampton zullen zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren