Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Klopp zet wel erg hoog in bij 'top transfer target'

Laatste update:
/
Chelsea geeft de hoop op de komst van Antoine Griezmann niet op. De club uit Londen bereidt een lucrative deal voor om de 25-jarige aanvaller van Atlético Madrid in te lijven. Er komt geld vrij doordat Radamel Falcao, Alexandre Pato en Loïc Rémy waarschijnlijk vertrekken en het is zelfs niet zeker of Diego Costa op Stamford Bridge blijft. Griezmann scoorde dit seizoen al 29 keer in 46 wedstrijden. (Daily Mail)
/
Alessandro Matri kan zijn rentree maken bij AC Milan. De 31-jarige aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor Lazio en scoorde pas vier keer in de Serie A, maar Cristian Brocchi zou de voormalig Italiaans international een nieuwe kans willen geven. Dat heeft ook te maken met het feit dat Matri in het San Siro nog een contract tot 2017 heeft en i Rossoneri niet zomaar een blik spitsen kunnen opentrekken. (Corriere dello Sport)
/
Liverpool durft groot te dromen. The Reds beschouwen Robert Lewandowski namelijk als hun top transfer target, al is het maar de vraag in hoeverre de 27-jarige Pool haalbaar is voor het team van manager Jürgen Klopp. De Duitser werkte bij Borussia Dortmund al wel samen met Lewandowski, dus misschien kan hij op Lewa in gaan praten. Real Madrid heeft eveneens interesse. (Daily Star)
/
Ronny Deila is nog maar een paar maanden de manager van Celtic. De veertigjarige Noor nam in de zomer van 2014 het stokje over van Neil Lennon en won in zijn eerste seizoen de dubbel, maar in Europees verband ging het dit seizoen niet best en afgelopen zondag werd Celtic ook nog eens in de beker uitgeschakeld door Rangers. Spelers, supporters en media zijn klaar met Deila. Een breuk lijkt aanstaande. (TV2)
/
Zeca heeft gezegd niet weg te willen bij Santos, maar daar trekken geïnteresseerde clubs zich niets van aan. Atlético Madrid en Benfica hebben namelijk serieuze belangstelling voor de 21-jarige linksback, die eerder door Clarence Seedorf al werd getipt bij twee Italiaanse clubs uit de Serie A. “Het is mijn intentie om te blijven. Ja, ik heb aanbiedingen gekregen, maar we maken een goede periode door met de club”, zei Zeca onlangs. (Lance)
Zie jij Robert Lewandowski naar Liverpool gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Costa voor Griezmann en 75 miljoen!

20 april 2016 om 12:40

Zou als Chelsea zijnde, elke topclub in Europa eigenlijk, juist de scout(s) aantrekken wie verantwoordelijk is/zijn voor de topspitsen die ze elke keer x aantrekken tegen een schappelijke prijs (in vergelijking met andere bedragen). Jij weet vast wel wie verantwoordelijk is

20 april 2016 om 12:50

Waarom niet Griezmann en Costa bij Atleti? Met Torres, Borja Baston en Correa als back ups? Voor de komende jaren vind ik Atleti misschien wel de meest talentvolle selectie van Europa. Koke, Saul (voor mij de beste jongeling van Europa; beter dan Pogba), Oliver, Carrasco, Kranevitter, Gimenez, Hernandez, Manquillo en die Ghanese jongen hebben aanstormende toppers in overvloed. Dat met een supercoach, het Chinese geld wat ze nu elk jaar er bij krijgen en het nieuwe stadion volgend jaar; mooie tijden voor Atleti. Hoe graag zou ik Koke en Saul bij Barca zien!

20 april 2016 om 13:26

Saul beter dan Pogba vind ik niet, bovendien zijn het types die lastig te vergelijken zijn. Die Ghanese jongen heet trouwens Thomas Partey als ik me niet vergis. Verder heb je natuurlijk wel gelijk dat ze fantastische talenten hebben

20 april 2016 om 16:18

Saul en Pogba zijn inderdaad verschillende spelers; allebei fantastisch. Saul heeft het voordeel dat hij praktisch op elke positie kan spelen. Van centraal achterin, elke positie op het middenveld tot in de spits (bij nood). Veel scorende middenvelder met kracht, techniek en overzicht. Als de blessures hem sparen kan dit een hele grote worden.

Waarom een fortuin kapot slaan op een spits, terwijl Liverpool veel meer behoefte heeft om andere posities te versterken? Natuurlijk zou Lewandowski een geweldige aankoop zijn, maar erg overbodig. Gelukkig is het de Daily Star, dus kan dit bericht met een flinke korrel zout genomen worden.

20 april 2016 om 13:09

Mee eens inderdaad. Ik denk dat Liverpool zich beter kan richten op het halen van een nieuwe keeper en een centrale/verdedigende middenvelder (voor naast Emre Can). Met die twee aankopen staat er naar mijn mening gewoon een prima team.

Ben ook heel benieuwd naar Matip. Zou fantastisch zijn als hij met Lovren eindelijk weer een solide verdediging kan vormen.

20 april 2016 om 13:23

Inderdaad de twee posities die inderdaad ook wat mij betreft de prioriteit genieten. Met een keeper van een beter niveau dan Mignolet staat gelijk de gehele verdediging beter en met een geweldenaar op de plek van verdedigende middenvelder staat het voor de verdediging ook goed. Een prima team heeft Liverpool dan, niet geweldig natuurlijk, maar wel een team dat in staat moet zijn om mee te doen om de bovenste vier plekken waar de concurrentiestrijd groot om zal zijn volgend seizoen. Behalve deze twee posities zie ik het liefst een vleugelspeler komen met scorend vermogen, maar die zijn er niet zoveel, misschien Yarmolenko.

20 april 2016 om 14:51

Misschien Mascherano terug proberen te halen voor de CVM positie?

20 april 2016 om 16:33

Mascherano komt zwaar tekort de laatste jaren vind ik persoonlijk, nooit meer de wervelwind gezien die hij vroeger kon zijn. Barca is aanvallend zo goed, dat het bijna nooit opvalt hoe zwak de verdediging soms is

@hesselw

Vind dat we nog niet afscheid moeten nemen van Allen, Lucas en Henderson en we kunnen er Milner of Stewart ook neerzetten.

Vergeet niet dat in de laatste maanden Allen en Lallana flinke stappen hebben gemaakt in hun spel en tot voor kort stonde het duo Can/henderson als een huis en alle andere optie met Can waren ook goed bezig.

20 april 2016 om 13:26

Ik zou eerder een creative speler halen. Liverpool speelt topwedstrijden goed omdat er meer ruimte is maar weet vaak tegen defensieve ploegen niks te creeren. Imo komt dit doordat coutinho geen nr10 is maar meer eens schaduwspits a la tevez en lallana te wisselvallig is. Liverpool heeft een speler a la silva, cazorla, kagawa. Daarom hoop ik dan ook dat liverpool Gotze binnen haalt en het liefst nog een deep lying playmaker als gundogan. Misschien is Saul of parole te porren met een monster salaris?

Mig
Clyne
Matip
Lovren
Moreno
Parole/saul
Hendo/milner
Gotze
Can/coutin
Firmino/stur
Origi/sturr
20 april 2016 om 14:00

Het probleem tegen defensieve ploegen ligt wat mij betreft niet zozeer in het gebrek aan creativiteit, maar het feit dat Liverpool vaak speelt met te veel doelgerichte spelers. Firmino, Coutinho, Sturridge en Lallana zijn allen spelers die graag de actie naar binnen maken en daardoor loop je in één grote trechter wat makkelijk te verdedigen is. Wat mij betreft moet er dus een (creatieve) vleugelspeler gehaald worden, als het even kan met scorend vermogen, die zorgt dat Liverpool aanvallend veel diverser wordt en automatisch lastiger te verdedigen wordt.

Tegen defensieve ploegen kan Liverpool dan het best 4-3-3 (punt naar voren) / 4-2-3-1 spelen. Waar dus de buitenspelers (sowieso altijd minstens één) het veld zo breed mogelijk houden. Samenspel tussen backs en wingers moet dan ook goed zijn. Als één van de twee naar binnen trekt, moet de back in principe het gat induiken wat die speler achterlaat. Zo creëer je meer ruimte in het centrum voor inschuivende middenvelders (can bijvoorbeeld) en kan je zowel kiezen voor combineren door het centrum of spelen via de flanken.

Mignolet?
Clyne
Lovren
Matip
Moreno
CDM
Can
Firmino
Coutinho
Winger
Studge/Origi
20 april 2016 om 16:38

1 woord en dat is Winger

Zoals Lfc11 zegt, moet je het spel breder kunnen maken en we missen gewoonweg een spelers van wereldklasse die dat kan. Ojo en Ibe zijn dit soort spelers, maar die moeten nog zeker een jaar hebben voordat ze het aankunnen denk ik.

Creativiteit hebben we genoeg alleen tegen defensieve ploegen hebben gespeeld toen het nog niet erg goed liep. Nu het begint te lopen zullen we toch vaker een gaatje zien te vinden.

Dus een Winger en je bent er klaar voor. Mooiste zou zijn Reus, maar schat ik niet haalbaar dus noem ik de naam Bellarabi ook maar

Lewandowski is echt weer een 'ik weet niets beters te schrijven' gerucht

Focussen op een goede winger, spelers die weg mochten gaan vervangen en je bent klaar. Deze zomer krijgen we Matip al en Ings kun je ook zien als een behoorlijke aanwinst.

Dan heb je al 3 nieuwe spelers binnen de selectie en Klopp kennende is dat meer dan genoeg hooi op zijn vork om in te passen in een selectie dat zonder deze spelers al een stijgende lijn heeft ingezet.

Reus zou de onrealistische Fifa droomaankoop zijn en Bellarabi de realistische maar lastige (dure) super aankoop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren