Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Klopp stuurt deel van 200 miljoen naar Zwitserland

Laatste update:
/
Lucas Digne keert in de zomer waarschijnlijk terug naar zijn eigenlijke werkgever Paris Saint-Germain. Om dit te voorkomen kunnen de Romeinen aan de transferclausule van zestien miljoen euro voldoen, al willen ze de Fransman liever nog een jaar huren. De club uit de Italiaanse hoofdstad lijkt ook bezig te zijn met de komst van de transfervrije Martín Cáceres, die lijkt te vertrekken bij Juventus. (Il Tempo)
/
Aleksandar Dragovic is bij Borussia Dortmund in beeld om de opvolger te worden van Mats Hummels. “Je moet niet alles geloven wat je leest. Ik sta open voor aanbiedingen en als een club uit Italië, Spanje of Engeland interesse toont, dan luister ik. Ik weet dat diverse scouts mij volgen, maar ik heb geen contact gehad met Bayern München en Barcelona. Dat is onrealistisch”, zegt de stopper van Dynamo Kiev. (Tribuna)
/
VfL Wolfsburg laat Breel Embolo voorlopig links liggen. De talentvolle aanvaller van FC Basel heeft de scouts van de Duitse club niet overtuigd en zal dus geduld moeten hebben. Vanuit Engeland is overigens nog wel de nodige interesse, met Liverpool voorop. Jürgen Klopp mag in de zomer 200 miljoen euro spenderen en denkt onder meer aan de komst van Embolo. (BILD)
/
Tom Rogic lijkt in de zomer een transfer te maken. De 23-jarige aanvallende middenvelder werd in de voorbije transferperiode al in verband gebracht met Leeds United zou nu zelfs in beeld zijn bij Arsenal en clubs uit Spanje en Italië. De vijftienvoudig international van Australië speelt sinds januari 2013 voor Celtic en heeft er nog een contract tot de zomer van 2017. (The Sydney Morning Herald)
/
Aaron Cresswell is ervan overtuigd dat Dimitri Payet ook volgend seizoen voor West Ham United speelt. “Als je het Dimi vraagt, dan weet ik zeker dat hij zou zeggen dat hij hier pas een seizoen speelt en niet wil vertrekken. Daar is ook geen reden toe. Hij is hier gelukkig, de fans houden van hem en we gaan naar een nieuw en mooi stadium. Ik weet dat hij wil blijven”, aldus de linkerverdediger. (Daily Mail)
Breel Embolo is goed genoeg voor de top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Embolo lijkt me een goede speler, echter heeft Liverpool geen spits nodig. Dragovic lijkt me een goede opvolger van Hummels, al heeft Dortmunt Ginter natuurlijk ook nog!

13 mei 2016 om 15:15

Jaa hele goede opvolger beest van een verdediger anders voor schär gaan

13 mei 2016 om 15:18

Schär of Süle zou perfect zijn.

Klopp mag 200 miljoen spenderen? Wow. Dat Liverpool dat geld heeft is echt belachelijk gekeken naar hun prestaties van de afgelopen jaren. Nu maar hopen dat ze niet weer een dikke 45 miljoen gaan besteden aan een verschrikkelijk lompe spits.

13 mei 2016 om 15:20

Hoezo is het verassend dat Liverpool dat geld heeft?
Een grote competitie waar ontzettend veel TV-gelden en sponsor geld naar de club gaat.
Daarnaast een goede achterban en zo goed als wereldwijde bekendheid. Dat Klopp zoveel mag spenderen wilt waarschijnlijk zeggen dat ze vertrouwen hebben in Klopp en zijn sportieve ambities.. veel geld dat is zeker waar!

13 mei 2016 om 16:05

Met Klopp hebben ze ook gewoon een hele goede trainer aangetrokken voor hopelijk lange termijn. Ze staan ook weer is in de finale voor een Europese prijs.

13 mei 2016 om 18:28

Voorgaande coaches hebben ook heel veel geinvesteerd bij Liverpool. En dan ook besteed aan dure spelers, zoals Carroll.
Bij Liverpool is het eigenlijk wachten totdat er iemand met verstand dat geld zou gaan besteden. Liverpool is in potentie misschien wel de sterkste merknaam.

13 mei 2016 om 18:34

Prestaties hebben invloed op maar een klein deel van inkomsten van de meeste clubs in Engeland en denk jij dat er hierdoor minder fans zijn wereldwijd en dat 'het bedrijf' mindere cijfers draait?

Omzet ging in de laatste jaren alleen maar omhoog.

Je comment over Benteke is flauw en je bent toch hetzelfde als jij hem noemt, als je niet begrijpt dat hij buiten de boot is gevallen omdat Liverpool een heel ander spel speelt waar Benteke lastig in past.

13 mei 2016 om 21:42

Verschrikkelijk lompe spits? Had je die volley van hem gezien op old Trafford ? Vind het jammer dat benteke door iedereen keihard wordt afgemaakt, het is zeker een goede spits.

15 mei 2016 om 15:13

Ik had het meer over Carroll. Benteke heeft nog soort van de potentie om te slagen hoewel ik persoonlijk vind dat rennende spelers meer passen bij Liverpool zoals een Suarez en een Firmino. Dat een luie speler als Balotelli dan gehaald werd strookt niet met hun spelopvatting.

Als ik Klopp
Was zou ik eerst een normale keeper halen
leno
Fahrman
Kurrius

Dan eventueel pas kijken na embolo

Arnoutovic zie ik ook wel als een versterking heen gaan!

13 mei 2016 om 18:39

Arnautovic's mentaliteit is totaal verschillend dan die van Liverpool wil zien, dus dat gaat hem niet worden.

Breel Embolo ken ik eigenlijk alleen van Football Manager. Daar is hij bij mij uitgegroeid tot multi inzetbare wereldspits. En als dat onder mijn leiding al kan, kun je nagaan wat hij onder Klopp kan bereiken :P

13 mei 2016 om 15:43

bij mij werd hij een veel scorende raumdeuter op rechts lacazette in de spits. en positie wisselingen tussen die 2 als het even niet liep werkte ook goed.
'
Wel bizar dat ze bij FM een aantal talenten al lang zien voordat ze in het echt doorbreken. Sisto was ook al erg goed op het spel voordat hij bekendheid kreeg hier, evenaals Krejci, Gabriel Barbosa, Ruben Neves en nog vele andere.

13 mei 2016 om 16:19

Overal ter wereld een groot scoutingsnetwerk en dan vind je ze wel haha. Is wel mooi altijd en tenminste realistisch.

13 mei 2016 om 16:47

En heel vroeger diego, cavenaghi, saviola enco. Ohja en kennedy basirkoglu haha.

Tip@kloppo: Reus, Auba en Weigl!

Embolo is 1 van de grootste talenten die ik dit jaar heb gezien, als we hem kunnen krijgen, wat ik eigenlijk niet verwachtte is dat een welkome versterking wat een RW kunnen we wel gebruiken. Ik dacht dat Bayern, Real, Juve en PSG interesse had.

Mooie wat ik bij Embolo zie is die sprint die meteen doorloopt in een actie, wat Robben ook heeft en wat ik veel effectiever vind dan sprints die stoppen voor de man staan en dan een actie erlangs.

Vorig jaar was Lacazette mijn favoriete jonge aanvallende speler om aan te trekken en na de blamage van dit seizoen voor Lyon, denk ik dat die 12 goals van hem een beetje uit verhouding zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren