Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus winkelt in Duitsland na verkoop Vidal

Laatste update:
/
AC Milan wil Alessio Romagnoli graag hebben, maar er is een grens. De Milanezen hebben bij AS Roma een take it or leave it offer van 25 miljoen euro uitgebracht op de centrale verdediger en wachten nu rustig af. 'Als Roma het accepteert, heel mooi, en zo niet, dan zoeken we gewoon verder", zegt vicevoorzitter Adriano Galliani. De twintigjarige Romagnoli speelde vorig jaar op huurbasis voor Sampdoria. (ANSA)
/
Wayne Rooney overweegt in de toekomst over te stappen naar de Major League. “Op dit moment concentreer ik me natuurlijk op Manchester United. Als de tijd rijp is, ga ik er zeker over nadenken”, zegt hij over een mogelijke verhuizing naar de Verenigde Staten. “Ik ga met mijn vrouw en mijn kinderen overleggen en dan neem ik een beslissing”, aldus de sterspeler van the Red Devils. (Seattle Times)
/
Juventus verwacht een dezer dagen tientallen miljoenen te mogen bijschrijven na de verkoop van Arturo Vidal aan Bayern München, maar dat geld wordt niet opgepot. Ongeveer de helft van de veertig miljoen wordt gereserveerd voor de komst van Julian Draxler, het supertalent van Schalke 04. Vrijdag werd ook Mario Götze van Bayern München al genoemd als een optie. Juan Cuadrado van Chelsea blijft ook in beeld. (Sky Italia)
/
Het hoe en waarom is niet helemaal duidelijk, maar Nicolas Anelka stopt zijn spaarcenten in de Belgische vierdeklasser Royal Géants Ath. De club kampt met financiële problemen en Anelka heeft via zijn investeringsfonds geld in de club gepompt. Wat de plannen van Anelka met de club zijn, is niet bekend. Zelf is de ex-international tegenwoordig speler/trainer in India. (Sudpresse)
/
Chelsea-verdediger Wallace, vorig seizoen nog op huurbasis actief bij Vitesse, is komend voetbaljaar mogelijk actief in de Serie A. Het naar het hoogste niveau gepromoveerde Carpi heeft Wallace op het oog om de defensie te versterken. Het zou gaan om dezelfde constructie als vorig seizoen door Vitesse gehanteerd werd. Overigens was Wallace geen vaste basisspeler in Arnhem. (La Gazzetta dello Sport)
Julian Draxler zou een mooie aanwinst zijn voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt erop dat Juventus van systeem wil veranderen als ik de namen zo hoor. Draxler en Cuadrado zijn vleugelspelers. Mario Gotze is een nummer 10. Gaat Juventus eindelijk met vleugels spelen komend seizoen?

18 juli 2015 om 00:42

Dat is precies wat ik dus ook dacht.. Ben benieuwd hoe Juventus gaat spelen komend seizoen, misschien dat allegri gewoon de optie wil hebben om te kunnen rouleren in formaties, maar ik denk wel dat er dan ook nog een box-to-box middenvelder moet worden aangetrokken, tenzij Pogba blijft, dan kan Pogba Vidals positie invullen, Khedira die van Pirlo en Marchisio op de plek van Pogba.

18 juli 2015 om 01:32

Ik denk dat Juventus een type als Ramires nodig heeft, hij heeft loopvermogen en is een keiharde middenvelder die Vidal wel kan opvolgen bij Juventus. Ik vind hem een echte box to box speler. Ze hebben iedergeval wel een nieuwe middenvelder nodig en de kans is groot dat Pogba ook vertrekt. Draxler Gotze dat zijn slappe jongens, die gaan het niet redden in Italie. Je hebt een harde speler nodig misschien kunnen ze anders voor Gary Medel gaan maar denk niet dat hij vertrekt.

18 juli 2015 om 02:00

Ramires is wel ff een flinke stap terug zeg. Bovendien is Pereyra al dezelfde speler als Vidal. Enige wat ze missen is een passende 10

18 juli 2015 om 02:26

Pereyra is een prima speler inderdaad, maar is aanvallender ingesteld en is meer een 10. Ramires was altijd basisspeler bij Chelsea, alleen was het laatste jaar niet gelukt met concurrentie van Fabregas en Matic wat volkomen logisch is. Voor Juventus is het een prima speler als vervanger voor Vidal. Je kan niet spelers als Vidal en Pirlo zomaar vervangen. Ramires heeft alle prijzen in Engeland gewonnen en ook de Champions League.

18 juli 2015 om 04:03

Ik denk dat Pirlo onvervangbaar is. Zijn vermogen om het spel te lezen zijn formidabel. Werkers zoals Vidal, dit is NIET denigrerend!, zijn MAKKELIJKER vervangbaar.

Mag ik dan aannemen dat Khedira de positie van Vidal gaat invullen? Mag ik dan ook stellen dat Khedira helemaal geen Box-to-box middenvelder is, en ik niemand (hoogstens Pogba maar daar staat het ook bol van de geruchten van een mogelijke transfer) zie die die positie op een dergelijke manier kan invullen? Wil Allegri met een ander systeem gaan spelen?

18 juli 2015 om 01:29

Khedira is wel een box to box middenvelder. Alleen brengt hij aanvallend geen drol.

18 juli 2015 om 02:03

@isco

Dat is behoorlijk tegenstrijdig, hoe kan je in hemelsnaam een box-to-box middenvelder zijn als je aanvallend geen drol brengt... Dan ben je gewoon een verdedigende middenvelder. Samir staat ook niet bekend om zijn loopvermogen, meer om zijn verdedigend inzicht. Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat Khedira van absolute toegevoegde waarde is, maar een box-to-box middenvelder: Neen.

18 juli 2015 om 08:00

Ik heb Khedira niet vaak zien spelen maar op het WK speelde hij in ieder geval altijd als box to box speler en Kroos als verdedigende middenvelder, dat viel mij heel erg op toen, want ik vind Khedira ook geen topper in aanvallend opzicht.

18 juli 2015 om 22:40

Hij heeft juist veel loopvermogen en komt ook mee naar voren, maar eenmaal daar blijkt dat hij eigenlijk niet veel kan, zoals Brighton22 ook al zegt.

18 juli 2015 om 01:49

Khedira gaat pirlo's positie overnemen neem ik aan. Ze gaan khedira heus niet als box-to-box middenvelder gebruiken. Daar heeft juve al marchisio, pogba en pereyra voor.

18 juli 2015 om 02:06

Pereyra is zeker geen box-to-box middenvelder omdat je daar ook verdedigende kwaliteiten voor nodig hebt, en hij is meer een creatieve aanvallende middenvelder. Pogba is de enige die echt de kwaliteiten van een box-to-box middenvelder beschikt, Marchisio ben ik groot fan van, maar ik zie hem geen meters maken zoals Vidal dat doet, daar heeft hij niet het uithoudingsvermogen voor

Ik hoop zo graag dat Draxler naar Arsenal gaat. Past daar in mijn optiek perfect!

18 juli 2015 om 01:09

Helaas, is er momenteel geen ruimte voor hem de vleugels en 10 zijn vol op het moment. Of hij moet nog tot spits worden omgetoverd waar ik toch wel wat in zie. Hij heeft een goed schot, is doelgericht en daarnaast is hij iets van 1,85. Paar maanden in het krachthonk en wat spitsentrainingen en dan zou het zo wat kunnen worden, maar dat kan je natuurlijk nooit voorspellen.

18 juli 2015 om 01:13

Arsenal kan zich beter op andere posities focussen..

Alsof Schalke Draxler voor 20 miljoen gaat verkopen terwijl hij nog een 3-jarig contract heeft...

18 juli 2015 om 01:15

Dat vind ik inderdaad (gezien de huidige markt) een absurd laag bedrag. Ik meen mij te herinneren dat hij vorige jaar minimaal 50 miljoen moest opleveren, al zijn kreten als; "voor minder dan X miljoen gaat hij nóóit weg" (tegenwoordig) niet (meer zo) betrouwbaar

18 juli 2015 om 01:33

Hij had tot voor kort een gelimiteerde transfersom van 45,5 miljoen euro in zijn contract staan, die nu verlopen is. Je ziet sowieso dat jonge talentvolle spelers tegenwoordig vaak voor veel meer miljoenen van club wisselen dan hun eigenlijk geschatte waarde, dus waarom zou Schalke daar inderdaad niet aan mee doen en zijn prijs flink opdrijven?

Mede door zijn blessures is hij op papier misschien zo'n 25 miljoen waard op dit moment, maar dit soort spelers zie je tegenwoordig voor 30, 35, 40 miljoen van club wisselen alsof het de gewoonste zaak is. No way dus dat Schalke hem voor 20 miljoen laat gaan. Bij een bedrag tegen de 40 miljoen zullen ze misschien eens langzaam beginnen na te denken.

18 juli 2015 om 02:07

Thanks voor de update!

Mede door zijn driejarige contract heeft schalke natuurlijk wel redelijk wat "macht"

18 juli 2015 om 09:58

Draxler heeft zelf aangegeven dat hij nog niet wil vertrekken. Daarnaast zullen ze hem niet voor 20 miljoen verkopen. Ik zie van de basiself hooguir Farfan en Matip nog vertrekken.

Haha, als Draxler voor 20 miljoen op te pikken was speelde hij al lang niet meer voor Schalke, met alle respect.

Bizar dat een club Wallace als verdediger wil huren. Als iets gebleken is na zijn avontuur bij ons dan is het wel dat hij echt niet kan verdedigen. Van mij had hij overigens best nog een jaar mogen blijven op de rechterflank, want voetballen kan ie wel.

Draxler en Gotze zijn onhaalbaar voor Juve lijkt me. In ieder geval zijn ze beide niet te koop voor minder dan 30 miljoen. Cuardado mag waarschijnlijk ook nog niet weg na een half jaartje.

Vidal laat wel een behoorlijk gat achter bij Juve. Misschien kunnen ze voor Luiz Gustavo gaan anders misschien Alex Song?

Buffon
Lichtsteiner
Chiellini
Bonucci
Evra
Khedira
Marchisio
Pogba
Pereyra
Morata/Dybal
Mandzukic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren