Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus stuurt miljoenen van Real naar Arsenal

Laatste update:
/
Het begint er sterk op te lijken dat John Terry bezig is aan zijn laatste weken bij Chelsea. Het contract van de aanvoerder loopt in de zomer af en the Blues lijken niet van zins om er nog een jaartje aan vast te plakken. Terry wil echter niets liever dan blijven: “Ik wil nog een paar jaar doorspelen, hopelijk bij Chelsea. Ik ben een Chelsea-speler en het is al mijn club sinds ik veertien was. Ik hou van Chelsea”, vertelde hij. (Sky Sports)
/
Joe Allen heeft geen haast. De middenvelder heeft nog maar een contract tot het einde van volgend seizoen en heeft nog niet met Liverpool gesproken over een eventuele nieuwe verbintenis. “Er is niets nieuws te melden. De manager heeft momenteel geen tijd om het erover te hebben, maar ik denk dat het voor alle partijen wel goed komt”, aldus de 26-jarige Allen, die in beeld zou zijn bij Swansea City. (Liverpool Echo)
/
Juventus wacht de ontwikkelingen rondom Alexis Sánchez af. De Chileen zou weg mogen bij Arsenal en de regerend kampioen van Italië heeft wel oren naar zijn komst. Juve verwacht dat Real Madrid gebruik maakt van de terugkoopregeling voor Álvaro Morata, waardoor er meer dan dertig miljoen euro binnenkomt. Dat geld zal worden ingezet om Alexis te strikken. (Tuttosport)
/
Lazio liet al weten dat Miroslav Klose in de zomer transfervrij uit Rome vertrekt, al is de nieuwe bestemming van de Duits goalgetter nog niet helemaal duidelijk. Klose werd al in verband gebracht met een terugkeer naar de Bundesliga, maar het zou ook goed kunnen dat hij het avontuur opzoekt in de Verenigde Staten. Volgens verschillende berichten uit Italië zou New York Red Bulls namelijk wel wat zien in de diensten van de veteraan. (Diverse Italiaanse media)
/
Walter Mazzarri woont al een tijdje in Engeland en de oud-trainer van Internazionale en Napoli heeft wel oren naar een baantje in de Premier League. De Italiaan werd al eerder genoemd bij Swansea City en Sunderland en zou nu ook in beeld zijn bij Watford, dat wellicht op zoek moet naar een vervanger van Quique Sánchez Flores. Mazzarri zou bij the Hornets herenigd worden met voormalig Napoli-verdediger Miguel Britos. (Daily Telegraph)
Alexis Sánchez past beter bij ....

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Sanchez zal wel happen. Je speelt om de landstitel en CL titel. Bij Arsenal niet en zAl vast ook meer geld krijgen

12 mei 2016 om 20:15

Klopt. Ik hoop persoonlijk dat hij naar ons Bayern komt. Kan prima op de flank waar Coman speelt spelen en dan de andere flank Douglas Costa lijkt me nog helemaal niet zo verkeerd. Robben en Ribery komen toch echter wel langzamerhand aan het eind, dus dit is inpincipe een mooie kans voor Sanchez.

Als Juve dit klaarspeelt.. Naja, wat een droom zou dat zijn. Echter denk ik dat Sanchez A. Gewoon blijft of B: naar Bayern verkast.

12 mei 2016 om 18:17

C: Naar AC Milan omdat ik in zijn Udinese tijd samen met hem pizza ben gaan eten en toen zei hij dat hij naar milan wou. Sowieso echt gebeurd niet gelogen.


Toch zou het wat zijn als hij terug naar Italië komt bie Juve

12 mei 2016 om 19:00

Haha wauw milan heeft nu het geld dus wie weet

12 mei 2016 om 18:32

Ik hoop niet dat Sanchez komt. Ik vind hem een egoist, Robben is al erg genoeg.

Dat Arsenal moet ook zo'n 300m investeren zoals City en Utd anders verliezen ze Sanchez en Ozil en dan begin je helemaal vooraan; alleen is Tottenham nou beter dan Arsenal wat pijnlijk is en wss volgend seizoen dan ook geen CL.

12 mei 2016 om 18:20

Laat ons vooral geen voorbeeld nemen aan United, die weten zelf niet waar ze mee bezig zijn. Er moet wel serieus geïnvesteerd worden, akkoord.

12 mei 2016 om 18:54

Nee doe maar niet. Die idiote bedragen hoeven niet. Dat alles duurder is daar moet je met mee, maar idiote totaal niet marktconforme bedragen gaan betalen is ook niet nodig. Een topspits als die haalbaar is, anders die van Marseille of een Lacazette. Een back-up/concurrent voor Coquelin (krychowiak, al zal Xhaka wel komen) en een top cv. Als je die binnen hebt ben je al een heel eind.

Tottenham heeft niet meer kwaliteit, die missen nog spelers van echte wereldklasse. Als team zijn ze wel verder zagen we dit seizoen, met name mentaal.

13 mei 2016 om 11:18

Die 3 zouden wel mooi zijn. Chamberlain en Wilshere sws behouden. Wilshere nog één kans geven.

Ik ben nog niet zo zeker van het aanblijven van Alexis. Hij geeft altijd alles en ziet dat dat niet om hem heen gebeurd en vaak straalt hij die teleurstelling ook duidelijk uit. En eerlijk gezegd geef ik hem geen ongelijk, er zit te weinig pit in dit team. Ik denk daarom ook dat de beslissing van Alexis af hangt van het wel of niet veranderen/verbeteren van de club en het team. Ik denk dat als je een topspits, top cv en een Xhaka haalt, dat hij wel wil blijven en strijden om de titel!

Dat zou wat zijn zeg! Sanchez naar Juve... Ik verwacht dat Juve volgend jaar hoge ogen gaat gooien, zowel internationaal als nationaal. Mooie club met een transferbeleid om van te smullen!

12 mei 2016 om 19:01

Niks aan toe te voegen, allemaal mee eens

Ik zie nergens staan waarom Quique Sanchez Flores weg zou gaan bij Watford?! Als ik naar zijn interviews kijk geniet hij van de Premier League.

Allen mag van mij gewoon een nieuw contract, want net zoals Lucas, Moreno, Lovren, Origi en de rest hebben zij ook stappen gemaakt en is het plafond momenteel even niet in zicht.

Best lastig om te zeggen wie echt buiten de boot valt als zoveel spelers het helemaal niet onaardig doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren