Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus stuurde prominent directielid naar Alkmaar

Laatste update:
/
Joe Hart is bij Manchester City niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar uit het nieuwe contractvoorstel spreekt toch waardering. De doelman is door Manuel Pellegrini verzekerd dat hij de eerste keeper is en blijft. De 27-jarige Hart, die concurrentie ondervindt van Willy Caballero, kan onder de nieuwe contractvoorwaarden 190.000 euro per week gaan verdienen, gedurende vijf jaar. (The Sun)
/
Na de goede ervaring met Mateo Kovacic wil Internazionale opnieuw een jonge Kroaat naar Milaan halen. Dit keer is het de beurt aan Marcelo Brozovic, die nu nog zijn brood verdient bij Dinamo Zagreb. 'Ik heb op dit moment nog geen contact gehad met Inter", zegt de zaakwaarnemer van de 21-jarige middenvelder echter. "Maar het zou me niks verbazen als dat nog gebeurt, want Marcelo is een groot talent", voegt hij daaraan toe. (Il Sussidiario)
/
Juventus heeft vorige week een belangrijke afgevaardigde naar Alkmaar gestuurd voor het treffen tussen Jong Oranje en Jong Portugal. Fabio Paratici, een vooraanstaand lid van de directie, bekeek daar de verrichtingen van middenvelder Rúben Neves, die wordt beschouwd als een van Portugals grootste talenten voor de toekomst. 'De nieuwe Paulo Sousa', zeventien jaar pas, staat onder contract bij FC Porto. (Tuttosport)
/
Het is geen geheim dat Petr Cech zeer ontevreden is over zijn nieuwe rol bij Chelsea. De Tsjech was jarenlang onafgebroken eerste keus onder de lat op Stamford Bridge, maar sinds de komst van Thibaut Courtois is dat veranderd. Atlético Madrid wil profiteren van de onvrede en gaat in januari een bod uitbrengen op de geroutineerde sluitpost, die ongeveer vijftien miljoen euro zou moeten kosten. (Daily Star)
/
Vincenzo Montella moet Napoli het uit slop trekken. Rafael Benítez lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij i Partenopei en lijkt zich geen misstappen meer te kunnen veroorloven. Gebeurt dat wel, dan grijpt voorzitter Aurelio De Laurentiis in en komt de huidig coach van Fiorentina in beeld. Montella heeft in Florence bewezen het vak in de vingers te hebben en geldt als kroonprins van het Italiaanse trainersgilde. (Il Mattino)
Rafael Benítez ontslaan zou een goede zet zijn van Napoli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren