Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus opent onderhandelingen met Barcelona

Laatste update:
/
Het duel tussen Club Brugge en HKJ Helsinki in het kader van de Europa League is gadegeslagen door een fors leger topscouts. Onder meer AZ, FC Twente en PSV stuurden een mannetje naar België en zij werden vergezeld door collega's van Borussia Dortmund, AC Milan en Borussia Mönchengladbach. Het is vooralsnog niet helemaal duidelijk naar wie de aandacht uitging. (Het Nieuwsblad)
/
Goed nieuws voor Manchester United in de strijd om Enzo Pérez. De club van trainer Louis van Gaal zit achter de middenvelder van Benfica aan, maar ook Valencia heeft interesse. De Spanjaarden zijn echter afgeschrikt door de vraagprijs van ruim dertig miljoen euro en lijken af te zien van de komst van de Argentijns international. Vrij spel dus voor the Mancunians, die Pérez al geruime tijd op het verlanglijstje hebben staan. (Superdeporte)
/
Juventus wil een nieuwe rechtsback en heeft de gesprekken met Barcelona geopend. Gezien het verwachte vertrek van Stephan Lichtsteiner is Juve op zoek naar een opvolger en Martín Montoya is momenteel de voornaamste kandidaat. De Italianen hebben naar verluidt een transfersom van omstreeks vijf miljoen euro in gedachten en gaan bekijken of een overgang, vermoedelijk al in januari, mogelijk is. (Tuttosport)
/
Belgisch international Kevin Mirallas gaat wellicht een pikante transfer maken. De 27-jarige vleugelspeler staat sinds 2012 onder contract bij Everton, maar er wordt beweerd dat aartsrivaal Liverpool contact met hem heeft opgenomen en dat een Merseyside switch dus een optie is voor Mirallas. De 49-voudig international gaf onlangs aan dat hij in de toekomst graag in de Champions League wil spelen. (Daily Express)
/
Sunderland zal in januari niks geks doen op de transfermarkt, tenzij er zich een buitenkansje voordoet. Dat is volgens manager Gustavo Poyet het enige waar de fans op mogen hopen. 'Je moet gewoon slim zijn. Ik verwacht niet veel actie, maar als Manchester United graag heeft dat wij Radamel Falcao voor zes maanden overnemen, dan gaan we akkoord. Maar zoiets gebeurt niet zo vaak", zegt de Uruguayaan met gevoel voor understatement. (Sunderland Echo)
Barcelona moet Martín Montoya niet laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Montoya zou eigenlijk gewoon niet verkocht moeten worden en gewoon speeltijd moeten krijgen! Douglas is gewoon niet goed genoeg en dani Alves is oud aan het worden.eerst kopen ze de verkeerde spelers( Vermaelen, Douglas en Mathieu) en dan verkopen ze de spelers die wellicht voor de toekomst heel belangrijk kunnen zijn. En Mathieu speelt nabehoren, maar met dat geld en dat van Vermaelen kon er een veel betere verdediger worden gehaald.

12 december 2014 om 08:46

Wat een grap dit...
Lichtensteiner heeft totaal techniek is meer een werkpaard dus zie em totaal niet bij Barcelona passen en is nog aardig op leeftijd.
Ik zou dan als Barcelona eerder voor Van rhijn gaan of Rafaël

Begrijp echt niet waarom ze hem laten gaan hij is 99999x beter dan Douglas en met de transferban is dat ook niet echt slim omdat Alves' contract afloopt en niet meer goed is, begrijp echt niet waar ze in godsnaam mee bezig zijn stelletje idioten dat bestuur van barca

30 miljoen voor Enzo is ook gewoon 10 teveel. Vind het wel een geweldenaar, maar word ook alweer 29 en uiteindelijk heeft die het ook enkel bij Benfica laten zien

12 december 2014 om 10:53

Speelde ook een goed WK vond ik. Wanneer hij speelde, oogde Argentinië veel meer als een team. Wanneer hij niet speelde, was de aanval van Argentinië totaal gescheiden van de verdediging en konden ze weinig anders dan ongeorganiseerd aanvallen.

Het zou wat zijn als falcao wordt verhuurd aan sunderland!! Schaam je je toch ook dood als je een paar jaar geleden nog werd afgedaan als een van de beste spitsen ter wereld..

Laat die jongen toch gaan. is al 3 a 4 jaar bankzitter en heeft erg veel kwaliteiten.

Mirallas is gedreven en al wat jaartjes op een redelijk goed niveau, maar zijn maatje bij Napoli vind ik dan toch wel een stukje beter (dries Mertens voor wie het nog niet duidelijk genoeg was haha)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren