Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus legt contact met management van Ajacied

Laatste update:
/
Pablo Zabaleta sprak zich onlangs al uit over de ‘angst’ van sommige spelers voor de veranderingen die Josep Guardiola volgend jaar gaat doorvoeren bij Manchester City en gaat zelf uit van een vertrek. De vleugelverdediger lijkt samen met Yaya Touré zijn loopbaan te vervolgen bij een manager waarmee ze al vertrouwd zijn: Robert Mancini zou het duo met open armen willen verwelkomen bij Internazionale. Hij werkte bij City al samen met Zabaleta en Touré. (La Gazzetta dello Sport)
/
Barcelona hoopt op korte termijn een nieuwe sponsordeal te sluiten en dat is uitstekend nieuws voor Sergio Busquets. De middenvelder is in dat geval namelijk de eerste die in aanmerking komt voor een nieuw contract. Voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft de 27-jarige controleur, die stilletjes wordt gelinkt aan Manchester City, de toezegging gedaan dat hij een verbintenis tegemoet kan zien met een fors hoger salaris. (Sport)
/
De interesse van Juventus in Davy Klaassen lijkt serieus te zijn. De middenvelder van Ajax werd al meerdere keren met de Oude Dame in verband gebracht en sportief directeur Cristiano Giuntoli zou inmiddels contact hebben opgenomen met Sören Lerby. Die zaakwaarnemer vertegenwoordigt ook Dries Mertens, aanvaller van het eveneens geïnteresseerde Napoli. Klaassen ligt bij Ajax nog tot medio 2019 vast. (Calciomercato)
/
Jan Oblak is met het zetten van één krabbel vijftig miljoen euro duurder geworden. De doelman tekende dinsdagmiddag een nieuw contract en staat nu tot medio 2021 op de loonlijst bij Atlético Madrid. In zijn oude verbintenis stond een afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar dat bedrag is dus verdubbeld, tot honderd miljoen euro. Daarmee zegt Atlético min of meer dat de Sloveen niet te koop is. (AS)
/
Everton-verdediger Phil Jagielka is de volgende speler van naam die een megatransfer naar China kan maken. De 33-jarige mandekker heeft bij Everton nog een tweejarig contract, maar er zijn diverse Chinese clubs die dat contract dolgraag willen afkopen. Het is natuurlijk geen geheim dat Jagielka, 38-voudig international van Engeland, een gigantisch salaris kan ontvangen als hij kiest voor het avontuur. (The Sun)
Bij welke club zou Davy Klaassen beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of minimaal 30 miljoen op tafel leggen (gewoon vast dus niet met variabele bedragen) of op zoek naar een andere speler. Ajax moet zich in deze keihard opstellen, is de aanvoerder, is zeer belangrijk voor het elftal en ligt nog 2,5 jaar vast.
Met die uitverkoop moet het maar eens afgelopen zijn.

12 februari 2016 om 09:20

Succes; dan zoeken ze een andere, betere speler voor dat geld. Daar is Juventus altijd wel creatief in. Dan gaat er weer een zomer seizoen voorbij en ligt hij nog maar 1,5 jaar vast. Dan ligt de prijs ineens een stuk lager en zal hij niet meer verlengen.

12 februari 2016 om 09:24

Niet verkopen! Deze hebben we volgend seizoen hard nodig, zeker ala we ook (hopelijk) CL spelen!

12 februari 2016 om 09:39

Ligt tot 2019 vast, deze zomer nog 3 seizoenen.

12 februari 2016 om 10:14

@ Smk88
Dat zijn veronderstellingen, wie zegt dat hij niet meer verlegd. Suarez verlengde ook vlak voordat hij wegging terwijl niemand dat verwachtte.

Wie zegt dat zijn prijs daarna dan een stuk lager ligt. Mocht Ajax de Cl bereiken (ofwel doorkampioenschap ofwel door voorrondes), kan Klaassen zich op een hoger niveau bewijzen lukt dat dan ligt zijn prijs helemaal niet lager. Zeg niet dat het lukt, maar weten doen we het nog niet.

En creatief, ja dat is Juventus, waren zo creatief dat ze Bouy al weggekocht hebben, doen ze het maar lekker daarmee. Dat was toch de bedoeling, dat gokje wilde ze toch wagen, nou gegokt en verloren.

Tevens vraag ik me af, hoe creatief ze nog kunnen zijn. Transferprijzen zijn belachelijk mede door China en Engeland, dat druppelt gewoon door in de overige competities. Of lijkt het je normaal dat Napoli zoveel neerlegde voor een speler met potentie, maar die op een hoger niveau nog helemaal niets heeft laten zien (bazoer) en net aan een jaar in de basis start i.t.t. Klaasen die wel al goede wedstrijden heeft gespeeld op een hoger niveau en al veel langer een basis kracht is.

12 februari 2016 om 10:27

Maakt niet uit grote kans dat Klaassen alsnog bijtekend. Dit is een jongen waarvan ik niet denk dat hij Ajax op een vieze manier verlaat

12 februari 2016 om 10:48

Waarom zou je Klaassen uberhaupt verkopen?

12 februari 2016 om 11:13

Ik had graag gezien dat Klaassen in de winterstop vertrok en dat Ziyech (alhoewel het andere spelers zijn) was gekomen. Persoonlijk vind ik dat Klaassen als nummer tien te kort brengt bij Ajax. Hij moet het toch meer van werken hebben in plaats van zijn techniek vind ik. Ziyech daarentegen is wat meer spelbepalend dan Klaassen dat is en heeft het meer van zijn techniek. Ook scoort hij volgens mijn wel makkelijker dan dat Klaassen dat doet. Maar dat is mijn mening..

12 februari 2016 om 12:28

Zowieso vraag ik me af of Klaassen nou goed genoeg is voor Napoli/juve! Die 2 zijn europese top!

Beter verkopen ze Klaassen, aangezien Nouri/ Verbeek staan te wachten op hun kans!
Verder heb je nog, Gudelj, Bazoer, Sinkgraven!

12 februari 2016 om 09:58

Klaassen is bij Ajax belangrijker dan Strootman destijds bij Psv. Tevens is de markt ook vele malen gunstiger. Dit komt vooral door de TV gelden in de PL. Daarom zou ik als Ajax zijnde echt wel minimaal 30 miljoen vragen voor Klaassen. Hij ligt sowieso ook nog 3 jaar vast dus er is totaal geen haast.

12 februari 2016 om 10:28

Als zijn contract tot medio 2019 loopt, ligt 'ie nog 3,5 jaar vast.

12 februari 2016 om 11:44

Ja maar juventus kan op zn vroegst pas in de zomer kopen. Vandaar de 3 jaar

12 februari 2016 om 11:15

Snel verkopen juist. Het is een harde werker en goede prof, maar mist toch echt wel kwaliteit en creativiteit, voor de positie waar hij speelt. Er staan al een aantal talenten op de deur te kloppen voor deze plek. En anders Ziyech kopen, ook al kost hij 10M. Die is het gewoon waard en een echte versterking.

Hoe zit het nou met de regeling wanneer clubs spelers mogen benaderen? Klaassen ligt nog tot 2019 vast. Dat continu naar buiten brengen van interesse in spelers die nog een doorlopend contract hebben veroorzaakt alleen maar onrust en levert uiteindelijk niets op.

12 februari 2016 om 10:50

Volgens mij is het meer etiquette. Clubs waarderen het als je hen om toestemming vraagt om met 'hun' spelers te praten. Maar als je toch al een relatie hebt met Lerby kun je hem zo naar een van zijn spelers te vragen. Dat valt niet te verbieden.

Hij kan beter naar napoli gaan als vervanger van de guzman enzo, bij Juventus zou hij toch alleen op de bank zitten

12 februari 2016 om 13:49

Bij Napoli zou hij ook op de bank zitten. Een Hamsik speelt hij echt niet uit de basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren