Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus hoopt op bankzitter van 18 miljoen euro

Laatste update:
/
Mateo Kovacic doet er goed aan om alvast een mondje Spaans te leren. De 21-jarige middenvelder van Internazionale staat namelijk op de nominatie om in de zomer van 2016 over te stappen naar Barcelona. De Catalanen mogen komende zomer geen spelers aantrekken, maar willen de jonge Kroaat in de toekomst graag hebben. Er zouden zelfs al afspraken zijn gemaakt over een transferbedrag. (Tuttosport)
/
Liverpool gaat het maar weer eens proberen met een nieuwe Spanjaard. De afgelopen jaren kwamen vrachtladingen spelers uit dat land naar Anfield en Samu García moet de volgende Spanjaard bij Liverpool worden. De 24-jarige aanvaller van Málaga staat er goed op bij de scouts van the Reds en mag binnenkort een lucratief contractvoorstel verwachten. Ook Chelsea zou interesse hebben. (Daily Mirror)
/
De toekomst van Edin Dzeko ligt waarschijnlijk in de Serie A. Internazionale toonde eerder al interesse, maar ook regerend kampioen en lijstaanvoerder Juventus is gecharmeerd van de Bosnische spits. Dzeko mag weg bij Manchester City, dat voor komende zomer een flinke schoonmaak in de planning heeft staan. De goalgetter, eerder zeer succesvol in Duitsland, moet omstreeks de achttien miljoen euro kosten. (Daily Mirror)
/
Ciro Immobile is bezig aan zijn laatste maanden in Dortmund, zoveel lijkt zeker. Zijn zaakwaarnemer zou al in gesprek zijn met AC Milan en fans van de Duitse topclub zijn er inmiddels achter dat de spits zijn huis te koop heeft gezet. De international heeft een zeer moeizaam jaar achter de rug en Milan zou vijftien miljoen euro willen betalen voor de beoogde opvolger van Mattia Destro. (BILD)
/
De kans is groot dat Asmir Begovic bezig is aan zijn laatste maanden bij Stoke City. De doelman heeft een contract tot medio 2016 en staat in de belangstelling van clubs als Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur. Ploeggenoot Marc Wilson hoopt echter dat hij de Bosniër alsnog kan overtuigen om langer te blijven. "De club wil hem graag langer vastleggen en ik snap wel waarom. Hij is een topkeeper. Iedereen wil dat hij blijft", zegt hij. (Daily Mirror)
Edin Dzeko zou een goede aankoop zijn voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dzeko zou mooi zijn, zeker voor 18 miljoen. Ik hoop echter het meest op Dybala, al is dat geen echte spits zoals Dzeko, beiden zou natuurlijk nog beter zijn haha.

Oftoppic; voor de mede Juventini hier, ik las op Di Marzio's site dat Juve een akkoord met Neto heeft, doelman van Fiorentina.

28 maart 2015 om 12:09

mweh, weet niet of ik zo blij moet zijn met neto, vind hem nog niet nodig. en als er een nieuwe keeper moet komen dan liever perin, of als leali zich genoeg ontwikkeld heeft hem

28 maart 2015 om 12:21

Ik hoorde een tijdje geleden dat Neto mischien als reserve keeper komt. Ik ben zelf alleen nog altijd blij met Storari. Buffon en Storari is goed genoeg tot Buffon (of Storari) stopt.

28 maart 2015 om 12:59

Hij komt transfervrij over en wordt volgens mij direct verhuurt. Ik denk dat ze gaan kijken wie de stokje van Buffon kan overnemen. Leali en Neto moeten zich bij andere clubs bewijzen. Mochten ze niet goed genoeg zijn, zal Juve denk ik geld neertellen voor een Perrin/Scuffet/Sportiello/Cillessen??

En volgens mij wou Storari aanblijven als tweede keeper, volgens mij gaat hij een nieuw contract aan met Juve.

28 maart 2015 om 14:06

Storari is al 38 en Buffon wordt er ook niet jonger dus dan heb je twee toch ook voor keepers op leeftijd zijnde heren.

Beste is om een iets jongere keeper er bij te halen, begin 30 en dan kan je Neto inderdaad verhuren tot Buffon stopt en dan met Leali laten strijden voor de plek van eerste keeper.
Of Rubinho doorschuiven als tweede keeper al ben ik daar niet zo gecharmeerd van.

28 maart 2015 om 14:18

Scuffet speelt op dit moment helemaal niet dus lijkt me geen optie, moet sowieso van al die keepers nog veruit het meeste leren.

Perrin is een Roma jongen en ze moeten daar toch een keer een andere keeper gaan aantrekken dus die zie ik dan eerder naar Roma verkassen.
Sportiello vind ik enorm veel uitstraling hebben en fantastische reflexen hebben, maar heeft ook pas 1 seizoen Serie A ervaring.

Cillessen vind ik niks bijzonders persoonlijk, zal zeker als je zoveel keeperstalent in Italie hebt lopen als nu nooit voor een buitenlander gaan.

28 maart 2015 om 14:19

Ik hoop overigens ook dat Leali vanaf volgend seizoen aansluit bij de groep. Geef hem 10/15 serie A wedstrijden de beker. Dan keept Buffon rond de 25 wedstrijden in de Serie A alle CL.

Dan kan het opeens heel snel met Leali gaan en is hij al gewend aan de groep en club. Lijkt me een perfectie oplossing. dan kun je pas echt merken of hij klaar is voor Juve en of hij het überhaupt aankan.

28 maart 2015 om 14:32

Ik noemde alleen namen die gelinkt zijn met Juve of logischerwijs gelinkt zal worden.

Buffon kan zeker nog een jaar mee en misschien wel twee of zelfs 3. Dus er is geen haast. Maar jonge keepers goedkoop mogelijk ophalen is geen gek idee en met Leali kun je het dus als boven genoemd proberen. Veel talenten weten zich op een of andere manier wel te manifesteren als ze in een groep de kans krijgen te groeien.
Verhuren is niet altijd een goed iets denk ik, vaak verlies je dan spelers met veel potentie uit het oog. Vertrouwen, goede spelers, goede begeleiding en een vaste omgeving kan ontzettend stimulerend werken voor een jonge speler.
Ik heb graag Coman, Rugani, Berardi, Leali volgend seizoen bij de groep en ze veelvuldig kansen geven. Ben ervan overtuigd dat zeker 3 van de 4 binnen no time een gewaardeerde kracht worden en vervolgens door kunnen groeien tot een sleutelrol.

Een Sorensen, Masi hebben op piepjonge leeftijd, al was het maar voor een korte periode ontzettend veel potentie laten zien, maar dan worden ze verhuurd naar een laagvlieger of zelfs serie B. Constante verandering van omgeving, minder goede begeleiding, minder hoog niveau trainingen etc.

Ik ben er dus voor om jongens met veel talent bij de groep te houden, leren ze meer van en zo nu en dan een reeks wedstrijden geven.

28 maart 2015 om 20:19

Ik had eigenlijk gedacht dat Storari iets jonger was. 34 ofzo. Dan is het inderdaad wel een optie. Ik heb Neto heel weinig zien keepen, dus daar weet ik niet veel van af, maar de meeste Juve fans(niet alleen in NL) hopen dat Leali door kan stromen zodra Buffon stopt. Mensen die Leali volgen zeggen ook nog altijd dat hij het goed doet. Op zich hoop ik wel dat Juve voor een Italiaanse keeper gaat. Vind ik toch het meest bij ons passen.

28 maart 2015 om 12:23

Dzeko, is al jaren mijn droomversterking voor juventus. Is volgens mij een perfecte match

28 maart 2015 om 14:48

Mee eens! Met Dzeko haal je een type spits in huis die we al hebben in de naam van Morata, dus ik zie ook liever een Dyabala/Lacazette komen.

28 maart 2015 om 14:58

Dzeko en Morata kun je toch niet met elkaar vergelijken? Dzeko is een pure afmaker/kopper, vind Morata niet zo'n type

28 maart 2015 om 15:54

Jawel hoor, Morata is gewoon technischer maar ook gewoon echt een nr 9. Liever een echte snelle bewegelijke spits net als Dyabala of Lacazette die achter Morata als SS kan spelen.

28 maart 2015 om 18:37

Had eerder op perrin of cillesen gehoopt

28 maart 2015 om 18:38

Neto is namelijk ook de jongste niet meer

28 maart 2015 om 19:10

Neto is maar 25 hoor? Hij is zelfs 3 maanden jonger dan Cillesen.

We hebben een spits met Morata (als hij blijft), en ik zie Dzeko niet Tevez vervangen. Ik denk dat Dybala meer zo'n soort speler is, al moet zijn talent nog wel blijken bij een grote club.

18mil voor een spits van dat kaliber? Zou heel mooi zijn en alweer goed gehandeld door Juventus. Staat bij mij al heel seizoen in top-5 gewilde spitsen bij Juve dus ik ben zeker voor.

Ik hoop dat Clasie ook naar Juve gaat. Mooie club voor die jongen. En waarom haalt Liverpool altijd van die onbekende spanjaarden de laatste tijd. Luis Alberto, Moreno, die jongen die gehuurd word van Atletico. Het is allemaal net niet top. Waarom halen ze niet eens een keer de Xavi's, Iniesta's of Pique's van het Spaanse voetbal. Liverpool is wel een beetje de spaanse club van Engeland. Maar ik zou toch probere om dan bijvoorbeeld Montoya, Bartra, Sergi Roberto van Barça te halen. Daar weet je zeker dat er toekomst en kwalteit inzit. En Mascherano terug halen en voor de spits zou Huntelaar een hele goeie zijn. Laat '$uper Mar!o' dan maar naar Schalke gaan. En Petr Cech halen van Chelsea.

Cech
Montoya
Mascherano
Sakho
Moreno
Henderson
Coutinho
Lallana
Sterling
Huntelaar
Sturridge
28 maart 2015 om 14:45

Alberto Moreno had al 60 wedstrijden gespeeld bij Sevilla, won met die ploeg de Europa League en deed het daar uitstekend. Die jongen wordt een goede toekomst voorspeld en Liverpool kocht hem voor een mooie prijs. Een Montoya is zeker niet beter hoor.

Manquillo krijgt nu wat weinig speeltijd bij Liverpool maar ik was best gecharmeerd door hem in het seizoensbegin. Bovendien is hij alleen maar gehuurd, dus je kan er weinig verkeerd mee doen. Luis Alberto lijkt een miskoop en die aankoop heb ik eigenlijk ook nooit begrepen. Iago Aspas was wel de ergste in die reeks.

Voor je opstelling: ik koop liever Lacazette dan Huntelaar, tenzij die echt goedkoop afgehaald kan worden. Masch gaat niet terugkomen, die zit op zijn plek bij Barcelona.

30 maart 2015 om 13:56

Ik snap dat je liever Lacazette wil dan Huntelaar, maar ik vind Lacazette meer een speler voor Arsenal, Chelsea of Man. United. Daar past hij beter denk ik hoor. Bij Liverpool of Man. City zal hij denk niet zijn spel kunnen spelen. Maar bij Huntelaar vind ik dat weer andersom dat vind ik echt een speler voor Liverpool. En dan wissel ik bij Klaas-Jan van Man. City, Man. Utd in. Want Huntelaar zou hij bij City niet redden maar bij United weer wel denk ik. Huntelaar zal het in ieder geval 10x beter doen dan Balotelli en Lambert bij elkaar.

Milan nu alweer een opvolger voor Destro? Hoe doet hij het daar?

Eindelijk is er interesse in Begovic. Die man staat al jaren goed te keepen en verdiend een transfer naar een grotere club. Vind hem ook niet slechter dan Ospina, Mignolet of een Hart

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren