Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus en Bayern München kijken rond bij AS Roma

Laatste update:
/
Marcos Rojo gaat Manchester United mogelijk verlaten komende transferwindow. Wolverhampton Wanderers houdt de situatie van de verdediger bij the Red Devils in de gaten. (Diverse Engelse media)
/
Leeds United heeft interesse in een huurovereenkomst met Benfica. De Engelsen willen de jonge aanvaller Chris Willock graag tijdelijk overnemen van de Portugezen. (Diverse Engelse media)
/
Juventus en Bayern München loeren op Kostas Manolas. De hoogte van de afkoopclausule van de verdediger van AS Roma is vastgesteld op 36 miljoen euro. (Corriere dello Sport)
/
Geoffrey Moncada staat voor een overstap naar AC Milan. De 31-jarige hoofdscout gaat AS Monaco na zes jaar verlaten en kan dezelfde functie gaan vervullen in het San Siro. (La Gazzetta dello Sport)
/
David de Gea wacht ondanks een salarisaanbieding van 316 duizend euro per week met het verlengen van zijn contract. De doelman is niet blij met de huidige prestaties van Manchester United en twijfelt. (The Telegraph)
/
Nicola Sansone kan terugkeren naar de Serie A. Fiorentina is niet tevreden over de huidige aanvallers in de selectie en gaat zich mogelijk op korte termijn bij Villarreal melden. (Diverse Italiaanse media)
Zie jij Kostas Manolas als een potentiële versterking voor Juventus en Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een topper zijn voor arsenal die manolas.

Geloof nooit dat Bayern en Juve voor B keus zouden gaan. Beide geven voorkeur aan De Ligt hebben ze al aangegeven

14 november 2018 om 15:38

De Ligt is echter wel veel duurder dan Manolas. Laat nou net zijn dat Bayern Munchen geen club is dat met geld wil smijten. De Ligt kost sowieso minimaal 65 miljoen euro

14 november 2018 om 16:47

Maar dan heb je wel een verdediger waar je 10 jaar mee vooruit kan. En hij zal niet snel minder worden als hij zich nog verder ontwikkelt. Met de verdedigende problemen van Bayern op dit moment en de vernieuwing die eraan komt, zou een jonge verdediger als De Ligt perfect passen.

14 november 2018 om 17:12

Bild gaat er van uit dat Bayern ze beide gaat halen, wat me niet heel onlogisch lijkt

14 november 2018 om 23:52

Manolas heeft alleen al 10 keer meer bewezen dan De Ligt...
Die moet eerst nog maar bewijzen dat hij nu al meekomt in een topcompetitie wat ik zeer betwijfel.

Juventus met interesse in Roma spelers, PSG die spelers van Monaco wegkoopt, Bayern die bij Dortmund winkelt... slechte tendens. Het is te hopen dat die situatie zich in Nederland niet voor gaat doen, zoals Peter Bosz vandaag in een ander artikel suggereerde.

Op 31-jarige leeftijd hoofdscout zijn bij AC Milan. Doet ie goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren