Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juve en Atlético wachten situatie in Parijs af

Laatste update:
/
De zoektocht van Barcelona naar een back-up voor de gevreesde drie voorin, gaat door. Luciano Vietto van Atlético Madrid is de laatste naam die in verband wordt gebracht met de Catalanen. (Sport)
/
Go Ahead Eagles heeft al een vervanger voor Leon de Kogel, die waarschijnlijk overstapt naar Heracles Almelo, in het vizier. De Deventenaren zijn naar verluidt bijzonder gecharmeerd van sc Heerenveen-spits Henk Veerman. (FeanOnline)
/
Paris Saint-Germain heeft Edinson Cavani al een paar maanden geleden een nieuw contract voorgelegd, maar de Uruguayaan twijfelt nog. Atlético Madrid en Juventus houden de boel in ieder geval goed in de gaten. (Tuttosport)
/
Daniele De Rossi ziet zichzelf niet voor een andere Italiaanse club uitkomen dan AS Roma, maar een avontuur in de Verenigde Staten staat de middenvelder wel aan. Hij zegt graag ooit in de Major League Soccer te willen spelen. (Diverse Italiaanse media)
/
Denis Cherysev speelde al eerder op huurbasis voor Villarreal en de Spanjaarden willen de Rus graag terughalen als hij niet aan spelen toekomt bij Real Madrid. Cherysev moet de ploeg uit Vila-real gaan helpen bij een eventueel avontuur in de Champions League. (Marca)
/
Achraf Lazaar heeft een tweede optie in de Premier League. De linksback van Palermo werd eerder deze week al in verband gebracht met Swansea City en nu wordt ook Watford genoemd als mogelijk nieuwe werkgever. (Daily Star)
Edinson Cavani doet er verstandig aan te vertrekken uit Parijs

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cavani is naar mijn mening nooit met respect behandeld bij Psg. Is altijd de tweede keus geweest en werd op ene positie gezet wat niet echt voor hem weggelegd is. Als ik hem was ging ik na juve of atleti en daar PSG het ongelijk bewijzen.

4 juni 2016 om 12:17

Wat wil je ook als je Zlatan voor je hebt die er 38 maakt in een seizoen. Had daar in eerste instantie nooit naar toe moeten gaan.

4 juni 2016 om 12:50

Dat klopt ja. Hij had er natuurlijk niet na toe hoeven gaan maar psg had op ze minst een elftal om hun 2 heen kunnen bouwen. Met 2 spitsen spelen zal hem altijd beter liggen dan op de vleugel.

Cavani zou een ideale speler zijn voor Atleti want dan hebben ze ook iemand om samen met Griezman te vlammen. ik denk niet dat Torres dat is.en met carasco er achter hoeft atleti niet meer voor gaitan te gaan. Het is ook goed voor Juve als Real de terug koopclausule gebruikt. Of Dybala al na 1 seizoen weg gaat. Wat ik trouwens geen logische keuze zou vinden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren