Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Joe Hart heeft zijn gewenste transfer te pakken

Laatste update:
/
Tony Pulis, manager van West Bromwich Albion, bereidt een ambitieus bod voor. Hij hoopt zowel Chris Smalling als Phil Jones los te kunnen weken bij Manchester United. (Daily Mirror)
/
De selectie van promovendus Huddersfield Town begint langzaam vorm te krijgen. Andy Yiadom is de nieuwste versterking voor the Terriers, terwijl het Chelsea-verdediger Baba Rahman op het oog heeft. (Daily Mirror)
/
Joe Hart heeft zijn vurig gewenste transfer te pakken. West Ham United gaat zich versterken met de doelman, maar kan hem alleen op huurbasis overnemen van Manchester City. (Daily Telegraph)
/
West Ham United heeft het vizier gericht op Gabriel Barbosa. The Hammers zijn echter reëel en vrezen dat Gabigol niet losgeweekt kan worden bij Internazionale. (Daily Mirror)
/
Newcastle United gaat opnieuw naast een transferdoelwit grijpen. Sheyi Ojo gaat Liverpool op huurbasis verruilen voor Middlesbrough en laat een aanbod van the Magpies dus links liggen. (Daily Mirror)
/
Met zes miljoen euro hoopt Swansea City Vincent Aboubakar los te weken bij FC Porto. De spits werd afgelopen seizoen door de Portugezen verhuurd aan Besiktas. (Daily Mirror)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie het niet gebeuren, maar hoop dat Guardiola zijn excuses aanbiedt bij Hart en hem eerste keeper maakt voor volgend seizoen. Ederson is goed maar het is toch afwachten wat hij gaat brengen. Zelfs een ervaren klasbak zoals Bravo stelde teleur. Hart heeft al 2 kampioenschappen gepakt met City. Maar goed, als hij niet bij City mag spelen van Guardiola dan moet hij verkocht worden. Er is heus wel een club die hem wil kopen voor een aardig bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren