Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: James Rodríguez lijkt voor toptransfer te staan

Laatste update:
/
Ondanks personele problemen in de achterhoede mag Calum Chambers op huurbasis vertrekken bij Arsenal. De Engels jeugdinternational moet van Arsène Wenger elders regelmatig aan spelen toekomen om zichzelf verder te ontwikkelen. (Daily Mail)
/
Atlético Madrid praat donderdagavond rond de Champions League-loting met een delegatie van AS Monaco. Atlético Madrid praat donderdagavond rond de Champions League-loting met een delegatie van Monaco. Atlético hoopt Portugees international Bernardo Silva nog te kunnen binnenhalen. (AS) (AS)
/
James Rodriguez heeft een nieuwe woning gekocht. Dit huis staat echter niet in (de buurt van) Madrid, maar nabij Turijn. De Colombiaan lijkt een toptransfer naar Juventus te gaan maken. (Tuttosport)
/
De Spaanse bondscoach Julen Lopetegui heeft donderdag geluncht met Iker Casillas. Lopetegui zal de keeper niet meer selecteren voor het nationale elftal van Spanje, maar bood Casillas wel een baan als zijn assistent aan. (Marca)
/
De pas zeventienjarige Joel Asoro maakte onlangs zijn debuut in de Premier League. Paris Saint-Germain, Internazionale, Atlético Madrid en Bayern München hebben nu al interesse in het toptalent van Southampton. (TZ)
/
Achraf Lazaar is de gehele zomer met allerlei clubs in verband gebracht, maar zit nog altijd bij Palermo. Rafael Benítez hoopt nu dat de linksback naar Newcastle United wil komen. (The Chronicle)
James Rodriguez hoort gewoon een basisplaats te hebben bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet wat hier van waar is maar Juve ging van Duits achtige transfers naar money spending Juve

25 augustus 2016 om 15:14

Als je zo bekijkt, Marchisio, Pjanic en James. Wat een middenveld! Alleen denk ik iets te aanvallend maar op papier zeer zeer sterk team!

25 augustus 2016 om 15:31

Als Matuidi ook nog word gehaald dan is dat probleem ook opgelost.

25 augustus 2016 om 16:48

Valt opzich mee. Marchisio kan je ook gebruiken als balafpakker en Pjanic zou in kunnen zakken om van daaruit het spel te verdelen. Dan heb je James als aanvallende middenvelder. Bovendien is de verdediging van Juventus sterk genoeg dat te compenseren.

25 augustus 2016 om 15:31

Als Juventus het kan en wil betalen waarom niet? Snap al die ophef niet om 'money spending'...

25 augustus 2016 om 16:05

Mee eens eko gs. Er komt geld binnen door sportieve resultaten, deze leiden tot meer commerciele activiteiten. Een ambitieus team gaat dan dat geld investeren in de selectie, en zo creeer je een sneeuwbaleffect. Arsenal kan hier nog van leren. Juve beseft gewoon dat de volgende stap naar grootsheid gemaakt moet worden, en dat is europa domineren. Serie a is al van hen. Zo wordt de Cl nog interessanter !

25 augustus 2016 om 17:07

Staat tuttosport. Is een onzin verhaal. Juve is volgens mij nooit geinteresseerd geweest in james.

Joel Asoro is van Sunderland

James zou weer een topaankoop zijn van Juventus. Dan hebben ze echt een droomteam. Wat een geweldige ploeg hebben ze. Echt een winnaarsploeg. Ze pakken de Champions League dit seizoen.

Buffon
Barazgli
Chielini
Bonucci
Dani Alves
Khedira
Marchisio
Evra
James
Dybala
Higuain
25 augustus 2016 om 15:21

Je vergeet dat Juve ook nog Pjanic heeft gehaald. Die zou ik eerder daar neer zetten dan James

25 augustus 2016 om 17:12

Op 10? No Way. Barcelona, Arsenal en misschien City zijn de enige teams op de wereld waar hij ubehaupt enige concurrentie heeft op zijn positie, maar bij elke andere club die speelt met een nr 10 staat James ongetwijfeld basis.

Echt maar goed dat dit bij de wandelgangen staat zeg. Wat een onzin, na al die aankopen en uitgaven van Juve. Salarishuis slaat op hol daar. Daarnaast heeft Zizou al meerdere keren aangegeven dat hij niet mag vertrekken.

25 augustus 2016 om 15:45

Valt reuze mee, Juventus staat zelfs in de plus qua transfers deze zomer. Verder gaat Zaa nog vertekken voor een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro en gaat Hernanes waarschijnlijk ook nog vertrekken.

Dat kan Juventus toch nooit betalen? Voor minder dan 70 miljoen laat Real James niet gaan. Dat kan Juve toch niet op tafel leggen deze zomer gezien de bedragen die ze al uitgegeven hebben zonder in de problemen te komen met de ffp? Of misreken ik me nou helemaal? De enige club waar ik James nog naar zou zien vertrekken is Chelsea

25 augustus 2016 om 15:23

Ben je vergeten dat Juventus een erg grote club is, en recent nog Pogba heeft verkocht voor meer dan 100 miljoen?

25 augustus 2016 om 15:28

En dat geld direct heeft uitgegeven voor higuain?

25 augustus 2016 om 15:32

en die hebben net negentig miljoen betaald voor higuain? Zelfs een barca psg of real gaat niet twee keer meer dan 50 miljoen betalen in een zomer

25 augustus 2016 om 15:46

Het geld van Pogba is niet besteed aan Higuain, dat had Juventus anders ook uitgegeven, momenteel staat Juventus zelfs in de plus qua transfers terwijl ze vorig jaar nog 50 miljoen verlies hadden geleden op de transfermarkt. Voor de rest gaat Zaza ook nog verkocht worden voor 25-30 miljoen euro en zal hernanes waarschijnlijk ook nog vertrekken.

25 augustus 2016 om 16:05

Juventus betaalde deze zomer 45 miljoen euro voor Higuain, volgende zomer de andere helft

25 augustus 2016 om 15:35

Juve kan dat zeker wel betalen. Is een rijke en gezonde club. Hebben ook wat geld binnen gekregen van uitgaande transfers. Tuurlijk ze hebben ook veel uitgegeven, maar met uitgaande transfers+ transfers budget die al beschikbaar was geeft het Juve de mogelijkheid om leuke dingen te doen. alleen denk ik niet dat ze behoefte hebben aan James. De selectie van Juve is al erg sterk en breed genoeg.

Nou nou, Juventus heeft grootste plannen dit seizoen. Ze hebben geloof ik nu al meer geld uitgegeven dan in 2-3 seizoenen bij elkaar. Al is dit natuurlijk een gerucht en zou je zeggen, dit gaat nooit gebeuren. Maja, dat dacht ik bij Higuain ook en die voetbalt er nu ook.

Is Pjanic ook al geen pure 10? In ieder geval, enkel verkopen indien Dybala andere kant opkomt :D

Wie zegt dat james naar juve gaat. Zou ook zomaar naar torino kunnen transferen

25 augustus 2016 om 22:54

haha alsof ze die kunnen betalen en James daar heen wil...

Real Madrid moet James echt behouden. Zo'n speler kan je echt niet zomaar vervangen. Die jongen heeft gewoon vertrouwen van de coach en vooral Perez nodig, want met zijn kwaliteiten kan hij het Real Madrid niveau echt wel aan!

Giuseppe Marotta zegt dat Juventus bijna geen kans maakt voor James Rodriguez. (sky Italia)

Asoro wordt gevolgd door scouts van Internazionale, AC Milan, Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Villareal en Valencia. (expressen)

Lijkt me niet dat Juve voor James gaat, Heb dat nameljik nog echt nergens gelezen, En als Tuttosport dat zegt verwacht ik al helemaal niet veel haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren