Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ivan Gazidis duikt op buitenkans voor AC Milan

Laatste update:
/
De kans bestaat dat Leandro Paredes na een halfjaar al vertrekt bij Paris Saint-Germain. De aankoop van veertig miljoen euro heeft weinig indruk gemaakt nadat hij overkwam van Zenit Sint-Petersburg. (Diverse Franse media)
/
Napoli lijkt niet van plan om mee te werken aan een zomers vertrek van Kalidou Koulibaly. Aanbiedingen van Manchester United en Real Madrid op de verdediger zijn door de Italiaanse club resoluut van tafel geveegd. (Corriere dello Sport)
/
Directeur Ivan Gazidis van AC Milan heeft contact gezocht met Massimiliano Allegri. De trainer, die afscheid neemt van Juventus, zou deze zomer een verrassende terugkeer kunnen maken in San Siro. (Diverse Italiaanse media)
/
Nabil Fekir staat opnieuw op de nominatie om Olympique Lyon aankomende zomer te gaan verlaten. Liverpool geldt net als vorig jaar als de grote favoriet om de aanvallende middenvelder in te lijven. (Diverse Franse media)
/
Magnus Kaastrup moet na Nico Schulz, Thorgan Hazard en Julian Brandt de vierde zomeraanwinst van Borussia Dortmund worden. De achttienjarige buitenspeler speelt op dit moment nog in Denemarken voor Aarhus GF. (Transfermarkt)
/
Voor Jesé Rodríguez ligt een rentree in Engeland in het verschiet. Marcelo Bielsa, de trainer van Leeds United, zou de aanvaller graag overnemen van Paris Saint-Germain. (Estadio Deportivo)
Zie je Massimiliano Allegri terugkeren bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fekir zou naar nog wel een mooiere club als Liverpool kunnen, zo’n sierlijke voetballer zou een sensatie bij Real Madrid kunnen zijn. Deze man doet alles op techniek, heeft oog voor zijn medespelers en scoort zelf ook heel makkelijk.

BVB werkt ook aan een transfer van Mandzukic of Zapata. Weet iemand hier meer over? Met de flankspelers die Bvb heeft zou Mandzukic wel de ideale spits zijn.

26 mei 2019 om 03:36

Zapata is meerdere keren gescout door dortmund en ze zouden positief gereageerd hebben. Over mandzukic heb ik niks kunnen vinden.

26 mei 2019 om 15:43

Zapata kan overgenomen worden door Atalanta, hebben een optie en gaan die zeker lichten als ze 4de eindigen, die zullen dan extreem hoog in de boom gaan zitten want die willen representatief aan de CL gaan beginnen.

Denk dat Zapata financieel dus onhaalbaar is.

beste optie voor milan, ik zou het toejuichen. allegri heeft er bij elke club een succes van gemaakt, daarnaast moet milan beter op de transfermarkt actief zijn.

26 mei 2019 om 01:29

Allegri heeft er juist bij 1 club een zooi van gemaakt en dat was AC Milan

26 mei 2019 om 01:43

volgens mij deed hij het beter dan zn opvolgers.

26 mei 2019 om 05:25

Hij het er geen zooi van gemaakt, Heeft het prima gedaan met AC Milan.

26 mei 2019 om 03:25

Ik zal een gokje wagen voor pochettino want hij houdt wel van projecten.

paredes verkopen om meer cash te genereren zodat je 1 a 2 topspelers kunt aantrekken, bij psg doen ze slim zaken.

Och, stel dat United er wel weet uit te komen met Napoli en Ajax; Koulibaly - De Ligt, wat een droomduo! Al hebben ze nog veel meer posities te versterken, maar in de huidige markt zou dit toch bijna wel een investering van 200 miljoen rechtvaardigen.

26 mei 2019 om 03:19

Een koulibaly is niet zo hard nodig als een lindelof heb die een mandekker is die ook nog eens goed kan mee voetballen. Maar het enige probleem is dat hij fysiek niet zo extreem sterk is en dat kan opgevangen worden door de ligt.

Voetbalwereld anno 2019: laten we paredes kopen voor 40 mil, ja goed plan. Half jaar later: mwaa nee toch niet een ander doen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren