Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Italianen brengen formeel bod uit op Depay

Laatste update:
/
Joe Hart is van plan om nooit meer naar Manchester City terug te keren. De aan Torino uitgeleende doelman sluit een vast dienstverband in Turijn niet uit, of een overgang naar het nog altijd geïnteresseerde Everton. (The People)
/
Everton heeft echter meerdere ijzers in het vuur. Zo wordt ook Jordan Pickford van Sunderland gezien als de mogelijke opvolger van Maarten Stekelenburg. (The Sun)
/
AC Milan heeft nog altijd interesse in Memphis Depay. Zodra de winterse transfermarkt zijn deuren opent, is de Serie A-club van zins om een formeel bod op de aanvaller van Manchester United uit te brengen. (Corriere dello Sport)
/
Jordan Lukaku genoot afgelopen zomer interesse uit Engeland, maar koos voor een overstap naar Lazio. Tottenham Hotspur heeft de komst van de linksback én jongere broer van Romelu Lukaku echter nog niet uit zijn hoofd gezet. (The Sun)
/
Arsenal wil voorkomen dat Héctor Bellerín de zoveelste speler is die naar Manchester City vertrekt. Alleen een formeel transferverzoek kan de Londense club, die de back een nieuw contract wil laten ondertekenen, op andere gedachten brengen. (The Sun)
/
Paris Saint-Germain heeft interesse in Kristopher Da Graca. De achttienjarige verdediger heeft een aflopend contract met Arsenal, dat probeert om de tiener ervan te overtuigen dat hij een nieuwe verbintenis moet ondertekenen. ()
Zou AC Milan een geschikte club zijn voor Memphis Depay?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 oktober 2016 om 13:12

Dat klopt. De Duitse nieuws Bild schreven dat wolfsburg interesse hadden in depay.

16 oktober 2016 om 17:15

Als dat waar is zie ik hem heel graag daar spelen.

Hopelijk vindt hij dan zijn oude vorm weer terug

16 oktober 2016 om 12:20

Dan zal hij wel moeten want niet presteren bij Milan betekent tegenwoordig niet meer dat je alsnog de mooie clubs voor het uitzoeken hebt. Het lijkt me voor Memphis erg lastig om wanneer het bij United niet loopt het opeens wel bij Milan te laten zien. Als ik hem was zou ik een stapje terug doen om zichzelf in de luwte te hervinden. Zo kan hij daarna altijd nog de stap omhoog maken, nu is het van belang dat hij zichzelf bewijst en de harde verdedigende serie A is hier in mijn ogen niet het juiste toneel voor. Sevilla of Valencia zou ik hem persoonlijk erg graag zien.

16 oktober 2016 om 12:40

Tja, oude vorm... Ik ben van mening dat hij nog niet volledig was uitgeleerd bij PSV. Ja, hij werd topscoorder en overlegde daarmee prima cijfers, maar voetballend vond ik hem allesbehalve constant. Veel balverlies en mislukte acties. Als hij nog één jaar constant had gepresteerd bij PSV was hij wel klaar geweest voor het buitenland.

16 oktober 2016 om 12:44

Depay was wel klaar voor het buitenland alleen niet klaar voor een club als United. Wolfsburg ofzo was beter voor hem geweest.

16 oktober 2016 om 13:06

Depay was nog helemaal niet uitgeleerd bij Psv, dat dacht hij. Het was gewoon stom om weg te gaan. Hij had juist ook de man van PSV kunnen zijn in de CL. Veel minder druk dan bij United. En veel beter wennen aan de weg naar de top. 6x90 minuten basis en dan een topper tegen Atletico. Dat was voor hem het podium om zich te kunnen laten zien. Daarnaast had hij zich in het Nederlandse elftal beter kunnen profileren. Om vervolgens de stap te maken naar een Europese subtopper. Je kan immers beter geleidelijk groeien dan als een speer naar de top gaan en als een baksteen vallen zoals hij nu doet.

Dat zou een perfecte club en competitie zijn voor depay!

16 oktober 2016 om 12:21

Om zijn carrière mee te verpesten ja. Milan stelt al jaren niks meer voor en in Italië wordt het nog lastiger om een goed rendement te behalen voor Depay. Hij zou eigenlijk naar Everton moeten gaan, Koeman zorgt er wel weer voor dat Depay weer zijn oude vorm terug krijgt.

16 oktober 2016 om 13:17

Ik heb zo vaak gezegd. Depay komt veel tekort bij united en bij everton zijn spelers als bolaisie, mirralas veel beter dan hem. Laat hem maar naar sunderland, stoke laten gaan of naar buitenland, want als hij zo blijft kan hij in vergetelheid raken.

Milan is laatste jaren een zwart gat voor spelers. Ze gaan er in maar komen er carriere gezien niet beter uit. Ik hoop dat depay naar everton of wolfsburg kan.

Steek gaat echt niet banken onder koeman. Helemaal niet met zijn huidige vorm

Hoezo als opvolger van stekelenburg? Denken ze dat hij weggaat na dit seizoen?

Toen ik 'italianen' las had ik een Chievo Verona of Genoa verwacht. Maar AC Milan, wat moeten die daar dan mee?

Sunderland zou ook een optie zijn voor Joe Hart, meldt The Sunday Express.
en de exclusieve bron bij Depay is Daily Express.

Depay moet gewoon naar een club gaan zo als Monaco omdat daar talent met ervaring goed wordt gebruikt met elkaar opvullen met kwaliteit en daar bewijzen en dan maar verder kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren