Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Isak staat voor droomtransfer naar Premier League

Laatste update:
/
Arsenal heeft een bod van vijftien miljoen euro van AS Roma op Granit Xhaka afgewezen. De club uit Noord-Londen mikt op een hoger bedrag, daar de club uit Noord-Londen de middenvelder in 2016 voor liefst veertig miljoen inlijfde. (BBC)
/
Naast Xhaka is José Mourinho eveneens geïnteresseerd in Douglas Luiz. De middenvelder van Aston Villa heeft nog een contract tot medio 2023, maar is een goedkopere optie dan Xhaka. (BBC)
/
De goede openingswedstrijd op het EK lijkt nu al zijn vruchten af te werpen voor Alexander Isak. De spits van Real Sociedad wordt bij Liverpool gezien als opvolger van de eventueel vertrekkende Roberto Firmino. (Noticias de Gipuzkoa)
/
Aston Villa heeft een bod van een slordige dertig miljoen euro op Emile Smith Rowe afgewezen zien worden door Arsenal. De middenvelder mag onder geen beding weg, daar Arsenal zijn contract hoopt te verlengen. (The Athletic)
/
Juventus is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij David Ospina. De Colombiaan moet als stand-in dienen voor Wojciech Szczesny en kan eveneens op belangstelling rekenen van Atalanta. (diverse Italiaanse media)
/
Olympique Lyon gaat alles in het werk stellen om Giovanni Simeone weg te kapen bij Cagliari. De Fransen zullen hun bod van twaalf miljoen euro op de spits echter moeten verhogen, daar de Italiaanse club minimaal vijftien miljoen verlangt. (TMW)
Vind jij Alexander Isak een logische opvolger van Roberto Firmino?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh man wat zou ik die Isak graag bij Liverpool willen zien zeg.

Naast het behalen van Buendia ook een poging doen om ESR te halen. Ben benieuwd wat voor plannen Aston Villa heeft op het gebied van tactiek….. natuurlijk ook nog Grealish in de selectie

16 juni 2021 om 19:35

Kansloze poging uiteraard..

Isak echt een fenomenale spits, twee benig, lang, sterk, en voor z’n lengte ook nog bizar goed in de kleine ruimte. Wel gek hoe Firmino zo is afgezwakt, was toch een hele belangrijke schakel voor Liverpool

16 juni 2021 om 19:59

Is nog steeds een heel belangrijke schakel.

Wat ik niet snap van Dortmund. Je laat isaak voor een appel en ei vertrekken naar sociedad en nu willen ze 30 miljoen voor malen betalen. Eerlijk is eerlijk vind die isaak veel beter. Echt een geweldige voetballer is dat.

17 juni 2021 om 00:42

Ja, raar zoals dat soms gaat hè mcgregor? Maar soms is het ook net een ander persoon op een plek in de technische staf, of aan nieuwe trainer die een bepaalde wensenlijst heeft. Er zijn zoveel wisselingen bij zo'n club, de ene vaart zus, de andere vaart zo. Dan krijg je dit soort scheef aandoende situaties. En ik weet niet hoe Isak bij Dortmund was toentertijd hoor, maar nu op het moment is hij zeker beter dan Malen. Edit: Ik las net dat Dortmund een terugkoopclausule heeft voor Isak, maar dat hij er zelf weinig voor voelt om naar Duitsland terug te keren.

17 juni 2021 om 09:40

Enig idee hoe hoog die clausule is? Als je Haaland voor 150 miljoen weet te verpatsen aan een Chelsea heb je met Isak wel echt een perfecte vervanger. Al snap ik het ook wel als Dortmund het liefst Haaland nog een jaartje vast houdt.

17 juni 2021 om 16:35

Ik lees overal iets van 30 miljoen

Xhaka zie ik het wel goed doen bij Roma onder Mourinho. Toch wel leuk de berichten van de vele spelers uit de Premier League die nu in verband worden gebracht met Roma sinds Mourinho is aangetrokken. Ben benieuwd hoeveel er ook daadwerkelijk worden aangetrokken. Mits de juiste spelers worden aangetrokken zie ik Mourinho het wel goed doen in de Serie A. Zijn manier van spelen ligt goed in de Serie A.

Voor Xhaka zou je nog wel makkelijk 20 miljoen + moeten krijgen. Is nog 'maar' 28 en kan nog genoeg jaren mee. Het wordt wel tijd dat hij vertrekt. Toch een symbool voor de matige periode van Arsenal. Heeft het uiteindelijk niet weten te brengen. Wisselt te vaak goede wedstrijden af met extreem matige duels. Heeft tevens de meeste grote fouten gemaakt die leiden tot een tegengoal.

Totaal andere type imo maar zie het wel als een mooie combinatie; Isak en Liverpool. Waarom zou Firmino vertrekken en aan welke club(s) wordt hij gelinkt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren