Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Internazionale biedt 50 miljoen plus João Mário

Laatste update:
/
Borussia Mönchengladbach heeft het voorzien op Eric Maxim Choupo-Moting. De aanvaller van Schalke 04 wil graag in de Bundesliga blijven, maar kan ook naar Besiktas en Fenerbahçe. (BILD)
/
Javi García gaat niet naar Girondins Bordeaux. De club uit de Ligue 1 wilde de middenvelder huren, maar Zenit Sint-Petersburg laat de Spanjaard niet gaan. (l’Équipe)
/
Internazionale is bereid vijftig miljoen euro te betalen voor Marco Verratti van Paris Saint-Germain. i Nerazzurri bieden daarbij ook middenvelder João Mário aan. (Premium Sport)
/
Juan Foyth erkent dat er gesprekken zijn tussen Tottenham Hotspur en Estudiantes. De Argentijnen hebben een bod op de verdediger van 5,3 miljoen euro plus bonussen van ruim 2,2 miljoen geweigerd. (El Dia)
/
Een transfer van Simon Tibbling naar Bröndby IF is voorlopig niet aan de orde. Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, wil meer geld zien dan de 1,3 miljoen euro waarmee de middenvelder is gehaald. (BT Sport)
/
Rudi Völler, sportief directeur van Bayer Leverkusen, erkent dat er interesse is voor Javier Hernández. Naar verluidt is West Ham United de grootste favoriet om de Mexicaan te strikken. (Frankfurter Allgemeine Zeitung)
Marco Verratti speelt volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die guy wilt enkel naar Juve in italie of Barca. Zoniet, moet Milan zich ook even voegen in de race.het nieuwe milan is al om van te watertanden,Met hem erbij wordt milan al helemaal een diamantje

18 juli 2017 om 21:31

Het nieuwe Milan was idd fantastisch tegen bosz & co

18 juli 2017 om 21:40

Dat was niet het nieuwe Milan. Donnaruma, Romagnoli, Bonucci, Conti, Biglia en Silva speelden niet.

18 juli 2017 om 21:50

Ach man wat ben je nu aan het praten. Noem je een b-team van Milan tegen Dortmund nou echt "het nieuwe Milan"?. Stonden 2 aankopen in de basis van de 10. Dus als je er niks van af weet zwijg dan gewoon.

19 juli 2017 om 00:08

Van te watertanden valt nog te bezien. Moet nog maar zien of er echt een team van kan worden gemaakt.

Al geven ze er 10 van hem erbij, dat gaat psg echt nooit doen🤣

Als ik me niet vergis had barca 100 miljoen geboden op veratti? Waarom zou je dan wel akkoord gaan met 50 miljoen en joao Mario?

Als inter fan wordt ik een beetje moe van al die geruchten! Ik blijf maar grote namen horen, maar heb nog niks van die transfers gezien. Inter wilt sanchez, di maria, matic, naingolan, martial, bernadeschi, aurier, pastore, kovacic en nu veratti. Het moet niet gekker worde, want we kunnen geen eens perisic behouden!! En oh ja Dalbert en Keita ook nog. Eén grote poppenkast, want die ffp heeft nu niks op inter!


Afgelopen jaren echt domme aankopen zoals kodogbia en Jao mario. En wat doen spelers als nagatomo, ranochia, medel, ambrosio, andreolli en ansaldi bij inter.

Echt drama dit en zij denken t ligt aan de coaches XD

18 juli 2017 om 22:26

Eens! Hoewel er eerlijk gezegd moet worden dat Inter tot 1 Juli moest wachten om te mogen investeren. De ffp van afgelopen seizoen moest gehaald worden. Nu dat die is gehaald kan Inter weer investeren.
Hoewel de namen die jij noemt op wellicht enkele na natuurlijk allemaal niet haalbaar zijn.
Dalbert zou prima zijn voor de linksback positie. Daarnaast zou ik graag andere spelers zien komen voor het middenveld en een linksbuiten (of Perisic nu blijft of niet).
Nagatomo, Ranocchia, Andreolli en Ansaldi mogen echt weg inderdaad. Medel en D'ambrosio zijn prima back ups, dus mogen van mij best blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren