Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Interessante ontmoeting in aanloop naar Clásico

Laatste update:
/
De media lijken er niet zeker van wat Internazionale nu wil hebben voor Mauro Icardi. Een paar dagen geleden werd nog gesteld dat 35 miljoen euro voldoende zou zijn, maar nu claimt men dat die som geld ook afgeslagen zal worden. Dat betekent dat clubs als Chelsea, Arsenal en Liverpool allemaal tot boven de 35 miljoen moeten gaan om de pas 22-jarige aanvaller echt op te halen in Milaan. (Tuttosport)
/
Achteraf bezien heeft Brendan Rodgers een kwalijke rol gespeeld in de keuze van Raheem Sterling om voor Manchester City te kiezen. De trainer liet zich vorig seizoen ontvallen dat Sterling ‘een waanzinnig contract voor zo’n jonge speler’ kon tekenen en Sterling kreeg het gevoel dat Rodgers hem als een ‘bad boy’ wilde bestempelen. Dat sterkte hem in de gedachte om weg te gaan van Anfield. (Daily Mail)
/
Nasser Al-Khelaïfi is een voetballiefhebber en was zaterdag dan ook in het Santiago Bernabéu voor de topper tussen Real Madrid en Barcelona. Interessanter is wat de voorzitter van Paris Saint-Germain voor deze wedstrijd deed: hij had namelijk een gesprek met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo. Al-Khelaïfi zet de komst van CR7 bij zijn club maar niet uit het hoofd. (Marca)
/
Sam Allardyce zal in januari twee man toestemming geven om weg te gaan bij Sunderland. Sebastian Larsson mag na vierenhalf jaar weg en ook voor Jermain Defoe is geen plek meer. De 33-jarige Engelsman werd vorig jaar zomer voor bijna 10 miljoen euro weggehaald bij Toronto FC, in een ruildeal met Jozy Altidore. Na 27 wedstrijden en 7 goals kan Defoe nu alweer weg en dat vindt hij zelf ook prima. (Daily Telegraph)
/
Remi Garde wil van de talentvolle Jack Grealish een betere speler maken bij Aston Villa. “Ik ben hier niet om aardig te doen. Als een speler potentie heeft en getalenteerd is, moeten ze hard werken om het eruit te laten komen. Jack is een speler die nog niet af is, zo zouden overigens alle spelers over zichzelf moeten denken. Je bent nooit klaar, ook als je dertig bent kun je nog beter worden”, vindt Garde. (Birmingham Mail)
Op een dag speelt Cristiano Ronaldo voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had het niet verwacht maar begin nu toch echt te denken dat het best eens mogelijk kan zijn dat ronaldo naar psg gaat. Ik vind psg nu al een van de compleetste teams van t moment.
Ik ben benieuwd

Moet die niet doen joh, of blijven of naar de bpl gaan.

Ik ben toch van mening dat, sinds Carlo is ontslagen bij Real, dat Ronaldo en consorten het wel best vinden zo. Ze gaan in ieder geval niet door het vuur voor Benitez en dat is een zeer kwalijke zaak.

Voor Ronaldo zou het moment om te vertrekken steeds dichterbij komen en eerlijk gezegd zou dat zomaar eens in de zomer kunnen zijn. Denk in ieder geval dat als Benitez dit seizoen aanblijft, Real zonder de belangrijkste prijzen zal eindigen en de ontevredenheid alleen maar zal toenemen, onder de spelers maar zeker ook de supporters.

22 november 2015 om 13:49

En gelijk hebben de spelers van real.
Wat heeft Ancelotti fout gedaan.
Hij kan er niks aan doen dat Barca zo goed voetbalde vorige seizoen.

22 november 2015 om 19:01

Ik ben van mening dat de fout echt bij Perez ligt. Het is gewoon niet te onderbouwen waarom gekozen is om afscheid te nemen van Carlo. Ben zelf ook geschrokken van de wijze waarop hij aan de kant geschoven is. Zo ga je niet met zo'n man om die zoveel voor jou/de club en de supporters heeft gegeven. Erg jammer. Ik hoop dat hij zichzelf eens achter de oren krant of het niet eens tijd is om op te stappen.

Als PSG Ronaldo binnenhaalt dan zijn ze echt onderweg naar de absolute top van Europa. Het blijkt al dat er veel goede spelers zoals Cavani, Di Maria, Silva, Marquinhos, etc graag naar de club trekken en daardoor staat er een heel sterk elftal. Door Ronaldo aan te trekken zal de aantrekkingskracht nog groter worden voor goede spelers en het geld is er om goed te investeren in kwaliteit. Bovendien geloof ik ook veel meer in de mate waarin PSG een elftal samenstelt met veel geld dan de manier waarop dat bij bijvoorbeeld City gebeurd. Daar kopen ze allemaal halve sterren voor mega veel geld en dat is niet de top waarmee je de CL gaat winnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren