Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter denkt aan bod van 47 miljoen op Oranje-international

Laatste update:
/
Voorlopig is Manchester United niet van plan om een poging te ondernemen om Alex Sandro over te nemen van Juventus. The Red Devils willen wel een nieuwe linksback aan de selectie toevoegen, als de juiste optie zich voordoet. (Manchester Evening News)
/
Pas als Xherdan Shaqiri terugkeert van het WK met Zwitserland, gaat Liverpool actie ondernemen. The Reds zijn ervan overtuigd dat men de beste papieren heeft om de vleugelaanvaller over te nemen van Stoke City. (Daily Express)
/
Internazionale lijkt grote plannen te hebben voor deze transferperiode. I Nerazzurri zijn naar verluidt van plan om met een bod van 47 miljoen euro op Quincy Promes aan te kloppen bij Spartak Moskou. (Foot Mercato)
/
Fiorentina heeft de vraagprijs van Federico Chiesa verhoogd naar zeventig miljoen euro. Onder meer Juventus, Liverpool, Manchester City en Manchester United hebben de pijlen gericht op de Italiaanse vleugelaanvaller. (La Gazzetta dello Sport)
/
Fulham en Huddersfield Town willen Harry Wilson graag overnemen van Liverpool en zijn bereid 7,5 miljoen euro neer te tellen. The Reds willen de Welshman echter liever op huurbasis laten gaan. (Daily Mail)
/
Sunderland wenst een bedrag van 7,5 miljoen euro voor Paddy McNair. De Noord-Ierse verdediger staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion, maar zij zijn nog niet bereid om een dergelijk bedrag te betalen. (Northern Echo)
47 miljoen euro voor Quincy Promes is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw financial Fairplay? Ik dacht dat Inter onder strikte controle stond, ze konden ook niet fatsoenlijk een bod van 40m uitbrengen op Malcolm of de optie bij Rafinha lichten. Dit lijkt me heel erg sterk. Als het al doorgaat mag Spartak het bedrag waarschijnlijk in vele termijnen en vage constructies ontvangen

12 juni 2018 om 18:11

Waarschijnlijk dat het daarom zo hoog is omdat het over 5 jaar gespreid zal gaan. Mits dit bericht een beetje klopt.

Vind Promes zelf misschien iets van 27 miljoen maximaal 32 miljoen waard. En dat is al puur door de gestoorde markt.

12 juni 2018 om 18:18

Als Inter 47 kan bieden op Promes, zou ik eerder proberen Malcom te halen.

12 juni 2018 om 18:30

Ben zelf inter fan en verschillende vleugelspelers worden genoemd waaronder Malcom Chiesa Politano en Een klein beetje Di maria maar Promes heb ik nog nooit voorbij zien komen . Zal wel een loos gerucht zijn . Verder mag inter ni nog niet teveel uitgeven maar zodrahet straks 1 juli is mogrn ze gewoon geld uitgeven. Dit jaar is er ook weer cl gehaald wat meer geld in hetlaadje brengt

12 juni 2018 om 18:44

@lucas1234
Inter houd zich gewoon keurig aan de Ffp, dit is ook de reden dat bijvoorbeeld Rafinha nog niet is vastgelegd. Als de balans eind juli op orde is kan Inter de transfermarkt op. Daarom moet je al die berichten niet serieus nemen. We hebben met Martinez en De Vrij al twee prima spelers binnen en mogelijk zit Asamoah daar bij, dat is 25 miljoen voor Martinez en de andere twee zijn transfervrij. Na juli zullen het 1 a 2 aankopen worden mede afhankelijk of Icardi of andere spelers vertrekken.

12 juni 2018 om 18:47

Betekent wel dat we niet veel van Inter hoeven te verwachten voordat het Wk uw afgelopen... Tenzij Icardi wordt verkocht.

12 juni 2018 om 19:15

Inter kan natuurlijk wel mondeling overeen komen met club en speler . Alleen zal het papierwerk pas in juli gedaan worden . Als inter in in juni spelers gaat kopen gaat er meer geld uit als dat er in komt waardoor je kans krijgt dat je een flinke boete krijgt of uit Europees voetbal wordr gezet .

Laat het eindelijk eens gebeuren... Dan kunnen wij weer wat tonnen bijschrijven.

12 juni 2018 om 18:31

Alleen om die reden hoop ik dat het niet lukt👍 bah vind dat jullie club helemaal nergens recht op heeft.

12 juni 2018 om 18:37

Beetje kansloos. Hele directie verantwoordelijk voor het wanbeleid is vertrokken, de club is gedegradeerd. Volgens mij hebben de supporters nu wel genoeg ellende gekend...

12 juni 2018 om 18:54

Dat vind jij.
Ik heb Twente nooit gemogen en zal ze zeker nooit iets gunnen.
Los van het feit dat ze zo lopen te kloten de laatste jaren.
Daarnaast is er maar 1 club in Twente waar ik van hou en die is zwart met wit! Helaas wel met kunstgras .

12 juni 2018 om 22:27

De frustratie druipt er van af.. beterschap!

13 juni 2018 om 00:25

Ah een Heraclied, makes sense. Ik heb Heracles altijd het beste gegund maar moet zeggen dat het me de laatste tijd meer moeite kost. Desondanks dat succes gewenst in de ED volgend jaar en hopelijk tot snel in de derby.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren