Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter-aankoop krijgt afkoopsom van 111 miljoen euro

Laatste update:
/
Napoli is niet de enige Italiaanse club die interesse heeft in Mario Balotelli. Ook Parma heeft belangstelling voor de bij OGC Nice vertrekkende aanvaller. (Corriere della Sera)
/
Javier Hernández weet niet waar zijn toekomst ligt. Op de vraag of de aanvaller ook komend seizoen bij West Ham United speelt, zegt hij ‘dat we dat zullen zien’. (Daily Mail)
/
Lautaro Martínez ruilt Racing voor 25 miljoen euro in voor Internazionale. De spits krijgt een gelimiteerde transfersom van 111 miljoen euro in Milaan. (Corriere dello Sport)
/
Samuel Umtiti gaat ervan uit dat hij voor het WK verlengt. De Franse centrale verdediger geeft toe dat hij al enkele maanden in onderhandeling is met Barcelona. (Marca)
/
Mino Raiola heeft Liverpool verzekerd dat men Gianluigi Donnarumma voor veertig miljoen euro kan ophalen. AC Milan zou officieel zestig, zeventig miljoen voor de doelman vragen. (Tuttosport)
/
Melvin Platje kan verlengen bij Telstar, maar de kans dat hij blijft, is ‘klein’. De cultaanvaller gaat op vakantie en hakt waarschijnlijk daarna de knoop door over zijn toekomst. (NH)
Denk jij dat Gianluigi Donnarumma volgend seizoen nog bij AC Milan speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het aan de uitsluiting europees voetbal van AC Milan ligt of hij gaat of blijft.

Tja, Donnarumma steekt nou ook niet bepaald in een goede vorm en een transfer naar een ander land is dan wel een risico, vooral als er een flink prijskaartje aan zit. Dan zie ik ze liever gaan voor Oblak of desnoods Pickford.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren