Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Illarramendi-scenario schrikt doelwitten Real af

Laatste update:
/
Giovani dos Santos, de man die bij Barcelona nooit voet aan de grond heeft gekregen, kan naar Italië. De aanvallende middenvelder van Villarreal staat in de belangstelling van Genoa en Torino. Voor de 24-jarige Mexicaan wordt het nu echt tijd om zich te bewijzen, want ook bij clubs als Tottenham Hotspur en Galatasaray maakte het gewezen toptalent niet bijzonder veel indruk. (Tuttosport)
/
Scouts van Arsenal maken al jaren overuren in Frankrijk en dat is dit seizoen niet anders. De door Arsène Wenger geïnstrueerde talentspeurders zijn opgedoken in Noord-Frankrijk om een kijkje te nemen in Lille. Daar speelt de achttienjarige vleugelspeler Divock Origi. De jeugdinternational van België, afkomstig uit de jeugdopleiding van Racing Genk, maakte dit kalenderjaar zijn debuut in de hoofdmacht van Lille. (The Sun)
/
De situatie van Asier Illarramendi bij Real Madrid is van invloed op de denkwijze van spelers van Real Sociedad. Real Madrid betaalde veertig miljoen voor Illarramendi, die echter niet altijd speelminuten krijgt. Nu kunnen ook Íñigo Martínez en Ruben Pardo naar de hoofdstad, maar de twee hebben absoluut geen zin om net als Illarramendi op de reservebank te belanden. (AS)
/
Aleksandar Mitrovic van Anderlecht wordt gezien als een van de grootste talenten van Europa en het heeft er dan ook alle schijn van dat de aanvaller binnenkort hogerop gaat. De negentienjarige spits, dit seizoen goed voor dertien competitietreffers, staat namelijk in de belangstelling van AC Milan. Of Mitrovic direct in aanmerking komt voor een basisplek in Milaan is overigens nog maar de vraag. (Dernière Heure)
/
Liverpool intensiveert de contacten met Rodrigo. De 23-jarige aanvaller van Benfica is bezig aan het beste seizoen uit zijn carrière en op Anfield denkt men dat de jonge Spanjaard nog verder door kan groeien. Liverpool heeft liefst dertig miljoen euro over voor de aanvaller. Meer kapers op de kust: ook Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur en Chelsea hebben interesse. (A Bola)
Asier Illarramendi is een goede aankoop van Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Giovani dos Santos doet het geweldig bij Villarreal en kan met hen Europa in, waarom dan vertrekken naar Genoa of Torino?

7 april 2014 om 12:30

Ik dacht precies hetzelfde. Dos Santos is gewoon een geweldige speler, dat zien we al jaren bij het Mexicaanse elftal. Zijn grootste fout was om naar Engeland te vertrekken vanuit Spanje en daar seizoenen lang op de bank te hebben gezeten. Italie zou ik niet als en vooruitgang zien voor Giovani.

7 april 2014 om 12:49

Ik zou wel graag hem in Italie zien, beter competitie in iedergeval dan spanje (vind ik) maar dan zou ik niet naar een middemoter gaan, maar naar een semi-top teams zoals Napoli of Mila nof Inter.

tja dat snap ik wel. T is gewoon lastig om als talent naar madrid te gaan. Er zitten zo veel goede spelers en een basisplek veroveren wordt dan lastig.

Als gearriveerde vedette binnen stappen bij zo'n grote club is toch een stuk makkelijker.
T is gewoon een gok die goed uit kan pakken, maar in de meeste gevallen toch aardig tegen valt.

Liverpool moet zich eerst op andere posities richten om zich te versterken in plaats van 30 miljoen neer te leggen voor Rodrigo.

Rodrigo zie ik graag komen naar Liverpool. Het valt me op dat we alleen geïnteresseerd zijn in dynamische spelers. We zouden kunnen kijken naar een jonge grote spits. Dit geeft Liverpool verschillende opties.

7 april 2014 om 11:43

Ik denk dat ze er net alle baat bij hebben op het spoor van de dynamiek te blijven. Je ziet dat de andere BPL ploegen daar zelden een antwoord op hebben. Ik denk niet dat een boom in de spits zou werken.

7 april 2014 om 11:50

Rodgers heeft genoeg aanvallende varianten, maar volgens mij is hij als trainer niet iemand die een grote sterke spits wilt inzetten om zo door de lucht wat te forceren. Zelf ben ik niet zo op de hoogte van Rodrigo, maar wat ik hoor en lees zal hij zeker wel een prima aanvaller zijn, maar ik betwijfel of Liverpool zich niet beter op andere posities eerst kan richten.

Voor een extra aanvallende optie lijkt mij Jeremy Menez van PSG ook een goede speler die transfervrij is op te pikken, maar die wilt volgens mij alleen naar een club waar hij een grote kans heeft op een basisplaats en dat zit er voor hem denk ik niet in bij Liverpool.

7 april 2014 om 20:48

Hmm in boom lange spits zou niet echt passen in dit Liverpool. Aangezien de meeste boom lange spitsen klunzig zijn. In het voetbal wat Liverpool speelt heb je een bewegelijke spits nodig en een boom lange spits zou niet echt passen op dit moment.

Mitrovic wordt de nieuwe Ibrahimovic!!! ... is groot en is erg sterk aan de bal.
Niet bang om in duel te gaan met de grootste verdedigers.
een competitie als de Italiaanse zie ik voor hem als een perfecte plek zich verder te ontwikkelen en inderdaad in de toekomst misschien een van de betere aanvallers van Europa te worden.
want aan kwaliteit ligt het niet.. alleen nog een beetje zelfbeheersing maar dat zal wel met de jaren mee komen.

7 april 2014 om 11:35

Voorlopig laat hij echt nog te weinig zien, zeker als je beseft dat het maar de Belgische competitie is. Hij heeft wel talent, maar Zlatan had op jonge leeftijd veel meer dan deze jongen. Kan absoluut een goeie spits worden, misschien wel wereldklasse, maar op dit moment vind ik hem echt totaal niet overtuigend.

7 april 2014 om 11:52

Je moet wel begrijpen dat hij pas daar is gekomen .
Niet eens aan het begin van de competitie he !
als je als 19 jarige spits in je eerste halfjaar/jaar bij een voetbalclub er 14 inschiet doe je het zeker niet slecht.
Wat jij zegt dat Ibrahimovic op zijn 19e een veel betere talent was klopt ook niet want dan ken je de cijfers niet..
en ik probeer je niet af te katten ofzoo helemaal niet alleen wil je vertellen dat ibrahimovic zijn carrière begon bij Malmö .. kwam daar in totaal uit op 16 doelpunten in 3 seizoenen ( niet echt best ) maar hij is jong !
Later verkocht aan Ajax in 2001 zijn debuut gemaakt tegen Ac Milan in de arena tournement ofzo . tijdens zijn 1e seizoen bij Ajax maakte hij er maar 6 . 2e seizoen 13 - 3e seizoen 13.
Dus toen was hij al over de leeftijd van Mitrovic.
Nou is de eredivisie niet veeel sterker als de Belgische Juplier ligue/.

Dus wat ik duidelijk wil maken is : Mitrovic is in een voor hem vreemd land gekomen .. spreekt de taal niet.. en scoort in een half seizoen 13 doelpunten ?
En dan vind jij dat hij teleurstelt ?
Misschien zijn haantjes gedrag ??? want dat stoort mij ook maar dat laat gewoon zien dat deze jonge voor niets of niemand bang is en de echte top wil bereiken.

Gun zo jonge een kans .. want 13 doelpunten in je eerste seizoen bij een club is zeker niet slecht.
sterker nog voor 19 jaar is dit erg goed !

7 april 2014 om 15:55

Zijn cijfers zijn inderdaad zeker goed, en al helemaal als je zijn leeftijd in ogenschouw neemt. Ik ken de cijfers van Ibra inderdaad niet, maar ik weet wel dat hij een wedstrijd kan doen kantelen. Ibra is altijd een sierlijke voetballer geweest, terwijl ik Mitrovic vaak niet zo goed vind spelen.

Ik ben er van overtuigd dat hij een zeer goeie spits zal worden, maar hij is meer een Negredo dan een Zlatan in mijn ogen. Een spits met een neus voor de goal, maar technisch toch eerder beperkt. Ik heb niet al zijn wedstrijden gezien, maar hij heeft mij nog geen enkele keer echt kunnen verwonderen.

Ik zie het talent wel hoor, daar niet van. Maar ik denk dat hij meer een type Negredo of misschien Dzeko is.

Illaramendi moet gewoon wat meer tijd krijgen en ook wat meer kansen. Isco is voor nagenoeg hetzelfde bedrag aangetrokken, maar heeft zichzelf meer kunnen manifesteren. Als Xabi Alonso geblesseerd zou raken volgende week, dan moet Illaramendi zijn kans pakken!

Arsenal moet eens stoppen met 4e rang Franse spelers te scouten, willen ze ooit nog voor de prijzen mee doen en serieus genomen worden.

7 april 2014 om 13:02

Dat is de denkwijze van Wenger. Als Arsenal geen toppers haalt en Wenger behoudt winnen ze nooit de premier league

Ken Rodrigo niet echt alleen aangezien het een spits vind ik hem niet zo nodig bij Liverpool. Denk dat Liverpool zich moet versterken op andere positie's zoals op de Cvm, Linksback, en een winger. We hebben ook nog eens Borini die terug komt van Sunderland. Dus ik zou persoonlijk hem een kans geven aangezien hij goed bezig is bij Sunderland.

Chelsea wordt met elke spits van de wereld in verband gebracht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren