Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Idrissi wordt eindelijk uit lijden verlost

Laatste update:
/
Bayern München staat op het punt een ruwe diamant binnen te halen. De achttienjarige Hyun-ju lee, die in Zuid-Korea te boeken staat als een van de grootste talenten van zijn leeftijd, komt op huurbasis van Pohang Steelers, met een optie tot koop. (Goal)
/
De naam van Ryan Thomas is gevallen bij Heracles Almelo. De middenvelder van PSV houdt in Eindhoven vooral de bank warm en wordt net als Othmane Boussaid genoemd als optie om Heracles eventueel te versterken in de winter. (RTV Oost)
/
Oussama Idrissi wordt eindelijk uit zijn lijden verlost. De aanvaller komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe bij Sevilla en wordt verhuurd aan Spaanse laagvlieger Cádiz, die ook al in de markt was voor Luuk de Jong. (DM Sport)
/
Jesús Corona is in beeld als vervanger van Idrissi. FC Porto is met Sevilla in gesprek over een transfer van de Mexicaan, van wie trainer Julien Lopetegui al geruime tijd gecharmeerd is. (Fabrizio Romano)
/
Arsenal en West Ham United vechten om de handtekening van Filip Kostic. De voormalig buitenspeler van FC Groningen maakt indruk bij Eintracht Frankfurt en kan naar verluidt ook naar Italië of Spanje. (Calciomercato)
/
FC Twente wil de samenwerking met Ramiz Zerrouki opnieuw verlengen. Het contract van de Algerijnse middenvelder werd vorig jaar ook al opengebroken en Zerrouki kan na de Afrika Cup een nieuwe aanbieding tegemoet zien. (TC/Tubantia)
Zie jij Oussama Idrissi slagen bij Cádiz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 januari 2022 om 15:38

Hein

Qua competitie wel, alleen club niet echt.

Hij zou stapje terug moeten doen. Naar een club als CLub Brugge. Spelen om het kampioenschap en Cl.

En anders een club zoals AZ, Vitesse of Feyenoord in NL.

12 januari 2022 om 15:47

Had ook gekund

12 januari 2022 om 17:23

AZ heeft hij niks te zoeken, Karlsson is twee klasse beter.

Thomas zou inderdaad wel een goede middenvelder voor Heracles zijn zeg.

12 januari 2022 om 15:11

Precies @tvl11 denk dat Thomas net zoals Mauro in zijn Heracles tijd een bepalende speler zou kunnen worden daar. komt tekort voor PSV maar voor Heracles prima speler.

12 januari 2022 om 16:10

Denk dat Thomas ook een prima versterking zou zijn voor Vitesse of Utrecht, dat is echt wel een prima speler. Sterker nog zou hem bij Feyenoord wel eens onder Slot willen zien. Zeker omdat Feyenoord er nog een middenvelder bij wil hebben. Heeft meer doorzettingsvermogen dan Kokcu maar zou ook prima kunnen strijden met Toornstra.

12 januari 2022 om 16:43

@xajacfa ik denk persoonlijk dat Feyenoord kijkt naar spelers die van een wat hoger Niveau zijn dan Thomas.



Nu hopen dat de transfer van Corona naar Sevilla doorgaat, dan harkt Twente ook nog een klein bedragje binnen!

En gelijk het contract van Zerrouki opwaarderen als die terug is, hopen dat ie nog een aantal goede wedstrijden voetbalt, dan stijgt de marktwaarde ook goed!

12 januari 2022 om 14:17

Dat zal eens tijd worden , hoe vaak hij wel niet met een andere club in verband is gebracht. Tevens zou het heel mooi zijn als Zerrouki nog ff gaat verlengen.

12 januari 2022 om 14:19

Elke transferperiode hetzelfde, ik reken het nu ook nog niet rijk. Pas als die handtekening er staat.

Kostic is nu toch geen speler waar Arsenal achterna moet gaan? De flanken zijn al goed bezet met jong talent die het uitstekend doet.

Voor WHU zou dit natuurlijk wel een toptransfer zijn omdat ze redelijk dun zitten in de flankspelers

12 januari 2022 om 14:45

Kostic speelt volgens mij ook meer als een soort wingback. Voor arsenal dus al helemaal niet nodig aangezien ze tierney hebben

12 januari 2022 om 18:35

Voor alles heeft Arsenal alle beschikbare centjes nodig voor een spits en een CM. Op de flank is ook wel een breedte investering leuk, maar niet zozeer nodig.

12 januari 2022 om 14:37

En ook dichtbij Sevilla waar hij nu zal wonen

12 januari 2022 om 15:07

Alleen zijn zijn ouders van Berkane, in het oosten van Marokko

Hopelijk krijgt hij bij cadiz wel een basisplaats en kan hij weer lekker schitteren op de linker flank ..
gijp zij gisteren iets heel zinnigs over Bergwijn en Tottenham. Je tekent bij een club wetende dat ze nooit met een buitenspeler zoals wij dat hier kennen spelen. Dat geld ook voor IDrissi. IDrissi is een echte buitenspeler die het van zijn acties moet hebben .. bij Sevilla maken ze daar amper gebruik van en word er of met 2 spitsen gespeeld of 1 diepe spits ( rafa op dit moment en voor zijn blessure el neysri) en daar omheen 3 wat aanvallende middenvelders

12 januari 2022 om 15:10

En toch zie je het zo vaak gebeuren, dat een speler naar een club gaat waarvan je op voorhand ziet dat het geen match zal worden vanwege de speelstijl. Daar ligt toch ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor zaakwaarnemers, om hen daarvoor te behoeden. Ik vermoed echter dat ze van die verantwoordelijkheid ineens heel hard weg rennen.

Denk overigens dat Sevilla wel even klaar is met spelers uit de Eredivisie, ook Luuk de Jong is tot nu toe nog altijd geen succes.

12 januari 2022 om 15:13

Daar ben ik het niet mee eens. Beide heren kunnen gewoon duidelijk het niveau niet aan waarop hun clubs acteren. Idrissi moet het sowieso niet echt van z'n assists hebben. Die kan makkelijk in een 2-spitsen-systeem fungeren. Spelers als Bergwijn en Idrissi moeten belangrijk gemaakt worden en het heeft geen zin om een speler belangrijk te maken als hij het algemene niveau van de competitie niet overstijgt.

12 januari 2022 om 15:35

Idrissi kan juist niet makkelijk in een 2-spitsen systeem fungeren. Dat liet hij wel zien als Vd Brom dat probeerde. Als de mogelijkheid er is, plakt hij het liefst tegen de linker zijlijn aan om vanuit daar een actie naar binnen te maken. Dat is zijn specialiteit. Dat lukt ook niet vanaf rechts voor hem. Een echte linksbuiten dus. McGregor heeft dus zeker een goed punt.Bovendien had Idrissi geen slecht aantal assists bij AZ hoor. 7,6 en 3 in de 3 seizoenen. Het seizoen dat hij er 3 had is te verklaren omdat AZ onder Slot met het overlap-idee speelde. Idrissi wachtte tot Wijndal eroverheen kwam en gaf dan de bal aan hem mee (waardoor Wijndal de assist kon geven) of ging zelf naar binnen om te schieten (wat de 13 goals verklaart).Overigens was Sevilla inderdaad wel een stap te hoog, maar het systeem dat gespeeld werd hielp hem ook niet.

12 januari 2022 om 18:39

Overlap of niet, 3 assists voor een speler die in de aanval staat bij een club die mee doet om de bovenste plaatsen houdt natuurlijk niet over.

Vond hem bij AZ altijd wel een leuke speler, maar het niveau van Sevilla heb ik nooit echt in hem gezien.

12 januari 2022 om 18:41

Eens az. Ik zie hem ook niet echt in een rol met 2 spitsen .. Allereerst vind ik het doodzonde dat deze jongen in deze situatie is terecht gekomen. Hoop van harte dat het bij cadiz wel lukt. Want wat heb ik van hem genoten bij az .. was dat jaar 1 van de beste van de competitie. Zat dacht ik op al zo n 16 doelpunten toch voordat de competitie stil werd gelegd ? Jij weet dat vast wel. Ik volg de la Liga op de voet en op het begin moest hij bijna 5 maanden missen door blessures. Daarna koos hij voor een verhuur periode bij Ajax. Op zijn positie was tadic de vaste man waardoor hij af en toe 3 , 5 of 8 min mocht invallen maar dan op rechts. Had beter in Sevilla kunnen blijven. Maar ook dit gehele seizoen speelt Sevilla zelden met een linker aanvaller. Het is meer gomez als hangende aanvallende middenvelder op de linkerkant. Erg jammer voor die jongen

12 januari 2022 om 18:48

London : Sevilla is idd misschien wat te hoog maar ik denk dat die wel veel beter kan dan een cadiz. Met alle respect. Ze hebben het heel goed gedaan tegen barca en hebben het real best moeilijk gemaakt maar ze staan 19de .. een leuke middenmoter was fijner voor hem geweest. Een team dat wat vaker de bal heeft en wat vrijer kan spelen. Cadiz heeft negredo in de spits hopelijk weet IDrissi er samen met hem wat te van maken . Gun het die jongen wel

12 januari 2022 om 18:35

Als spelers goed genoeg zijn komen ze altijd wel aan spelen toe.
Sevilla zie ik niet vaak genoeg, maar Tottenham speelt vaak genoeg in formatie met 2 aanvallend ingestelde spelers op de flanken.
Een enkele keer zal het echt wel te maken hebben met het speel systeem maar 9 vd de 10 keer is het gewoon kwaliteit.

12 januari 2022 om 18:56

Eens maar er zijn ook trainers die amper gebruik maken van hun reserve spelers en weinig wisselen of het spel wijzigen in een wedstrijd. Ik ben zelf een groot real Madrid fan. We hebben b v een Valverde die mega goed is. Alleen komt hij er weinig in doordat zowel Zidane als Carlo bijna nooit met een ander middenveld spelen. Kroos -Casemiro - modric . Erg zonde van zo n jongen want kwaliteiten heeft hij zeker

12 januari 2022 om 19:12

Dat vind ik sowieso een nadeel van de selecties van een aantal top clubs. Er zitten nu zo veel goede spelers op de bank die niet of bijna niet in actie komen maar die bij clubs net onder de top gewoon in de basis zouden staan en die het op een goede dag die top teams best lastig kunnen maken.

Zerrouki is een speler die erg belangrijk is voor Twente en dit jaar echt een goede ontwikkeling laat zien.. Ben benieuwd of hij deze ontwikkeling kan doorzetten en eventueel een stapje hogerop kan...

Van mij mag Thomas wel naar Heracles... heb nooit begrepen wat wij in Thomas zagen. veel te matig voor Psv...

Het zou mooi zijn als FC Twente z'n contract weet open te breken. Op korte termijn de enigste speler die een leuk bedrag op kan leveren en tot die tijd kan hij zich ontpoppen tot sterkhouder van FC Twente. Dat doet hij eigenlijk al, al denk ik dat hij nog belangrijker kan worden. Het is soms nog wat wild en dat is een kwestie van ervaring. Dit is nota bene pas zijn tweede seizoen in het profvoetbal.

12 januari 2022 om 15:28

Verwacht dat Hilgers op korte termijn ook wel een leuk bedrag kan opleveren. Oosterwolde tevens ook alhoewel dit wel een beetje afhankelijk is van de tweede seizoenshelft.

12 januari 2022 om 20:26

Ik weet het niet met Oosterwolde. Hij is groot, snel en brengt wat fysiek met zich mee, maar voetbaltechnisch is het te matig. Z'n aannames zijn slecht en hij controleert de bal moeizaam tijdens z'n dribbels. Als je hem niet weg kunt sturen in de diepte, is het gewoon niet zoveel. Eerlijk gezegd zie ik meer in Everink, mits hij fit weet te blijven. Verdedigen kun je wel leren, techniek is iets wat je op die leeftijd niet meer even aanleert.

Dat is jammer had gehoopt dat Willem II Thomas van PSV zou huren maar dat is nu kansloos...vrees dat Joris drukker bezig is met zijn veel te dure Argentijnse spits die natuurlijk ook nooit gaat komen.

Prima. dan komt hij tenminste wel aan spelen toe bij Cadiz.

Verder: Kostic lijkt mij geen speler voor Arsenal en past ook totaal niet in het profiel waar Arsenal tegenwoordig naar zoekt.
Arsenal is de laatste jaren voornamelijk de weg ingeslagen van jonge en talentvolle spelers als Gabriel, White, Martinelli, Odegaard, Tomiyasu en dergelijke. Deze Kostic is een speler die het aardig doet in de Bundesliga. Maar hij heeft ook geen vaste plek. Wingback of Linksbuiten? Als linksbuiten is hij te beperkt met zijn rechter been in mijn optiek. Aardig rap, goede voorzet, veel loopvermogen. Maar dat is geen speler die Arsenal momenteel nodig heeft.

De eerste plekken die zij versterken zijn de spits en de Cm/cvm positie en eventueel de positie van 2e keeper, als Leno daadwerkelijk vertrekt.

12 januari 2022 om 16:14

Ik denk dat Kostic wel een nuttige aankoop kan zijn. Niet als vaste basisspeler, maar hij zou een meer dan waardige selectiespeler kunnen zijn. Aubameyang zal vertrekken, en Lacazette ook. Dat betekent dat je naast een spits nog een aanvaller kan toevoegen gezien Aubameyang ook vaak vanaf links speelt. Natuurlijk zijn het heel andere spelers maar juist het feit dat Kostic overal op de linkerflank uit kan komen zie ik als een voordeel.

Tierney is helaas blessuregevoelig en verder is er eigenlijk geen back-up voor hem momenteel. Kolasinac heb je nog maar die zal niet lang meer blijven en dit seizoen vult Tavares het wel degelijk in maar hij is van nature eigenlijk een rechtsback. Kostic kan zeker een interessante optie zijn voor Arsenal omdat hij ook niet heel veel zal moeten kosten. Ik weet niet of Kostic zo'n rol zelf zou zien zitten maar ik denk dat hij zeker genoeg minuten zou kunnen maken bij Arsenal. Zijn statistieken in de Bundesliga zijn dit seizoen ook al meer dan prima (3 goals en 7 assists tot nu toe). Dit is de eerste keer dat ik lees over interesse van Arsenal voor Kostic, en ik zie het eigenlijk wel zitten als fan. Wellicht niet de prioriteit qua aankoop, maar als Arsenal weer serieus mee wil doen moet de breedte van de selectie zeker versterkt worden en linksachter is momenteel wel te dun bezet.

En wellicht spreken we dan vanaf aankomend seizoen van een Servische connectie bij Arsenal waarbij Kostic de bal panklaar neerlegt voor Vlahovic.

13 januari 2022 om 10:43

Tavares is toch gewoon een goede back-up voor Tierney. Oké, hij heeft ook mindere potten gespeeld. Maar hij heeft ook goede potten gespeeld en hij is nog jong.

Denk dat Kostic geen rol als back-up ziet hoor. Die wilt gewoon blijven spelen, denk ik.

De prioriteit moet liggen op een spits en CVM. Liefst een CVM, CM en spits.
Persoonlijk zou ik een Vlahovic/dcl/isak of David goed vinden als spits.
Als CVM zou ik graag Zakaria zien. Als CM zou ik graag Bruno Guimaeres of Renato Sanches zien. Al is die laatste heel duur en wel erg blessuregevoelig...

Dan heb je met Xhaka, Partey, Bruno Guimaeres en Zakaria een 4 tal goede spelers voor 2 posities. Kan je Elneny weg doen en kan Lokonga rustig rijpen.

Thomas naar Heracles, dat zou een mooie transfer zijn deze winter. Loopt bij PSV uit zijn contract, wellicht levert hij nog een paar ton op als hij nu vertrekt. Doekje voor het bloeden voor een van de vele kapitaalvernietigende keuzes van Johannes Jacobus de Jong...

Ousama Idrissi was ik intussen helemaal vergeten. Had ik een mooie versterking voor Feyenoord gevonden volgend jaar, maar zal wel net iets out of their league zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren