Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (8/9): Huntelaar kan voor revanche gaan in Italië

Laatste update:
/
Borussia Mönchengladbach rekent er niet op dat Luuk de Jong nog winst gaat opleveren. De spits werd voor twaalf miljoen euro overgenomen van FC Twente, maar dat bedrag heeft de Duitse club al afgeschreven. Newcastle United huurt de Nederlander momenteel en kan hem voor acht miljoen definitief overnemen, maar na nul doelpunten in tien wedstrijden lijkt de kans dat the Magpies dit doen niet bijster groot. (BILD)
/
Het wordt steeds waarschijnlijker dat Óscar Cardozo in de Premier League terecht gaat komen. Hoewel de aanvaller bij Benfica niet langer verzekerd is van een basisplaats, zou Manchester City belangstelling hebben voor de dertigjarige Paraguayaan. Daarnaast heeft Southampton zich nu gemeld voor Cardozo; the Saints kunnen de komende maanden niet beschikken over de geblesseerde Jay Rodriguez. (A Bola)
/
Klaas-Jan Huntelaar keert komende zomer misschien wel terug in Milaan. De spits van Schalke 04 is de laatste weken uitstekend op dreef en dat heeft niet alleen Engelse, maar ook Italiaanse interesse opgeleverd; Internazionale zou de dertigjarige Nederlander willen overnemen van die Königsblauen. Huntelaar kwam eerder uit voor aartsrivaal AC Milan, maar zijn seizoen in het San Siro was destijds weinig succesvol. (Football Direct News)
/
Paris Saint-Germain heeft goede ervaringen met Marco Verratti en kijkt wederom rond in Italië. De middenvelder had nog geen wedstrijd in de Serie A gespeeld toen hij werd overgenomen van Pescara en ook landgenoot Daniele Baselli heeft nog niet veel op het hoogste niveau gevoetbald in Italië. PSG ziet niettemin toekomst in de 22-jarige middenvelder van Atalanta en gaat hem de komende weken in de gaten houden. (Sky Italia)
/
David Moyes heeft een opmerkelijke aanwinst in gedachten voor de aanval van Manchester United. Alexandre Pato staat naar verluidt op één op het lijstje van Moyes, die zijn voorhoede wil versterken. Pato verruilde AC Milan in januari 2013 voor Corinthians, maar die club heeft hem inmiddels alweer op huurbasis bij Sao Paulo gestald. Moyes ziet niettemin toekomst in de 24-jarige Pato. (Football Direct News)
Klaas-Jan Huntelaar kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

City heeft Cardozo niet nodig en ik denk dat the Saints iets te laag is. Mooie club hoor maar je wilt Cardozo toch wel ten minste in de EL zien. Zou wel wat voor Everton zijn want Traore en Lukaku zijn huurlingen die er volgend seizoen er wss niet meer zijn.

Ajax was op zoek naar een vedette in de spits, nou grijp je kans!

10 april 2014 om 19:38

Zou zo mooi zijn als hij naar Ajax terug gaat na dit seizoen.

10 april 2014 om 20:07

Denk dat ajax dat geld er niet aan wil uitgeven. Aankoop zou meevallen maar hij verdient wel iets meer dan is toegestaan bij ajax

10 april 2014 om 22:52

Pato zie ik graag bij united spelen!!

11 april 2014 om 00:31

Zou prachtig zijn, maar huntelaar kan juist nog een stapje omhoog. Lijkt me echt wat voor arsenal!

Ik ken de geschiedenis van Inter heel goed, maar het zou fijn zijn om meer Italianen op het veld te zien. Bovendien zou ik Icardi meer kans geven. Ik denk dat Inter maar eens van achteren moet gaan beginnen en dan naar voren gaan. Ze krijgen iedere wedstrijd wel bijna ene doelpunt tegen en daarbij komt dat op het middenveld ik niet de spelers zie die gebruikt moeten worden. Hernandez is een goede, maar Kovacic moet meer minuten krijgen, dat is pas een speler. Het zou zonde zijn als hij vertrekt.
Inter moet kijken naar spelers die bij een topclub overbodig zijn, zoals
Giovinco, Hernandez, Coentrao, Vermaelen, Contento, Micah Richards, Shaqiri en ga zo maar door. Als ze dit soort spelers zouden kunnen halen dan zou er een beetje vooruitgang kunnen zijn.
En de rest aanvullen met Italiaanse talentjes

10 april 2014 om 20:00

Icardi krijgt de laatste tijd sowieso meer speelminuten van Mazzarri. Hopelijk kan hij dat vasthouden want hij brengt wel degelijk wat toe bij Inter. Palacio staat naast hem en die speelt al drie jaar lang achter elkaar als enige in de hele selectie altijd goed! Wat een klasse spits zorgt ieder jaar voor minimaal 15 doelpunten en creëert veel kansen.

Hernanes is inderdaad een goede, maar Kovacic moet echt naast hem gaan staan want Guarin/alverez ben ik niet zo kapot van.

Giovinco gaat echt niet naar de rivaal dus dat gaat al niet door. Hernandez is niet nodig, Coentrao ook niet want ze hebben een heel goed talent Mbaye (uitgeleend aan Livorno), Shaqiri en Vermaelen zullen wel goede aanwinsten zijn denk ik.

Handanovic gaat weg dit seizoen, want Inter wilt hem verkopen. Zijn waarde ligt rond de 20.000.000 en dan kan Bardi op het doel staan.

Volgend jaar moeten ze echt een topper kopen voor de 10 positie en dan heb je toch een redelijk goed team.

Bardi
D''Ambrosio
Vidic
Juan Jesus
Mbaye
Cambassio
Kovacic
Hernanes
top 10
Icardi
Palacio
10 april 2014 om 20:26

@Buffon-Juve

Ze hebben al Hernanes voor op 10 ..

10 april 2014 om 20:34

Ik zie Hernanes liever op cm spelen.

10 april 2014 om 21:09

Nou ja als, Handanovic vertrekt, kunnen ze met dat bedrag wel een goede speler halen en met Bardi erbij heb je 1 Italiaan en Ambrosio op rechtsback heb je er al 2.
Het volgende probleem is dat ik in de verdediging een linksbenige speler link achterin zie en geen rechtsbenige linksachter. En Ranocchia moet er ook bij, maar dan Heb je Vidic, dus Vidic kan beter gebruikt worden als rotatiespeler.
Ik ben een grote fan van Inter, en spelers als Zanetti, Cambiasso, Millito verdienen een standbeeld, maar ze mogen niet in de basis starten, maar als wissel. Er moet nou eenmaal een nieuwe team op het veld komen. Luiz Gustavo was toen der tijd wel een goeie speler die ze moesten halen.
Juventus heeft Giovinco niet nodig, maar zoals je zegt het zal heel moeilijk gaan om hem te halen, maar tegenwoordig gaan zo veel spelers naar de Rivaal, maar Shaqiri is ook een goede mogelijkheid.

Bardi
D''Ambrosio
Ranocchia
Juan Jesus
Contento
Kedira/Mikel
Hernanes
Shaqiri
Kovacic
Laxlt/Alvarz
Palacio

Contract van Huntelaar bij Schalke loopt tot en met juni 2015, voor die tijd zie je hem sowieso niet.

Wat hij daar verdient in één seizoen, kan hij hier niet eens in drie seizoenen bij elkaar verdienen.

Zou mooi zijn als hij nog terug wil keren, maar zie het helaas niet gebeuren.

Huntelaar zit goed op zijn plekje!
Lekker blijven bij Schalke!

Geloof me. Dit is pure onzin dat van Huntelaar en Inter.

Ik zou Huntelaar graag in Engeland zien, Tottenham ofzo. Denk dat hij daar het best tot zijn recht komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren