Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Huntelaar en Sneijder kunnen opnieuw samenspelen

Laatste update:
/
Arsenal gaat alles in het werk stellen om Roberto Firmino de volgende aanwinst te laten worden. De Braziliaan groeide het afgelopen seizoen bij TSG Hoffenheim uit tot een sensatie en een langer verblijf bij de bescheiden club uit de Bundesliga lijkt dan ook geen optie. The Gunners zouden al een bod van tussen de acht en de tien miljoen euro hebben uitgebracht op de 22-jarige middenvelder. (Daily Mirror)
/
De eigenaar van AS Roma is een Amerikaan en misschien wel mede daarom komt er binnenkort een speler uit de Verenigde Staten naar Rome. I Giallorossi zullen ‘binnen enkele weken’ een aanwinst onthullen die uit de Major League Soccer komt. Om wie het gaat, is nog onbekend. De naam van rechtsback DeAndre Yedlin, die het prima deed op het WK 2014, doet de ronde. (FOX Sports)
/
Galatasaray is in de zoektocht naar een vervanger voor Didier Drogba uitgekomen in Duitsland. Cim Bom beschouwt Klaas-Jan Huntelaar als ideaal aanspeelpunt voorin en hoopt Schalke 04 met een onweerstaanbaar bod te kunnen overtuigen. Mocht de transfer doorgang vinden, dan wordt Huntelaar herenigd met Wesley Sneijder, met wie hij ook al samenspeelde bij Ajax en Real Madrid. (FotoMaç)
/
Juventus hoopt binnen enkele dagen de komst van Romulo af te ronden. De 27-jarige verdediger annex middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Hellas Verona en naar verluidt betaalt de kampioen van Italië acht miljoen euro voor zijn handtekening. Binnen enkele dagen kunnen we actie verwachten. Juventus wil Romulo overigens eerst huren, met een verplichte optie tot koop. (Tuttosport)
/
Santos heeft zich teruggetrokken uit de strijd om Robinho. De Braziliaanse spits mag en wil vertrekken bij AC Milan en zal zich begin 2015 waarschijnlijk voegen bij Orlando City FC in de Verenigde Staten. Santos wilde zijn voormalig wonderkind tot die tijd graag verwelkomen, maar de onderhandelingen verliepen zeer moeizaam. “We kunnen hem niet tegemoet komen in zijn looneisen”, zegt vicevoorzitter Odilio Rodrigues van Santos. (Globoesporte)
Klaas-Jan Huntelaar zou een goede opvolger zijn voor Didier Drogba

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoopte dat Schalke juist interesse zou hebben in Sneijder. Dit moet Huntelaar niet doen, hij zit op zijn plek bij Schalke. Hij is daar de onbetwiste eerste spits en zal waarschijnlijk ook goed betaald krijgen.

26 juli 2014 om 13:24

huntelaar moet juist niet twijfelen en doen want zo een kans op zo n mooie leven in zo n prachtige stad zal hij niet meer krijgen plus direct cl spelen en zeker een beter salaris dus waar heb jij het nou over ?

26 juli 2014 om 13:52

Nou Amsterdam is ook een prachtstad... en de kans op CL is ook heel groot.

Heeft GS er wel de buitenspelers voor? ik volg ze niet dusdanig dat ik alle spelers ken.

26 juli 2014 om 14:22

Dat was ook mijn eerste gedachte, Sneijder in de Bundesliga, helaas.

Huntelaar moet niet vertrekken bij Schalke. Geweldige club, redelijk goed team en hij kan zo in Nederland blijven wonen (wat hij het liefste heeft). Overigens denk ik niet dat Schalke Sneijder nodig heeft, maar het zou wel mooi zijn.

Hahaha, laat me niet lachen.

Roberto Firmino had basketbal statistieken vorig seizoen(double digits, 15+- Goals en assists). En was in de eerdere seizoenen voor Hoffenheim al heel belangrijk. Heeft ook al zijn contract verlengd.

Dat Arsenal komt met een bod van 9 miljoen toont toch echt geen logica en respect.
Deze man is meer dan 20 waard. zeker als je kijkt naar andere middenvelders in de Bundesliga..

26 juli 2014 om 12:16

Ja 9 miljoen is inderdaad heel weinig. Maar volgens mij vraagt Hoffenheim zelf niet zoveel. Aangezien er volgens verschillende kranten er steeds maar 9/8 miljoen word geboden.

26 juli 2014 om 12:49

Kan Ajax hem beter terug halen en het zelfde salaris geven haha

26 juli 2014 om 13:41

Nader inzien, het is Daily Mirror.

Bullshit all the way.

26 juli 2014 om 13:41

Ajax? waar hebt gij het over.

Ga er niet vanuit dat KJH naar Turkije vertrekt. Lijkt me ook een stap terug voor hem. Hij woont nu ook in zijn geboortedorp, wat een belangrijke rol voor hem speelt.

26 juli 2014 om 13:26

en ac milan dan? galatasaray is op dit moment veel verder dan jouw milaan pikkie met je stap terug is juist vooruit kwa alles voor hem betere leven, salaris , weer , plus cl elke jaar alleen de duitse competie is sterker

26 juli 2014 om 13:42

Sportief gezien is een verhuizing naar de Turkse competitie toch gewoon een stap terug?
Ik zou als ik jou was me meer druk maken om het feit dat Gala interesse toont in Huntelaar. Als de club verder vooruit wil moeten ze niet dit soort spitsen gaan aantrekken.

26 juli 2014 om 13:55

Wat heeft Milan hier mee te maken ''pikkie''?
Hij speelt voor Schalke, niet voor Milan.
Bij Schalke is de kans op CL ook 80% aanwezig.
+ de competitie is sterker, gelukkig ben je wel zo objectief om dat ook te zien.
En een beter leven? wat is dat voor kul? wie ben jij om te bepalen wie wat of waar er een beter leven is?
Hij woont zoals ACM zegt in zijn geboortedorp, heerlijk voor hem.

26 juli 2014 om 13:57

Ben jij aan de drugs ofzo....
Het gaat niet om de club mar om de comp.

Turkse competitie heft maar 2/3 goede clubs en de rest is gewoon echt bagger slecht.
Gewoon corrupte zooi daar.

Duitsland, Italie, Engeland en Spanje zijn ardig wat hogere tredes dan die van de Turkse comp.

26 juli 2014 om 16:21

Imparatore,

Wat heeft AC milan hier mee te maken? Daarnaast is de turkse competitie veel zwakker dan de italiaanse. Natuurlijk speel je CL bij galatasaray en zal je ongetwijfeld goed verdienen. Maar als jij daadwerkelijk beweert dat Schalke en Milan een niveau lager dan Gala staat, heb jij geen verstand van voetbal.

26 juli 2014 om 20:08

"Maar 2/3 goede clubs" uhm volgens mij is dit hetzelfde geval als in Duitsland en Spanje. Dortmund en Bayern en Atletico, Real en Barcelona.

26 juli 2014 om 21:44

als je niet naar de geschiedenis en prijzenkast gaat kijken is gala op dit moment kmet alles verder dan milan en schalke wij zijn een sportclub dat niet alleen goed is met voetbal maar daar hebben jullie geen verstand van en op de ranglijst voor clubs staat gala zoiezo hoger dan schalke dus wie heeft er hier geen verstand

26 juli 2014 om 21:45

jij moet helemaal je mond houden over corruptie die spaanse clubs doen dat veel beter dan ons en plus nog alle belastingcenten van nl mee nemen naar spanje en nog ouwehoeren

26 juli 2014 om 21:48

ja tuurlijk is in istanbul leven veel beter dan in europa pikkie ga maar eens kijken voordat je oordeelt en ja amsterdam is ook een prachtstad voor junk toeristen die weed willen roken en vrouwen achter de ramen willen zien wij zijn gewn te goed voor jullie

27 juli 2014 om 01:40

Laat het gaan joh. Iedereen weet dat Ac Milan in het algemeen beter is dan Galatasaray. Milan heeft gewoon een slechte periode en presteert matig tot niets. Maar om nou te zeggen dat Schalke een klasse beter is dan Galatasaray gaat ook wel te ver.

27 juli 2014 om 01:40

Laat het gaan joh. Iedereen weet dat Ac Milan in het algemeen beter is dan Galatasaray. Milan heeft gewoon een slechte periode en presteert matig tot niets. Maar om nou te zeggen dat Schalke een klasse beter is dan Galatasaray gaat ook wel te ver.

Ik sta niet te springen op de komst van Klaas heb liever een zuid Amerikaanse spits

26 juli 2014 om 13:36

Messi?

26 juli 2014 om 13:39

Nutteloze reactie, voegt helemaal niks toe met je Messi.

26 juli 2014 om 13:39

Neem maar lekker die dikke Adriano, verder lukt het toch niet.

26 juli 2014 om 13:41

Waarom reageer je er dan op? Waarom zou je 'een Zuid Amerikaanse' spits verkiezen? Is het niveau van een willekeurige spits uit Z-Amerika dan van een hoger niveau dan dat van KJH?

26 juli 2014 om 13:43

Echte he.... GS en de fans moeten blij zijn met een spits van het kaliber van Kjh

Tenminste beter dan Drogba, die man kan het allemaal nog maar net belopen joh...

26 juli 2014 om 13:57

En hellboys spreekt namens de club ?

Huntelaar zou een fantastische aankoop zijn voor mijn club, want als ze het hele jaar met Burak gaan spelen dan wordt het weer niks dit jaar.

Huntelaar is een afmaker, geen ideaal aanspreekpunt. Onbegrijpelijk om Huntelaar te halen omdat hij zo lekker zou kunnen kaatsen en een bal vast houden

Ik vind het belachelijk dat een club als Liverpool Lambert haalt ipv Huntelaar.
Met nog een 1-jarig contract was hij vast niet zoveel duurder geweest dan Lambert, hij s (wat) jonger en last but not least 5 klasse beter.....

26 juli 2014 om 15:13

Lambert is alleen gehaald als back-up en koste maar 5 miljoen. En daarbij is hij ook voor de ervaring gehaald, hij heeft vroeger al voor LFC gespeeld. Dus ik snap wel waarom ze Lambert hebben gehaald.

Sneijder naar schalke zou wel erg mooi zijn.

bijna altijd Cl en komt meestal ook in de 8ste finale
en draait in Duitsland mee in de top 4

En dan ook nog Vermeer naar schalke zij kunnen nog wel een goede keeper gebruiken.
En hij heeft uitzicht op een basisplaats en een prachtige competitie om te spelen.

26 juli 2014 om 15:41

Vermeer naar schalke haha zo'n bananenplukker (niet racistisch bedoeld) hebben ze niet nodig daar.

26 juli 2014 om 17:30

Ben bang dat het bestuur van Schalke daar niet mee in gaat stemmen! We hebben momenteel een middenveld met Farfan en Draxler op de flanken! Meyer centraal en dan verdedigend middenveld Neustadter en KBP! Je hebt als alternatieven nog Höger die net terugkomt van een langdure blessure en Sidney Sam zou ook op de plaats van Farfan kunnen spelen! Daarbij kun je Aogo nog een linie naar voren schuiven!

Ik ben hier niet bang voor! Klaas heeft het goed naar zijn zin bij ons en word op handen gedragen! Hij verdient nu rond de 6 miljoen en kan bij een verlening nog meer krijgen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren