Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Heerenveen test keeper met Feyenoord-verleden

Laatste update:
/
Ramon César heeft zich in de kijker gespeeld van zowel Fiorentina als AS Roma. De talentvolle middenvelder wordt bij Palmeiras al regelmatig vergeleken met Felipe Melo, die jarenlang voor de Braziliaanse nationale ploeg speelde. (Diverse Italiaanse media)
/
Kepa doet er alles aan om Chelsea tussentijds te verlaten. De Spaanse doelman, die zijn basisplaats is kwijtgeraakt, is bereid om bij een andere club tegen een flink lager salaris op huurbasis zijn loopbaan te vervolgen. (The Sun)
/
Kamil Miazek is de komende tijd op proef bij sc Heerenveen. De door Feyenoord opgeleide doelman is op zoek naar een nieuwe werkgever nadat zijn aflopende contract bij Leeds United afgelopen zomer niet werd verlengd. (Leeuwarder Courant)
/
Internazionale onderzoekt de mogelijkheden om Nemanja Matic over te nemen van Manchester United. De middenvelder verlengde afgelopen zomer zijn contract op Old Trafford nog tot medio 2023. (Diverse Italiaanse media)
/
Chelsea doet er nog steeds alles aan om Declan Rice over te nemen van West Ham United. Mocht dat mislukken, dan komt de enkele maanden geleden door Borussia Dortmund aangetrokken Jude Bellingham in beeld als alternatief. (Eurosport)
/
Bayern München is niet de enige club met interesse in Denis Zakaria. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach wordt ook scherp in de gaten gehouden door scouts van Manchester City. (Calciomercato)
Zou Kamil Miazek een aanwinst zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft er iemand informatie over deze doelman? Bijvoorbeeld over hoe hij het heeft gedaan in Rotterdam ofwel Engeland en of hij de potentie heeft (gehad) om met subtop Eredivisie mee te draaien. Wat Heerenveen overigens niet is, maar wat wel wordt geambieerd uiteraard

18 november 2020 om 11:54

Van wat ik van hem heb gezien in die paar jaar in de opleiding had ik tot nu toe met zekerheid gezegd dat hij niet de potentie had om subtop of middenmoot Eredivisie te halen. Blonk niet echt ergens in uit en was altijd wat angstig (kon/kan leeftijd zijn). Toen hij bij de selectie werd gehaald werd hij eigenlijk 5e keeper, nog zelfs achter de 2 jaar jongere Bijlow en Pär Hansson. Maar ik ben benieuwd hoe Miazek er nu voor staat, alleen als ik z'n laatste 4 jaar bekijk zal dat niet veel beter zijn.

18 november 2020 om 14:30

Heeft op mij geen onuitwisbare indruk gemaakt. Was 'm in die korte periode eigenlijk alweer vergeten. Maar wie weet, heeft hij in Engeland op een of andere manier toch stappen gemaakt.
Het is 'm gegund en Heerenveen is een mooie club.

Heerenveen heeft wel patent op Feyenoord doelmannen de laatste jaren. Oa Hahn en Mulder zijn er ook al neergestreken

18 november 2020 om 18:59

De Fockert ook nog tijdje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren