Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Heerenveen en Real bijna akkoord over Ödegaard

Laatste update:
/
Wanneer José Fonte vertrekt bij Southampton, wil de club Liverpool-verdediger Mamadou Sakho aantrekken als zijn vervanger. Eerstgenoemde heeft een transferverzoek ingediend. (Daily Mirror)
/
De negentienjarige buitenspeler Riccardo Orsolini staat op het punt Ascoli uit de Serie B te gaan verlaten voor Juventus. Naar verwachting wordt de deal woensdag bezegeld. (Gazzetta dello Sport)
/
Martin Ödegaard gaat Real Madrid op huurbasis verlaten voor sc Heerenveen. De clubs zijn bijna akkoord en het Noorse toptalent is op weg naar Friesland. (Leeuwarder Courant)
/
Manchester United hoopt zich deze maand te versterken met Tiemoué Bakayoko van AS Monaco. Ook Chelsea en Manchester City azen op de Franse middenvelder. (Daily Record)
/
Juventus zal niet direct op zoek gaan naar een vervanger wanneer Patrice Evra deze maand vertrekt. Pas komende zomer wil de club uit Turijn een nieuwe linksback aantrekken. (Gazzetta dello Sport)
/
Real Madrid heeft er 56 miljoen euro voor over om Andé Silva los te weken bij FC Porto. De Portugese aanvaller staat ook op het lijstje van Arsenal en Juventus. (AS)
Wordt de periode van Martin Ödegaard bij sc Heerenveen een succes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat die deal al rond was met Ödegaard. Hopelijk brengt hij Heerenveen wat goeds.

Ik zou er niet teveel van verwachten als ik Heerenveen fan was. Bij Zwolle valt het ook zwaar tegen wat die zogenaamde supertalent Mastour liet zien.

9 januari 2017 om 18:18

Ik verwacht er niks van. Eerst morgen die presentatie en dan maar laten zien wat hij kan. Hij moet dik aan de bak om in de basis te komen als er niemand geblesseerd is. Mooi voor de breedte en als hij het goed doet kan hij ons wellicht helpen min. 4e te worden.

9 januari 2017 om 18:37

Zie idd niet zo snel waar hij moet spelen te meer omdat ik Thern en Thorsby ook tijd gun... ik ga er vanuit dat iig Thern dan vertrekt. Wellicht is er nog belangstelling voor Larsson, dan snap ik t iets beter.
Eigenlijk kun je t nooit goed doen met een dergelijk 'supertalent', een Messi is t niet.. zolang het maar geen 'Adu' wordt, dat gun je niemand.

Ik zou ook een gokje wagen voor huntelaar. Als je dan Europa league haalt en volgend jaar met odegaard en huntelaar erin speelt en het elftal intact houd kun je best de groepsfase doorkomen met wat geluk!

Ben benieuwd wat hij kan brengen. Leek toch af en toe erg gefrustreerd over t uitblijven van kansen in t eerste van Real. Je moet ook wel heeeel uitzonderlijk zijn wil je op die leeftijd week in week uit spelen daar. Gewoon een te grote stap gemaakt. En (waarschijnlijk?) te lang stilgestaan in z'n ontwikkeling .
En vecht je maar een in een draaiend team.! Voorbereiding ook gemist.
We gaan t zien!

Of niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren