Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guidetti moet man van 27 goals doen vergeten

Laatste update:
/
Atlético Madrid wordt in verband gebracht met de ene na de andere spits, maar dat boeit Mario Manduzkic niet. Hoewel er gezocht wordt naar een vervanger van de Kroaat, die afgelopen zomer overkwam van Bayern München, maakt Mandzukic zelf zich totaal niet druk. “De geruchten interesseren me niet. Ik heb een contract voor nog drie jaar bij Atlético en eerder ga ik niet weg”, zegt de spits na zijn eerste seizoen in Madrid. (El Mundo Deportivo)
/
Manchester United heeft de tweede zomeraanwinst voor komend seizoen bijna binnen. De transfer van Morgan Schneiderlin van Southampton naar Old Trafford is namelijk op een haar na rond en de zaakwaarnemer van de middenvelder schijnt dat inmiddels al bevestigd te hebben. De 25-jarige Schneiderlin, zesvoudig international van Frankrijk, speelt sinds 2008 voor Southampton en is ook in beeld bij Arsenal. (Canal+)
/
Olympique Lyon gaat mogelijk in zee met John Guidetti. Les Gones dreigen onder anderen Alexandre Lacazette (goed voor 27 doelpunten in het afgelopen seizoen) kwijt te raken en denken dat de 23-jarige Zweed van Celtic zijn erfenis wel kan overnemen. Een terugkeer bij Feyenoord lijkt van de baan voor Guidetti. Lyon houdt overigens ook de ontwikkeling van de negentienjarige Fransman Thomas Lemar in de gaten. Hij speelt bij SM Caen. (L’Équipe)
/
Als Carlo Ancelotti naar AC Milan gaat, dan hoopt hij Giannelli Imbula ook naar San Siro te kunnen halen. De trainer hield de middenvelder van Olympique Marseille bij Real Madrid al in de gaten en denkt dat de 22-jarige Fransman een goede opvolger van Nigel de Jong kan zijn. Marseille zit in de financiële problemen, kon spelers als André-Pierre Gignac en André Ayew daardoor niet langer vastleggen, en Imbula zou ook kunnen vertrekken. (Le 10 Sport)
/
Aston Villa weet wie Christian Benteke moet opvolgen. De Belg staat in de nadrukkelijke belangstelling van clubs als Arsenal, Liverpool en Chelsea en manager Tim Sherwood denkt dat de 23-jarige Callum Wilson hem wel kan opvolgen. Hij maakte afgelopen seizoen twintig doelpunten in de Championship en hielp Bournemouth daarmee aan promotie. De Engels jeugdinternational is ook in beeld bij Southampton. (Daily Mirror)
Olympique Lyon zou veel plezier beleven aan John Guidetti

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Lacazette weggaat. Hij is aardig prijzig en ik kan me geen topclub bedenken die hem nodig heeft op Arsenal na. Guidetti als vervanger is belachelijk.

2 juni 2015 om 21:16

Liverpool

2 juni 2015 om 21:17

Maar dat is meer een subtop, voor de rest zijn er geen grote clubs die interesse hebben

2 juni 2015 om 21:19

Spelen geen Cl dus die kun je afschrijven. Zullen de komende jaren ook geen Cl halen denk ik.

3 juni 2015 om 09:18

Hoe is liverpool subtop?

3 juni 2015 om 17:37

Hoe is Liverpool top?

2 juni 2015 om 21:48

Manchester

2 juni 2015 om 22:08

Real kan nog een spits gebruiken. Benzema gaat al die copa, cl en competitie wedstrijden niet volhouden.

3 juni 2015 om 00:04

Ja dat klopt. Maar Real haalt geen 'onbekende' namen binnen na zo'n seizoen. Die Perez wil natuurlijk weer de grootste ster.

3 juni 2015 om 00:58

Benzema was ook geen ster, dat werd hij bij Real pas.

3 juni 2015 om 07:33

Is Benzema onder het Perez bewind gehaald?

3 juni 2015 om 11:27

Ja ,is door Perez op 1 juli 2009 naar Madrid gehaald
Kaka was zijn eerste aankoop in deze termijn al president ,toen Cristiano,daarna Albiol en toen Benzema.

3 juni 2015 om 17:37

Benzema was wel wereldbekend.

3 juni 2015 om 00:30

Lacazette gaat wss gwn weg er zijn genoeg clubs groter dan Lyon die een spits als Lacazette kunnen gebruiken. Arsenal, Liverpool, ManU, backup bij Real(zie perez het nog wel doen). Misschien Dortmund

3 juni 2015 om 10:56

Psg is ook geïnteresseerd in verband met het mogelijke vertek van Ibrahimovic

na lacazette hebben ze benzia, dat is ook een geweldig talent en toekomstig topspits.

2 juni 2015 om 21:07

Idd! Denk dat we komend seizoen veel van benzia zullen horen! Helemaal als lacazette toch wel vertrekt.

Ben benieuwd hoe Schneiderlin het gaat doen! Heb eigenlijk geen idee hoe goed hij is?

Gundogan is natuurlijk ook een gok, is lang geblesseerd geweest en nog niet zijn oude niveau gehaald!

2 juni 2015 om 21:21

Een zeer goede speler, maar denk niet dat hij veel toevoegt aan de top. Het is geen speler die United naar een hoger niveau zal brengen. Wel beter dan Blind en het zou wel een degelijke opvolger van Carrick zijn.

2 juni 2015 om 23:15

Een degelijke opvolger voor Carrick binnenhalen lijkt me nou precies iets dat United naar een hoger niveau zal brengen. Het was steeds drama als hij er niet was (wat vaak het geval was).

3 juni 2015 om 00:03

Ja klopt, spreek mezelf wat tegen. Het is een goede speler, zeker als je hem als opvolger van Carrick haalt. Ik haalde ff wat dingen door elkaar.

Zou de ideale opvolger zijn denk ik. Kan me weinig spelers bedenken die dat type zijn. Gundogan is sws een gok en is ook een veel ander type.

3 juni 2015 om 00:31

Nou dat vind ik fijn om te horen. Ik hoor heel veel over hem, maar heb hem niet vaak zien spelen. Als hij de rol van Carrick op een gelijk niveau kan vervullen is United daar heel erg mee geholpen. Zeker voor dat geld.

Gundogan vind ik ook eng. Lange blessure gehad en schijnt ook nog eens bizarre salariseisen te hebben. Zitten ze straks weer met zo'n brekebeen die 10-12m per jaar kost .. Plus dat het inderdaad het probleem niet oplost.

3 juni 2015 om 17:39

Mag Blind wel op het bankje plaatsnemen gok ik zo.

Gundogan kun je wel doen, maar sws ook Schneiderlin. Gundogan kun je dan rouleren met Herrera, aangezien daar weinig anders voor is.

4 juni 2015 om 11:53

ja hij kan op zich nog wel lb spelen als shaw geblesseerd is, wat tegenwoordig helaas vaker wel dan niet zo is.

Ik geloof er ook niet veel van dat Guidetti daar de opvolger van moet worden.
In Nederland hebben we al grote twijfels over hem.
Laat staan dat hij zo'n spits moet opvolgen.

Aah gelukkig Schneiderlin komt waarschijnlijk dus niet naar Arsenal

3 juni 2015 om 00:32

Waarom zou dat slecht zijn. Schneiderlin is een redelijk goede cm/cvm. Met een echte winnersmentaliteit

3 juni 2015 om 17:45

Daar zeg je het al redelijk goede, Arsenal moet geen redelijk goede middenvelder halen . Arsenal is alleen nog te verbeteren als er toppers komen

Hoop trouwens dat Schneiderlin naar United gaat. Gaat hij dus niet naar Arsenal. Zeker een goede speler, maar niet de topper die nodig is als cvm.

2 juni 2015 om 21:21

Wie zou jij een goed vinden voor voor jullie in de CVM-positie? Kondogbia?

2 juni 2015 om 21:53

Kondogbia of Wanyama denk ik. Liefst Kondogbia. Het is belangrijk om ook een fysiek ijzersterke speler te hebben. Aanvallend brengt Kondogbia wat meer dan Coquelin, dus dat kan misschien in iets makkelijkere wedstrijden. Tegen toppers misschien met allebei. Zijn maar voobeelden.

Maar ja, Kondogbia moet op nummer 1 staan van spelers die binnen gehaald moeten worden.

2 juni 2015 om 22:21

Ja, ik vind Kondogbia ook een typische Arsenal-speler, Frans wat wil je nog meer?

3 juni 2015 om 00:03

Haha ja Frans is een pluspunt bij Wenger, al valt dat de laatste 3 jaar wel mee.

3 juni 2015 om 00:16

Dat is hem goed recht, Frankrijk heeft geweldige spelers.

3 juni 2015 om 17:46

Khedira is de ideale man

2 juni 2015 om 21:24

Dit is dus duidelijk wel een toppee voor cvm. Na matic de beste cvm van de pl. Beter dan coquelin

2 juni 2015 om 21:51

Zo geweldig was hij dit seizoen niet en het is niet het type cvm dat Arsenal zoekt. Coquelin is als breker, het type was Arsenal nodig heeft, zeker beter. Dit seizoen was hij gewoon ongekend goed en belangrijk.

Hoe kun je zeggen na Matic de beste cvm? Hahah komop zeg. Puur omdat hij misschien naar United gaat? Want Schneiderlin heeft geen geweldig seizoen gehad en staat misschien net in de top 5. Ik zet Matic, Carrick, Coquelin, Wanyama er sws al boven dit seizoen.

Schneiderlin, ideale vervanging voor Carrick, ze lijken zo op elkaar. Ggmu

Lacazette heeft aardig wat tijd nodig gehad om een goeie seizoen te draaien.. weet niet of hij het wel waard is. Die jongen was een top talent onder de spitsen en ik moet het nog maar zien. Ik ben geen mens die iemand een top speler noemt na 1 goed seizoen. Ik denk wel dat hij het gaat halen maar het is nu belangrijk voor hem om de juiste keuze te maken.

Als ze Guidetti kopen dan komen ze bedrogen uit. Wat een beperkte spits.

Welkom Schneiderlin , Hele goeie versterking als je het aan mij vraagt. Kan uitgroeien tot een van de standhouders van Manchester United. Ggmu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren