Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guardiola probeerde Messi en Neymar te verleiden

Laatste update:
/
Diego Simeone heeft zijn contract bij Atlético Madrid laten verkorten, tot medio 2018. Dat is goed nieuws voor Internazionale, dat de trainer dan direct wil inlijven. (Corriere dello Sport)
/
Napoli heeft een concurrent voor Arek Milik op het oog. Cristian Pavón heeft een clausule van achttien miljoen euro in zijn contract staan en moet in januari over komen van Boca Juniors. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester City heeft deze zomer diverse pogingen ondernomen om Lionel Messi en Neymar over te nemen van Barcelona. Er zijn drie gesprekken gevoerd, maar beide aanvallers wilden niet weg. (The Sun)
/
Lazio probeerde Florian Thauvin al eerder over te nemen en de Romeinen zijn van plan opnieuw aan te kloppen bij Newcastle United. Olympique Marseille, dat de Fransman dit seizoen huurt, is echter vastbesloten Thauvin terug te kopen. (Sky Italia)
/
Tony Pulis zal hoe dan ook niet opstappen bij West Bromwich Albion. Er is veel kritiek op de speelstijl en prestaties van West Brom onder de 58-jarige trainer, maar hij vertrekt niet uit eigen beweging. (Daily Mirror)
/
Interim-manager Mike Phelan kan voor twee jaar tekenen als manager van Hull City. De opvolger van Steve Bruce beslist na het duel met Arsenal of hij de kans grijpt. (Daily Mirror)
Denk je dat Internazionale de volgende club van Diego Simeone zal gaan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die dacht natuurlijk lekker te domineren met die twee en dan was zijn naam als Trainer voor eeuwig in hoofdletters geschreven. Messi en Neymar bij willekeurig elk topteam is een garantie voor prijzen...

Man. City wist ook dondersgoed dat ze niet zullen komen. Maarja, proberen mag altijd!

Haha, Messi én Neymar? Ik geloof er helemaal niks van, maar het is The Sun maar.

Wat zouden die 2 dan wel niet kosten??
Maar als er een club is die het kan doen.....

17 september 2016 om 16:49

Als Pogba meer dan 100 miljoen kost, dan zou je voor Messi gewoon 1 miljard moeten vragen.

Thauvin zou een mooie aankoop zijn voor Lazio, Heerlijke speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren