Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Griezmann dicht bij akkoord met nieuwe werkgever

Laatste update:
/
Arsenal zal toch een beetje tempo moeten maken met het bekend maken van de toekomst van Arsène Wenger. De huidige onzekerheid is namelijk slecht voor de waarde van de aandelen. (Daily Express)
/
Het lijkt er niet op dat Jack Wilshere van plan is om zijn verblijf bij AFC Bournemouth te verlengen. De huurling van Arsenal zint op een transfer naar het buitenland. (Bleacher Report)
/
Atlético Madrid lijkt zich dan toch op te moeten maken voor een leven zonder Antoine Griezmann. Los Colchoneros zijn naar verluidt bijna rond met Manchester United over een transfer van de Fransman. (Manchester Evening News)
/
West Ham United denkt aan een zomerse komst van Gerard Deulofeu. Een terugkeer van de aanvaller naar Barcelona behoort echter ook tot de mogelijkheden, omdat hij een terugkoopclausule van zo’n dertien miljoen euro in zijn contract heeft. (Daily Star)
/
Carles Aleñá kan een gevoelige overstap maken in Spanje. De middenvelder van Barcelona wordt begeerd door aartsrivaal Real Madrid. (Daily Express)
/
Barcelona gaat de nodige miljoenen vrijmaken om Riyad Mahrez binnen te halen. De Algerijnse aanvaller ligt nog tot 2020 vast bij Leicester City. (Sport)
Denk jij dat Antoine Griezmann volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als United fan hoop ik natuurlijk dat het waar is, maar ik heb er een hard hoofd in.

Riyad Mahrez naar Barca? Voor Messi uit de ploeg te spelen? hmm hopelijk blijft het bij een gerucht

24 maart 2017 om 10:06

Hij gaat Messi niet uit de ploeg spelen, maar dat lijkt me ook niet het doel van deze mogelijke transfer. Mahrez is gewoon een goede speler voor het roulatiesysteem. Wie hebben ze nu als backup voor msn? Alleen arda?

24 maart 2017 om 11:30

Alcacer hebben ze ook nog, maar tot zo ver stelt hun back up wel redelijk teleur. Snap dan ook dat je achter Mahrez aangaat, die heeft kwaliteiten die bij Barcelona passen en er natuurlijk op vooruit gaan wanneer hij samenspeelt met Neymar ipv Ahmed Musa. Van Leicester naar de Barcelona bank is ook een mooie stap dus ik denk dat Mahrez er zelf wel voor open zou staan.

Zou wel een stunt zijn van Man Utd als ze Griezmann weten binnen te hengelen.

24 maart 2017 om 10:11

Zo dus dat.. en daarbij ook een mooi signaal voor evt andere spelers, om ook te komen.. Pogba.. Zlatan. Griezmann.. zijn toch namen waar je wel mee verder kan

24 maart 2017 om 12:39

inderdaad en man u is nog steeds nummer 1 van engeland kwa prestatie uit het verleden. gevolgd door liverpool en arsenal

24 maart 2017 om 14:53

Tja, hij zet natuurlijk sportief momenteel wel 2 stappen achteruit. Enkel finanieel gaat ie er dan op vooruit. Dus een kleine stunt kunnen we het wel noemen denk ik

Dan is Griezmann goed stom als Man Utd de CL niet haalt. Kan me niet voorstellen dat hij komt om in de EL te willen spelen. Dit seizoen hadden ze sowieso voor minimaal plek 2 of 3 moeten gaan, maar die kans wordt alleen maar kleiner. Dus dan moet je weer een seizoen overbruggen en voor de CL plaatsen gaan net als Pogba en Zlatan nu ook hebben.

Ik lees dat Barca zich weer gaat richten op de subtoppers. Goed bezig hoor, na Arda, Aleix Vidal, Denis Suarez en Andre Gomez, nu Mahrez.......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren