Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gewilde spits krijgt prijskaartje van zestig miljoen

Laatste update:
/
Raheem Sterling heeft nog geen moment spijt gehad van zijn transfer naar Manchester City. “Er zijn hier meer ervaren spelers dan bij Liverpool en er wordt hier op topniveau getraind en gespeeld. Het is allemaal enorm scherp en goed en dat heeft me wel verbaasd. Liverpool had natuurlijk ook goede spelers, maar hier is het toch een niveau hoger”, aldus de twintigjarige Engels international. (Manchester Evening News)
/
Juventus klopt in januari mogelijk aan bij Sevilla. De club uit Turijn ziet in Unai Emery een geschikte opvolger voor trainer Massimiliano Allegri en Éver Banega zou met hem mee kunnen gaan. De 27-jarige middenvelder van Sevilla werkte bij Valencia ook al samen met Emery. De 36-voudig international van Argentinië heeft een aflopend contract, maar Sevilla kan dat door een eenzijdige optie nog wel met een seizoen verlengen. (Calcio Gazzetta)
/
Everton heeft een prijskaartje om de nek van Romelu Lukaku gehangen. De club staat niet onwelwillend tegenover een verkoop van de Belg, maar er is in ieder geval zestig miljoen euro voor nodig om hem over te nemen. Everton zelf nam Lukaku voor 35 miljoen euro over van Chelsea; de sterke spits wordt in de wandelgangen in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Juventus. (Daily Mail)
/
Stephan El Shaarawy is nog niet officieel speler van AS Monaco. De club uit het vorstendom leek de vleugelaanvaller na vijftien wedstrijden definitief over te hebben genomen van AC Milan, maar zaakwaarnemer Federico Pastorelli claimt dat de verplichte optie tot koop pas na twintig duels gelicht wordt: “Die clausule is onderling overeengekomen.” El Shaarawy staat momenteel op zestien optredens voor Monaco. (Sky Italia)
/
Rémy Cabella geniet weer van het leven als profvoetballer. Het plezier was hem in zijn dagen als speler van Newcastle United ontvallen, zo geeft de 25-jarige spelmaker te kennen. Afgelopen zomer keerde hij terug in Frankrijk: Olympique Marseille haalde hem binnen als onderdeel van de deal rond Florian Thauvin. “Ik voel me als herboren”, zegt Cabella nu. (L’Equipe)
Is Romelu Lukaku zestig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterling zelf groeit ook in niveau. Hij heeft echt even moeten wennen maar het lijkt er op dat hij eindelijk op een voldoende niveau kan spelen.

Unai Emery heeft het buiten Spanje al eens geprobeerd bij Spartak Moskou, dat werd niet zo'n succes. Maar Juventus zou wel veel aan hem hebben denk ik. Hij is een emotionele trainer en dat past wel in Italië volgens mij. En als hij Banega mee kan nemen dan zal hij een volwaardige opvolger van Pirlo worden, die positie vlak voor de verdediging om op te bouwen is perfect voor hem.

Kwalitatief op individueel vlak zeker beter bij City, maar qua team en mentaliteit kunnen ze bij City nog wel wat leren van Liverpool

Lukaku moet in de PL blijven, die competitie (fysiek, hoge tempo, kick and rush voetbal) is hem op het lijf geschreven. Zou een erg domme beslissing zijn om naar bv. Juve te gaan. Daar gaat hij nooit zo goed tot zijn recht komen omdat hij geen echte actie heeft of al te technisch is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren