Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Geheim wapen wordt ingezet voor Pogba

Laatste update:
/
Marco van Ginkel moet nog even geduld hebben. Zijn contract bij Chelsea loopt door, maar het is de vraag of hij komend seizoen welkom is bij the Blues. De ex-speler van Vitesse werd vorig seizoen uitgeleend aan AC Milan en kende daar uiteindelijk een uitstekende laatste periode. Volgende week vinden gesprekken plaats tussen de Londense club en de Nederlandse middenvelder; daarin wordt zijn toekomst bepaald. (Daily Mirror)
/
Napoli meent een manier gevonden te hebben om Matteo Darmian in huis te halen. Torino vraagt twintig miljoen euro voor de vleugelverdediger, maar de club uit Napels denkt goedkoper af te kunnen zijn en biedt twee spelers aan: Duván Zapata en Jorginho zouden in ruil voor Darmian naar Turijn mogen vertrekken. De Italiaans international staat ook in de belangstelling van Juventus en andere Europese topclubs. (Sky Italia)
/
Barcelona denkt de sleutel in handen te hebben om Paul Pogba vast te leggen. De middenvelder van Juventus staat in de belangstelling van vrijwel alle Europese topclubs, maar Barça heeft een geheim wapen: de Catalanen hebben de eerste optie op Fluminense-talent Gerson, die ook op het lijstje van Juve staat. Als Pogba naar het Camp Nou mag komen, krijgt de Italiaans kampioen de beschikking over Gerson. (El Mundo Deportivo)
/
Lazio gaat de selectie inkrimpen tot 25 spelers in totaal en dat is slecht nieuws voor een flink aantal spelers. Er moeten er liefst negen weg en de grootste naam van het stel is mogelijk Lucas Biglia. De international van Italië is geen goedkope klant, want Lazio wil dertig miljoen euro hebben. Manchester United, Paris Saint-Germain en Real Madrid hebben naar verluidt interesse. (Corriere della Sera)
/
FC Porto en Atlético Madrid lijken na de transfer van Jackson Martínez nog meer zaken te doen. De Colombiaanse spits verkast naar Spanje, maar Porto wil dat er in ruil voor de goalgetter drie spelers naar Portugal komen. Het gaat daarbij om keeper Miguel Ángel Moyà, middenvelder Óliver Torres en spits Raúl Jiménez. De twintigjarige Óliver speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Portugese grootmacht. (Record)
Denk je dat Barcelona erin slaagt om Paul Pogba te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naast het geheime wapen van Barca hebben Real en Chelsea er ook, althans dat melden de Italiaanse bronnen.

Real zou bereid zijn 80 miljoen te betalen en de clausule op te heffen en Chelsea zou bereid zijn Oscar in de deal te betrekken. Is zien wat hier allemaal waar van is. Ik veronderstel in ieder geval dat hij nog een jaar bij Juve blijft. Is nog lang geen absolute top hoor, wordt vooral veel gehyped. Eigenlijk spijtig, want de andere middenvelders van Juve verdienen zeker meer herkenning.

Barcelona doet er zeker goed aan om pogba te halen. Buiten gewoon talent.

Biglia weg voor 30 miljoen euro??? Zet die maar in het lijstje met Lloris en Celissen: spelers waarvoor veel te veel wordt gevraagd oor wat ze maar kunnen.

25 juni 2015 om 12:13

Lloris in dat rijtje noemen? Lijkt mij een beetje raar.

25 juni 2015 om 14:46

Jij vindt dan 50 miljoen euro voor Lloris een correcte prijs?

25 juni 2015 om 15:42

Hier onderschat je toch echt de waarde en kwaliteiten van Biglia.

Dat gezeik over Pogba word met de dag erger en erger. Zo goed is hij ook weer niet en ja, hij mag dat wel de Golden Boy winnaar zijn maar niet iedereen slaagt erin om een wereldtopper te worden als je een Golden Boy winnaar bent. Anderson won hem in 2008 maar waar speelt hij nu, juist, voor een of ander Braziliaanse club.

Als er iemand is die ik niet wilt bij Barcelona is het wel Pogba en daarbij nog die 80 miljoen voor hem

Lekker geheim dat geheime wapen.

Biglia international van Italie?? Serieus??

25 juni 2015 om 13:18

Ik dacht toch echt dat het een Argentijn was.

Ik zou Gerson ook wel in de selectie willen hebben, brengt goed de swing er in. Maar qua voetbal weet ik niet of hij het Juve niveau wel aan kan.

Biglia is Argentijns international.

Barcelona, stop alsjeblieft met het achterna zitten van Pogba. Hij is veel te duur (80 miljoen voor een middenvelder die nog geen seizoen constant is geweest..) + past niet in onze speelwijze. Laat lekker Madrid met deze speler er vandoor gaan.

25 juni 2015 om 12:46

Als club moet je je speelstijl continu perfectioneren en aanpassen, en in dat opzicht past Pogba ook prima bij Barcelona. Hij voegt iets nieuws toe op het middenveld.
Dat gezegd hebbende vind ik Pogba een onnodige aankoop. Met Iniesta, Busquets en Rakitic heb je een heel sterk middenveld. Je kunt het niet maken om een van die drie, na zo'n geweldig seizoen, op de bank te dumpen omdat er een meneer van 80 miljoen bij is gekomen. Daarnaast is Barcelona op zoek naar een middenvelder die Xavi kan vervangen, terwijl Pogba met zijn aanvallende speelstijl eerder een opvolger van Iniesta is. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze meer dan genoeg middenvelders hebben met jongens als Rafinha, Sergi Roberto, Sergi Samper en wellicht straks ook weer Denis Suarez. En dan is Mascherano eigenlijk ook nog een middenvelder en kan Aleix Vidal ook op het middenveld uit de voeten.

25 juni 2015 om 13:40

Exact. Laat Real hem maar ophalen voor 80M. Geheel onnodig om dat bedrag op tafel te leggen voor Pogba. Presidentsverkiezingen zorgen voor aparte taferelen.

Ik hoop echt dat barça Pogba niet te pakken krijgt en hij bij Juventus blijft of naar Rma/chelsea gaat. Dan hopelijk de zinnen zetten op Verratti en voor de volle 200% voor hem gaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren