Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Geblesseerde keeper gaat 48 miljoen opstrijken

Laatste update:
/
Nu Tottenham Hotspur naast Louis van Gaal lijkt te grijpen, de coach gaat vermoedelijk naar Manchester United, is David Moyes topkandidaat om aan de slag te gaan op White Hart Lane. Bij Tottenham Hotspur is men daar niet rouwig om. Men vindt Moyes niet een mindere kandidaat dan Van Gaal en bovendien vraagt Moyes een significant lager salaris dan de Nederlander. (London Evening Standard)
/
AC Milan is niet te koop, ondanks een vermeend overnamebod van circa 500 miljoen euro door de steenrijke zakenman Peter Lim. Momenteel is AC Milan nog eigendom van Fininvest, een investeringsgroep onder leiding van voorzitter Silvio Berlusconi. “Wat betreft de geruchten in de media: Fininvest ontkent opnieuw dat de mogelijkheid bestaat om AC Milan te kopen”, luidt een statement. (Sky Italia)
/
Víctor Valdés gaat zijn zakken vullen bij AS Monaco. De doelman beschikt over een aflopend contract bij Barcelona en bereikte al een akkoord met de Fransen, maar omdat Valdés ernstig geblesseerd raakte, werd er getwijfeld of de overgang wel door zou gaan. Valdés zal echter gewoon naar Monaco verkassen en tekent voor vier jaar, tegen een jaarsalaris van liefst twaalf miljoen euro. Lekker hoor. (El Mundo Deportivo)
/
Internazionale ziet zich genoodzaakt om over te stappen op transferdoelwit nummer vier. Edin Dzeko, Fernando Torres en Álvaro Morata lijken niet haalbaar, waardoor clubeigenaar Erick Thohir zijn pijlen richt op Mattia Destro. Ook de komst van Destro is zeker geen uitgemaakte zaak. AS Roma betaalde zestien miljoen euro voor de aanvaller, bij een verkoop wil men minimaal tien miljoen euro winst boeken. (Tuttosport)
/
Het is een kwestie van tijd tot Besiktas de komst van Joleon Lescott bekendmaakt via de officiële kanalen. De 31-jarige mandekker van Manchester City is namelijk op huizenjacht in Acarkent, een luxe wijk in Istanbul. Het lijkt ons sterk dat Lescott een Turks vakantiehuisje koopt, dus wij rekenen op een transfer. Besiktas maakt de overgang voorlopig nog niet bekend, omdat men onrust in de huidige selectie wil voorkomen. (Sporx)
AS Monaco kan beter voor een andere keeper kiezen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nog steeds raar dat monaco voor valdes gaat, ik snap dat ze een ervaren doelman erbij willen hebben die CL ervaring heeft, maar qua keeperskwaliteit vind ik subasic echt niet minder en voor dat geld wat je nu aan valdes kwijt gaat raken had je ook wel een andere leuke speler erbij kunnen nemen

26 april 2014 om 21:03

Geld is geen probleem; al helemaal niet als je ook geen enkel cent aan de belasting betaald du je bent maar 12mil kwijt aan Valdez terwijl je normaal ook nog eens zo'n 55% aan de belasting moet betalen, iedere seizoen.

26 april 2014 om 22:17

kom op man valdes is een veel betere keeper. mensen onderschatten hem nog steeds.

27 april 2014 om 00:07

1. Neuer
2. Chech
3. Courtois
4. de Gea
5. Cassilias
6. Valdes

27 april 2014 om 09:58

Lloris?? Muslera?? Sirig?

29 april 2014 om 17:00

Die zijn iets minder dan de genoemden

lekker 12miljoen belasting vrij verdienen; lekker voor de club en speler; de club betaald 'maar' 12miljoen terwijl je bij iedere andere club véél meer betaald door de 'domme' belasting regeltjes... ik zou ook maar al te graag naar Monaco willen gaan, als voetballer dan he, en lekker miljoenen verdienen en niks aan de belasting geven; wat een heerlijk gevoel moet dat toch zijn!

26 april 2014 om 21:14

Natuurlijk is dat lekker, aan de andere kant is het leven in Monaco wel weer peper duur.
Van een kopje koffie tot aan een woning, echt idioot duur.

26 april 2014 om 22:00

Maak niet uit vriend, als je 12miljoen per seizoen krijgt dan kom je aardig rond hoor.. geloof mij nou maar. en @ Jeffreyweijman ik heb ook niks met Fransen maar die Monaco'ers zien zich zelf niet eens als Fransen. Het is eigenlijk een apart landje wat wel lekker is. Ik zou daar alleen naar heen gaan als ik net als onze vriend Valdez, 12mil netto per seizoen zou krijgen; heerlijk gevoel lijkt mij dat!

26 april 2014 om 22:27

ja ik ook 12m perjaar lekker 3 jaar blijven en dan weer naar ander land

26 april 2014 om 22:41

12 miljoen. Dat is 230.000 per week. Belastingvrij. Grofweg wat Jan Modaal in tien (!) jaar verdient, verdient Valdez in een week. Daarvoor moet hij hooguit 40 keer 90 minuten echt het doel bewaken. Je moet er maar niet te lang over nadenken, dan word je depressief. Slimme keuze hoor, van Valdez!

Belachelijk gewoon . Op de 1e plaats dat hij niet eens zo een geweldige keeper is ( dat is mijn mening ) . Op de 2e plaats is hij geblesseerd, 3e plaats hij is al 32 , al gaat een keeper langer mee .

Ziet er goed uit met Lescott iemand die veel ervaring heeft kan ons goed helpen met organisatie achterin

Monaco kan beter voor andere keeper gaan Valdes mag dan wel een goed seizoen hebben gedraaid maar we moeten niet vergeten dat Valdes ongelofelijke blunders kan maken en als opkomend team in Europa moet je op een stabiele keeper kunnen bouwen Lloris (tottenham Hotspur) , Muslera (galatasary) lijken me de beste opties

Dom om lescott te halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren