Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray zit in hetzelfde schuitje als Ajax

Laatste update:
/
Fiorentina én AS Roma hebben contact opgenomen met Internacional. Beide clubs hebben hun interesse in doelman Alisson kenbaar gemaakt en hopen met de speler in onderhandeling te mogen treden. De 22-jarige sluitpost uit Brazilië, bijnaam 'de Kat', moet ongeveer zeven miljoen euro kosten. Bij Fiorentiona is de nood het hoogst, aangezien doelman Neto afgelopen week naar Juventus vertrok. (Sky Italia)
/
Ricardo Moniz is van plan om nog meer spelers uit Nederland naar Notts County te halen. De trainer versterkte zijn selectie al met Gill Swerts en Mawouna Amevor, terwijl Genaro Snijders, die transfervrij is vertrokken bij FC Oss, op het punt staat om een contract te tekenen bij de club uit de League Two. Daarnaast gaat Julian Jenner mogelijk aan de slag bij Notts; de vleugelspeler traint mee bij de club van Moniz. (Voetbal International)
/
De financiële afdeling van Ajax mag absoluut nog geen rekening houden met een lucratieve verkoop van Jasper Cillessen. Manchester United heeft ook Fernando Muslera op de lijst staan en er gaan verhalen dat manager Louis van Gaal een bod van ongeveer 35 miljoen euro heeft gedaan. Als Muslera naar Old Trafford gehaald wordt, hoeft Cillessen uiteraard niet meer te rekenen op een toptransfer. (Sampiy10)
/
Benoit Tremoulinas voelt zich gevleid dat zijn naam in verband wordt gebracht met Paris Saint-Germain. De linksback weet echter hoe het werkt in de voetballerij. Vorig seizoen stapte de verdediger over van Dynamo Kiev naar Sevilla en met die club won hij de Europa League. “Ik kan nu niet zeggen dat ik naar Parijs wil. Daarvoor heb ik te veel respect voor Sevilla en ik heb hier nog een tweejarig contract”, aldus Tremoulinas. (L’Equipe)
/
MBaye Niang tekende onlangs bij in Milaan en heeft grootse plannen. De aanvaller, die het afgelopen seizoen een tijdje werd verhuurd aan Genoa, voelt het vertrouwen en hoopt dat de komende jaren terug te betalen. 'De club ziet toekomst in mij. Het is geen kwestie van revanche nemen op mensen die aan mij twijfelen, maar gewoon laten zien waartoe ik in staat ben", zegt de jonge Fransman. (Le 10 Sport)
Voor wie zou jij gaan, als je Manchester United was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neee! laat Muslera met rust man

7 juli 2015 om 09:09

Kerel muslera kan veel beter krijgen dan gala dus als dit echt waar is gaat hij zekerweten naar man utd

7 juli 2015 om 12:15

Voor 35 miljoen mag hij best gaan hoor, Muslera zal een gemis worden hoop zelfs dat Gala 50 miljoen vraagt, je weet maar nooit misschien stemmen ze mee.

Ik hoop dat Manchester United voor Muslera gaat.
Kunnen wij nog langer genieten van Jasper's kwaliteiten.

7 juli 2015 om 09:10

Er zal nooit meer een andere club zijn die zoveel voor deze keeper betaald als van Gaal net zoals bij Blind dus beter hoop je dat het doorgaat nu hij er nog is.

7 juli 2015 om 09:17

Geld is op dit moment niet meer nodig dan kwaliteit mijnsinziens.
Het is noodzaak om onze beste speler Cillessen te behouden als we nog willen groeien.

Hij ligt tot medio 2018 vast en kan dus ook nog volgend jaar verkocht worden. Misschien voor 10 miljoen minder door een andere club, maar ik denk dat het verlies het waard is.

7 juli 2015 om 09:35

Lekker boeiend, dan gaat ie later gewoon voor 15 miljoen weg, klaag ik ook niet. Geld is geen probleem in Amsterdam, zolang ze er normaal mee omgaan. En kapitaal hoort op het veld en niet op de bank te staan.

7 juli 2015 om 10:40

United gaat sowieso geen 30m betalen als De Gea ook maar voor 30 weggaat, je hebt mensen die dom zijn maar ZO dom denk ik toch niet dat het bestuur van Utd is, al smijten ze nu wel sneller met flappen, 30 zal 'm niet worden, dus als ik Ajax was zou ik hem in dat geval ook gewoon houden ivm Champions League. Hoop dat Utd voor Lloris gaat.

7 juli 2015 om 11:08

Alsof Utd het ook maar een fluit kan schelen of ze winst maken op transfers of niet. Ze krijgen ieder jaar al 150 miljoen toegestopt uit de binnenlandse (!) televisierechten...

7 juli 2015 om 12:23

United krijgt weinig geld voor De Gea omdat hij en zelf weg wilt en nog maar een 1 jarig contract heeft. Dat devalueert een speler behoorlijk en zowel Galatasaray en Ajax hebben deze problemen niet met Muslera en Cillessen.

Mag Louis van Gaal een bod doen? Hebben ze geen technisch directeur ofzo die dat doet?

Muslera keept fantastisch bij gala jaren ervoor altijd problemen met keeper gehad als Muslera word verkocht zijn we echt de pineut maar Muslera heeft het erg naar zijn zin bij gala en is 1 van de favoriete bij de supporters misschien wilt hij helemaal niet weg

7 juli 2015 om 09:55

Stel, ManU wordt echt concreet voor Muslera, dan is hij natuurlijk meteen weg. Hoezeer hij het ook naar zijn zin heeft bij Galatasaray, naar de BPL verkassen en een enorm salaris verdienen verkiest iedereen boven Turkei.

Louis heeft op elke speler een bod gedaan als je VZ moet geloven. Kap daar eens mee. De ongeloofwaardigheid straalt ervan af.

7 juli 2015 om 11:03

Dit zijn de wandelgangen, hier worden alleen maar geruchten neergezet van andere media. Hoef je VZ niet op aan te vallen, het is nou niet bepaald een ingewikkeld concept. Ontopic: ik kan mij hier heel weinig van voorstellen, Muslera zit daar wel goed op zijn plek en Van Gaal zal echt wel een betere keeper willen.

We zullen wel zien wie het wordt. Maar eerst eens afwachten hoeveel ze voor de Gea krijgen. Pas als dat geregeld is zullen ze besluiten.
Ik denk zelfs dat Ajax liever een goede keeper heeft dan weer meer geld op de bank.

Muslera gaat natuurlijk niet blijven als er daadwerkelijk een bod is gedaan. Dat geld kan galatasaray goed gebruiken. En muslera heeft altijd gezegd dat hij in de bpl zou willen keepen. Ik gun hem een mooie transfer

7 juli 2015 om 10:39

Van mij mag Muslere direct weg voor 30 of 35 miljoen.. is toch beter joh kunnen we weer beter versterken op andere posities zoals spitsen halen nog 2 en dan Yilmaz en Bulut weg aub. Vervolgens probeer je nog wat versterking achterin te halen op cv en rb en Gs is dan klaar voor seizoen natuurlijk ook 2 cms. Dan kan je heel wat mee hoor 30 miljoen euries !!

7 juli 2015 om 11:42

2 spitsen,
een cv,
een rb,
2 cm's

Voor 30 miljoen kun je geen 6 spelers halen die in de basis staan en het team daadwerkelijk versterken. Daar heb je alleen maar middelmaat en jonge talentjes voor.

En Fener heeft zich goed versterkt, dus er zou wel wat kwaliteit bij moeten lijkt mij.

7 juli 2015 om 12:08

Yilmaz en Bulut wil die ook verkopen he
niet 50 miljoen allebei 10 miljoen vragen 30 = 50 miljoen.
Kan je aardige spelers ophalen. Bv. RB Van Der Wiel (rond 5 Miljoen). CV Alderwereld? (rond 15miljoen)
Van Persie (rond 15 miljoen)huntelaar. rond (20 miljoen) Hunter en Persie denk ik te duur met salaris. Anders Austin halen hij wou toch finaceel goed zitten
Turan een half jaar huren hij mag toch nog niet spelen van Barca
Keeper Valdes

Neyo Muslera mag niet weg gaan johh!!

Even een vraagje. Stel dat Ajax de championsleague kwalificatie doorkomt. En meteen daarna Cillessen verkoopt aan United. Mag Cillessen dan wel of niet in de poulefase uitkomen voor United?

Overigens denk ik niet dat Muslera en Cillessen veel voor elkaar onder doen. Beetje vergelijkbare keepers wat dat betreft.

7 juli 2015 om 12:44

nee hij mag dan niet uitkomen voor man utd

7 juli 2015 om 13:20

Beter halen ze Cillessen i.p.v Muslera, hopelijk koopt Ajax dan een keer een echte topper!

7 juli 2015 om 13:32

Ik hoop dat Muslera blijft bij Galatasaray. Muslera is echt een wereldkeeper, maar ik gun hem wel die transfer. Cillessen zal tekort komen in Premier League.

Hoop eerder op Begovic of Lloris kennen de competitie goed, zijn goed en in het geval van Begovic een stuk goedkoper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren