Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray-icoon Sabri op weg naar Premier League

Laatste update:
/
Hachim Mastour gaat zijn competitiedebuut voor AC Milan mogelijk nooit maken. De zeventienjarige aanvallende middenvelder staat immers in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain en die club zou een bod aan het voorbereiden zijn op de Marokkaans international. AS Monaco heeft eveneens interesse in Mastour, die ongeveer vijf miljoen euro moet kosten. Monaco bood al twee miljoen. (Corriere dello Sport)
/
Sevilla incasseerde dertig miljoen euro voor Carlos Bacca en de helft van dat geld wordt direct geïnvesteerd in een andere spits. Het is in ieder geval de bedoeling dat Edin Dzeko voor vijftien miljoen euro wordt overgenomen van Manchester City. Andere spelers die in verband worden gebracht met de opvolging van Bacca zijn Ben Yedder en Ciro Immobile. Overigens wordt Dzeko ook begeerd door AS Roma. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sabri Sarioglu gaat mogelijk zijn eerste buitenlandse avontuur aan. De dertigjarige rechterverdediger staat in de belangstelling van Norwich City, dat zich afgelopen seizoen via de play-offs verzekerde van promotie naar de Premier League. De vraag is echter of Sabri haalbaar is, want hij tekende onlangs een nieuw eenjarig contract bij Galatasaray. De Turks international verdient ruim anderhalf miljoen euro per jaar. (Metro)
/
Er is geen bod gedaan op Kevin De Bruyne. Volgens directeur Klaus Allofs heeft Manchester City zich niet gemeld voor de assistkoning van de Bundesliga. “Ik ben dan ook niet bezorgd dat hij vertrekt. Aanbiedingen? Daar weet ik niets van, dus we hoeven er ook niet over te praten”, zegt Allofs. De Bruyne wordt in de wandelgangen ook in verband gebracht met Paris Saint-Germain. (Kicker)
/
Manchester United doet er alles aan om David de Gea alsnog langer te binden. De doelman heeft nog een contract voor een jaar en Real Madrid zit op het vinkentouw. Manchester United heeft De Gea een nieuw contractvoorstel gedaan, maar de keeper is niet akkoord gegaan. Naar verluidt is de 24-jarige Spanjaard al geruime tijd in onderhandeling met Real Madrid. (Cadena COPE)
Denk je dat Sabri Sarioglu naar Norwich City wil?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha. Onze Sabri Reis gaat echt niet weg. Denk niet dat hij naar Norwich City wilt.

En waarom Champions League voetbal verruilen voor een promovendus?

7 juli 2015 om 18:22

Omdat de premier league ook een ervaring op zich is.

7 juli 2015 om 18:55

Ja maar dan ga je niet naar Norwich. Zeker niet als je van Galatasaray komt.

7 juli 2015 om 19:16

Als het nou Burak of Selcuk was ok, maar we hebben het hier over Sabri.

7 juli 2015 om 18:23

Premier Leaugue is toch wel een zieke ervaring en daarnaast gaat hij (normaal gesproken) geen basisplaats krijgen. Ben wel een beetje bang geworden, Cuneyt Tanman gaf vandaag in een interview aan dat Sabri niks onder doet voor Maxi Pereira (!). Cuneyt is een legende van Galatasaray, maat tot nu toe heeft Tanman een aantal debiele uitspraken gehad en lijkt me geen goede bestuurder. Maxi Pereira moet sowieso komen, transfervrij plus ervaring.

7 juli 2015 om 18:57

Maxi Pereira is bovendien een Uruguayaan. Dat zijn echte winnaars. Zal een meerwaarde zijn voor jullie. Ach, Sabri kan in ieder geval wel beter speer gooien dan Pereira.

7 juli 2015 om 21:08

Met mensen als Tanman word het drie keer niks ben ik bang.

7 juli 2015 om 19:30

Champions League voetbal heeft hij al meegemaakt, spelen in de Premier League is toch wel wat anders dan een uitwedstrijdje in Balikesir of Karabük.

Minimaal 50 mil voor sabri reis

Hahaha mastour voor zo"n prijsje laten gaan,die zijn zot,en dat voor zo"n talent.monaco die 2 miljoen bood haha.

15 miljoen voor dzeko, dat is niet veel zeg. zeker tegen de huidige marktprijzen.

Haha Sabri, wat een held! Kan me geen Galatasaray zonder hem voorstellen...

Niet dat hij super goed is, maar hij hoort gewoon bij het interieur :-)

7 juli 2015 om 18:48

Topreactie!!! Interieur hahha.
Kon het niet mooier verwoorden

Als Milan Hachim Mastour laat gaan zijn ze echt lekker bezig... Maar goed ik denk dat ze hem toch niet laten gaan volgens mij was er vorig jaar ook al interesse? + Dat hij het naar zijn zin heeft bij Milan!

Ze worden steeds jonger.
Wat moet je ermee?
Toch meteen in de basis?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren