Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray gaat bieden op Portugese EK-held

Laatste update:
/
Ara Turan wordt in verband gebracht met een transfer. Zaakwaarnemer Ahmet Bulut geeft echter aan dat de aanvaller bij Barcelona blijft en daar ook gelukkig is. (The Guardian)
/
Mario Götze gaat in ieder geval niet naar Tottenham Hotspur. De club uit Londen heeft geen belangstelling en concentreert zich op andere opties. (London Evening Standard)
/
Met één rake knal maakte Éder zich afgelopen zondag onsterfelijk. Het is de Portugese spits van Lille nu ook op belangstelling komen te staan van Galatasaray, dat op korte termijn een bod zal uitbrengen. (A Bola)
/
Hatem Ben Arfa vroeg bij zijn overgang naar Paris Saint-Germain om het shirt met rugnummer 10, maar dat werd hem ontzegd. De verwachting is dat Marco Verratti het populaire nummer komend seizoen op zijn rug zal dragen. (Le Parisien)
/
Everton laat John Stones alleen voor de hoofdprijs gaan. De club uit Liverpool hanteert een vraagprijs van minimaal zestig miljoen euro voor de verdediger. (Daily Mirror)
/
Kerim Frei kan een Engels avontuur aangaan. De 22-jarige linksbuiten van kampioen Besiktas staat in de nadrukkelijke belangstelling van Everton. (Sporx)
Éder zou een aanwinst zijn voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eder goede spits voor gala! Ik hoef echt geen umut in de basis te zien. Met Eder,Bruma en podolski een prima aanvalstrio.

14 juli 2016 om 15:39

Precies hij past goed bij Gala.

Ik ben Eder eeuwig dankbaar voor zijn doelpunt maar laten we nou niet doen of het een goede spits is want dat ie hij niet.

14 juli 2016 om 16:49

Eder is de slechtste spits die ik ooit heb gezien (en ik heb veel slechte spitsen gezien). Als ik Lille was zou ik hem brengen met een hele grote strik er omheen!

14 juli 2016 om 18:39

Precies dit, echt geen spits voor Gala, kun ze beter Bulut opblijvrn stellen

15 juli 2016 om 12:28

Hij is kapot nep

Ik zat eder nog belachelijk te maken. Bagger spits etc. en nu wordt hij gelinkt aan mn club. Voortaan niet meer uitlachen dan maar en aub gala niet doennn !!

Momenteel is iedere spits volgens mij een aanwinst voor Galatasaray. Met Umut Bulut verlengen ze prachtig het contract, maar die jongen mist zoveel ballen dat alle andere clubs van zijn spel profiteren ook Podolski weet geen potten te breken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren