Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fulham wil clubrecord verbreken voor Milan Skriniar

Laatste update:
/
Chelsea is bereid om Antonio Rüdiger voor 25 miljoen euro te verkopen. West Ham United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain hebben het oog laten vallen op de Duits international. (ESPN)
/
Borussia Dortmund heeft een bod van Manchester United op Jadon Sancho van honderd miljoen euro afgewezen. Naar verwachting keren de Engelsen nog deze week terug met een nieuw bod op de buitenspeler. (Sky Sports)
/
Tottenham Hotspur krijgt concurrentie van Fulham in de strijd om Milan Skriniar. The Cottagers zijn bereid om het clubrecord te verbreken voor de verdediger, voor wie Internazionale vijftig miljoen euro wil ontvangen exclusief bonussen. (The Sun)
/
Sheffield United gaat zich waarschijnlijk versterken met Rhian Brewster, die ook in de belangstelling staat van Crystal Palace en Brighton & Hove Albion. Liverpool vraagt minimaal twintig miljoen euro en wil een terugkoopoptie in de deal. (Daily Mail)
/
In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Manchester United uitgekomen bij Edinson Cavani en Luka Jovic. Cavani kan transfervrij worden ingelijfd, terwijl Real Madrid Jovic hoopt te verhuren. (Daily Mail)
/
Willem II wil zich deze transferperiode nog versterken met een linksbenige centrumverdediger. Daarnaast hopen de Tilburgers nog op een buitenkansje en wil het de huidige selectie intact houden. (Brabants Dagblad)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha echt niet?! Dat zou een fenomenale stunt zijn van Fulham. Ik geloof er geen snars van, al hoop ik het stiekem wel haha.

30 september 2020 om 11:38

Dan is skriniar toch echt niet de slimste, het risico lopen om terug te degraderen. Of lekker in de top van italie spelen.

Wat een onzin, dit gaat nooit gebeuren.

1 oktober 2020 om 11:05

Dat had ik ook gedacht als je mij 6 maanden geleden had verteld dat Leeds Rodrygo zou kopen. Natuurlijk is Skriniar van een groter kaliber (plus andere positie), maar het blijft een feit dat Engelse clubs steeds betere spelers kunnen kopen. Zelfs de promovendus clubs kopen spelers waar veel Europese subtopclubs van zitten te dromen.

30 september 2020 om 09:20

Precies wat ze nodig hebben, een goed scorende echte spits. Gaan ze nooit doen, waarschijnlijk halen ze er nog een aanvallende middenvelder bij.

30 september 2020 om 12:10

Haha hij had al veel eerder moeten komen, jaartje of vijf geleden, maar toen vonden veel United fans dat een heel slecht idee. Bizar want toen was ie nog beter maar werd ie misbruikt bij PSG op rechts. Vind het nu eigenlijk een stuk minder logisch.

Ik begrijp maar niet waarom United opzoek is naar versterkingen die niet prioritair zijn. Laat ons toch eens beginnen met de verdediging, die echt nood heeft aan versterking.

30 september 2020 om 09:17

Welke verdedigers zijn haalbaar? Misschien Skriniar, maar hij komt opbouwend te kort. Man Utd wilt het liefst een linksbenige CV. Die zijn er maar weinig.

30 september 2020 om 09:22

Schijnt dat het bestuur vindt dat er te veel verdedigers zijn, wat ook wel klopt natuurlijk. Dat de kwaliteit niet voldoende is klopt natuurlijk ook 😂

30 september 2020 om 11:40

dias laporte is volgens mij toch echt een pak beter als maguire lindelof. Maar goed meningen verschillen.

30 september 2020 om 15:03

Tja noem eens een transfervrije verdediger van hetzelfde niveau als cavani is? Of een verdediger beschikbaar om te huren van het niveau Jovic? Is niet dat al hun budget hier aan op gaat toch?

Dromen zijn bedrog. Waarom zou je van Inter naar een degradatiekanidaat willen?

30 september 2020 om 13:03

The Sun, dat zegt alles. Van het weekend heeft de voorzitter van Fulham middels een tweet aan de fans beloofd dat er echt versterkingen aan zitten te komen en al helemaal op CB. Niet alleen zorg je daarmee dat de huidige CB’s moraal verliezen, ook duikt nu elk troepblad in Engeland daarop door Fulham met allerlei onhaalbare spelers in verband te brengen. CL en kampioensrace met Inter of volgend seizoen gegarandeerd de Championship in, dat is idd toch niet eens een keus.

Waar in het Brabants dagblad staat dat van Willem II. Ik zie er namelijk helemaal geen artikel over. Zou overigens wel goed zijn samen met een extra Rechtsback. Met 5 van de 8 verdedigers in de lappenmand is het gewoon Willem II O21 achterin. Overigens Bij Kohn pakt dat wel goed uit maar er moet deze week echt een liefst twee verdedigers bij.

Snap echt niet dat Arsenal of Man U niet in de markt zijn voor Skrinair.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren