Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fulham bezorgt Ajax goed nieuws met miljoenenbod

Laatste update:
/
Benedikt Höwedes keert terug naar Duitsland. Juventus, dat de stopper afgelopen seizoen al huurde, wil de verdediger van Schalke 04 niet definitief overnemen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Chelsea meldt zich in de strijd om Aleksandr Golovin. De middenvelder van CSKA Moskou, deze zomer actief op het WK namens Rusland, wordt ook begeerd door onder meer Arsenal en Juventus. (London Evening Standard)
/
Ajax hoeft wellicht geen rekening te houden met sterspeler Peter Zulj van Sturm Graz. De Engelse promovendus Fulham bereidt een bod van acht miljoen euro voor op de drievoudig international van Oostenrijk. (Sportreport)
/
Real Madrid is de enige club die in staat is om Sergej Milinkovic-Savic over te nemen van Lazio. De middenvelder wordt namelijk getaxeerd tussen de 120 en 150 miljoen euro. (Sky Italia)
/
Sergio Rico is op de radar van AS Roma verschenen. De Italiaanse club houdt rekening met een transfer van Alisson Becker, waardoor de doelman van Sevilla een optie is. (Onda Cero)
/
Liverpool richt de pijlen op Nick Pope. De Engelse topclub wil nog wel meer te weten komen over de doelman voordat men een bod gaat neerleggen bij Burnley. (Daily Mirror)
Zou Aleksandr Golovin slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb misschien iets gemist! Dit is goed nieuwe omdat??

19 juni 2018 om 20:07

Omdat Ajax tegen Sturm speelt in de voorronde CL misschien ??

19 juni 2018 om 20:07

Ajax in de voorronde CL tegen Sturm Graz speelt

20 juni 2018 om 13:33

Hij waarschijnlijk Ajax elimineert

Dat Ajax die speler zelf niet haalt...

19 juni 2018 om 20:58

Sturm Graz laat hem voor geen goud naar Ajax gaan hoor

19 juni 2018 om 21:17

Dit zou wel echt een meerwaarde voor Ajax zijn. Al nemen ze in het contract op dat hij die 2 wedstrijden niet mee mag doen zelfs dan zou ik hem nog halen

19 juni 2018 om 20:59

Denk niet dat SG daar welwillend tegenover zou staan. Komt je tegenstander even je sterspeler wegkopen voor een tweeluik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren