Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord zet voorlopig streep door droomdoelwit

Laatste update:
/
Hatem Ben Arfa heeft geen trek in een transfer naar Fenerbahçe. De middenvelder van Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar OGC Nice. (RMC)
/
Jop van der Linden gaat aan de slag bij Willem II. De Tilburgers huren de verdediger, die woensdag medisch gekeurd wordt, voor een seizoen van AZ. (FOX Sports)
/
Feyenoord rekent deze zomer niet meer op de komst van Robin van Persie. De Rotterdammers willen in de winterstop een nieuwe poging doen om de spits op te halen bij Fenerbahçe. (RTV Rijnmond)
/
Torino komt nog steeds vijf à zes miljoen euro tekort om M’Baye Niang om te halen bij AC Milan. De aanvaller wees eerder nog een transfer naar Spartak Moskou van de hand. (Calciomercato)
/
Excelsior heeft een oplossing voor het keepersprobleem gevonden. Ögmundur Kristinsson, veertienvoudig international van IJsland, moet gratis overkomen van Hammarby. (Expressen)
/
West Bromwich Albion troeft onder meer Chelsea en Juventus af in de strijd om Grzegorz Krychowiak. The Baggies gaan de Poolse middenvelder voor één seizoen huren van Paris Saint-Germain. (The Sun)
Zie je Robin van Persie ooit terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou bij Nice misschien zijn goede vorm weer kunnen hervatten. Vond hem vroeger bij Newcastle ook echt goed. Helaas liep hij toen die vreselijke beenbreuk op. Dat gun je natuurlijk niemand. Had zich bij Nice goed herpakt maar kwam bij PSG in een vervelende situatie terecht met teveel concurrenten.

Vind Niang overigens zeker niet onomstreden. Een flinke kwaliteitsdip van Belotti mocht die nog vertrekken.

Als Krychiowak echt naar WBA gaat is die gek hoor, Kan bij genoeg betere clubs aan de bak. Maar The Sun is dan ook vaak heel onbetrouwbaar

Ben Arfa, kom gewoon naar Fener. Lekker gezellig doen, een beetje Frans praten met je maatjes Aatif, Dirar, Valbuena.

Van persie zou feyenoord alleen maar benadelen. Hij heeft zijn tijd gehad. was een prachtige speler.

30 augustus 2017 om 15:38

precies. RVP is geen Kuijt en heeft zn tijd gehad. Bij Feyenoord zou hij alleen op de bank komen te zitten en daar zit hij niet op te wachten geloof ik.

30 augustus 2017 om 16:23

Inderdaad. Maarja dalijk staat die in de basis tegen frankrijk en schiet die er 3 in praat ik wel wat anders. maar over een hele seizoen dat die ook moet banken zal averechts werken.

van Persie zou natuurlijk nog steeds top zijn voor de Eredivisie.
Feyenoord heeft al wel een goede spits met Jörgensen, en van de zijkanten ook veel scorend vermogen met Larsson, Boetius en Berghuis. Misschien dat hij nog achter de spits zou kunnen spelen, maar dat zou dan weer ten koste moeten gaan van een van de middenvelders, waarschijnlijk Toornstra, de meest aanvallende, maar die scoort nu juist ook vrij veel.
Feyenoord heeft ook al aardig wat ervaring rondlopen in de as, hoewel internationaal misschien wat minder. In de winterstop liggen ze al uit de CL denk ik, dus weet niet of van Persie dan nodig is. Geeft wel weer een boost voor de fans en uitstraling van de club misschien..

30 augustus 2017 om 12:31

Ik zou hem zonder enige twijfel op de plek van Toornstra zetten idd. Toornstra verricht veel werken pikt zijn doelpuntjes mee, maar is geen en zal nooit een hoogvlieger worden. RvP brengt echt iets extras op die positie...een stukje creativiteit wat we nu gewoon missen.

Als er dan iets meer verdedigd moet worden kun je toornstra altijd nog brengen.

Ik hoop stiekem nogsteeds dat Fener morgen zij contract verscheurd en RvP weer terug is op het oude nest.

30 augustus 2017 om 12:53

Ja je hebt gelijk wat betreft die creativiteit. Aan de andere kant is het nu juist wel de kracht van Feyenoord dat ze zoveel arbeid en loopvermogen op het middenveld hebben met Toornstra, El Ahmadi en Vilhena; daar lever je dan weer wat op in. Maar het zou inderdaad luxe zijn als je dat per wedstrijd zou kunnen bekijken. Van Persie heeft ook het voordeel dat hij ook op alle posities in de aanval kan spelen. Ze kunnen hem dus zeker wel gebruiken, maar misschien dat hij dan niet altijd basis hoeft te staan.

30 augustus 2017 om 13:16

Denk dat hij fysiek niet eens altijd basis kan staan, dus dat probleem lost zichzelf wel op.

Denk dat Van Persie zeker wat heeft toe te voegen aan Feyenoord in een Huntelaar rol. Zal qua kwaliteit denk ik nog best erbovenuit steken in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren