Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord kan na één jaar al flink cashen op Calvin Stengs

Laatste update:

Igor Paixão staat in de belangstelling van AS Roma. De Braziliaanse vleugelspeler van Feyenoord zou tussen de vijftien en achttien miljoen euro moeten kosten. (RomaPress en Corriere dello Sport)

Vincent Kompany hoopt op de komst van João Palhinha. Bayern München heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de middenvelder van Fulham, dat naar verluidt ongeveer 45 miljoen euro wil ontvangen. (Fabrizio Romano)

Calvin Stengs kan Feyenoord na één jaar mogelijk alweer verlaten. Lazio ziet in de linkspoot – voor wie de Rotterdammers naar verluidt vijftien miljoen euro willen ontvangen – een geschikte vervanger van de vertrekkende Luis Alberto, maar de Italianen willen maximaal tien miljoen euro plus bonussen betalen. (Corriere dello Sport)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Juventus overweegt Álvaro Morata terug te halen naar Turijn. De spits van Atlético Madrid, die al twee keer eerder onder contract stond bij La Vecchia Signora, is bereid om salaris in te leveren om een terugkeer mogelijk te maken. (Tuttosport)

James Trafford hoeft mogelijk niet met Burnley de Championship in. Newcastle United gaat namelijk spoedig een bod van ruim achttien miljoen euro doen op de doelman, met wie wel al een persoonlijk akkoord is bereikt. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je Paixão kan houden door Stengs te verkopen voor een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen. Zou je dat zeker moeten doen, en verder kijken naar de wensen van de nieuwe coach

10 juni 2024 om 10:34

10/15 miljoen is te weinig deze tijd! Paixao behouden wel belangrijk!

10 juni 2024 om 11:19

Vergeet niet dat Feyenoord bij Stengs 30% af moet staan aan zijn vorige club. Stel je verkoopt hem voor 12, mag je 3,6 af staan. Dan kan je hem toch gewoon beter houden lijkt me?

10 juni 2024 om 11:33

Stengs moet je voor minder dan 20 miljoen niet laten gaan. 8 goals en 18 assists ga je echt niet zomaar terughalen.

11 juni 2024 om 08:33

30% van de transfersom of 30% van de winst? In het laatste geval toch een aanzienlijk lager bedrag.

12 juni 2024 om 10:03

Volgens de Telegraaf gaat het om 30 procent van de gehele volgende som

Met Paixao weet ik het niet.. kan echt heel diep in niveau zakken en omhoog gaan. Is niet echt een speler die een bepaald niveau lang kan vast houden. Stengs idem dito. Toch lastig om een keuze te maken om ze te verkopen of niet.

10 juni 2024 om 10:16

Op zich zou een verkoop van beide niet verkeerd zijn, zoals je zelf al zegt zijn beide nogal inconsistent. Maar aan de andere kant gaan er hoogstwaarschijnlijk al een aantal basisspelers weg. Dan wordt het wel heel lastig om dit ook allemaal op te vangen. Behouden tenzij er een niet te weigeren bod komt lijkt mij.

10 juni 2024 om 10:21

En eigenlijk als je ze gaat verkopen de vervangers al op het oog hebben. Niet dat je de laatste dagen van de transferwindow volle bak aan de slag moet gaan om iemand te halen.

10 juni 2024 om 10:53

Een matige Stengs leverde vaak wel puntverlies op of een zeer moeizame overwinning.

Paixao is bij mij ook 1 groot vraagteken. Ligt mijn inziens te vaak op de grond zich aan te stellen en vraag ik mij hardop af: "waarom speelt Leo niet?". Ik ben nog niet overtuigd.

10 juni 2024 om 11:45

@redondo

Heb je voorbeelden van die wedstrijden? Ik vond hem juist enorm doorslaggevend dit seizoen en hij heeft enorm veel cruciale goals en assists gehad.

10 juni 2024 om 10:20

Een terugval krijgen is vrij normaal op zijn leeftijd, speelde vorig seizoen enorm goed, bij erg veel doelpunten betrokken en afgelopen seizoen eerste helft wat minder. Ik begrijp alleen echt niet dat je het niet met Paixao weet. Heerlijke dribbel en afstondschot, ik ben in ieder geval groot fan van hem. Verkoop dan Stengs, al is het ook niet erg als hij nog een seizoen blijft.

10 juni 2024 om 10:24

Ik vind hem voor op de positie waar hij speelt te vaak onzichtbaar. Het is niet echt een speler waar je volle bak op kan rekenen dat hij de ploeg op sleeptouw neemt. Tuurlijk kan hij uitstekend voetballen en heeft die bepaalde kwaliteiten. Maar als ik zijn voorganger even als voorbeeld neem, Sinisterra dus. Bij Sini wist je elke wedstrijd er komt een moment waar hij heel gevaarlijk word of 90 minuten de verdediger op ging zoeken. Bij Paixao heb ik dat een heel stuk minder.

10 juni 2024 om 10:32

Daarom benoem ik ook z'n terugval de eerste helft van dit seizoen. Sini stond er ook niet gelijk en was inderdaad toen hij wegging nog beter dan Igor nu. Maar ik heb er persoonlijk alle vertrouwen in dat Igor dwingender zal worden en het voordeel is dat hij vanaf rechts ook goed uit de voeten kan. Wellicht dat het met persoonlijke voorkeur te maken heeft want ben gewoon erg gecharmeerd van hem.

10 juni 2024 om 10:49

Vorig seizoen was het een half jaartje goed he, laten we dat niet vergeten. Dit seizoen erg inconsistent. Zie hem niet het niveau van Sini halen.

Ik hoop wel dat ze bij Feyenoord een beetje hebben opgelet wat er in Amsterdam is gebeurd. Je kunt nu wel flink gaan cashen voor alles en iedereen maar je bent het geld ook zo weer kwijt als je vervangers moet kopen en vervangers voor Paixao en Stengs zijn ook niet gemakkelijk te vinden voor dat geld.

10 juni 2024 om 10:14

Voor beide gevallen vind ik het lastig om in te schatten.

Stengs liet bijvoorbeeld tegen Atletico wel zien dat hij wel niveau heeft. Alleen is hij soms onzichtbaar. Ik moet wel zeggen, zonder Stengs is de creativiteit wel heel laag.
Paixao geldt het idem. Soms speelt hij goed en soms wat minder. Alleen heb ik wel vertrouwen erin dat hij meer kan dan dat hij het laat zien.

10 juni 2024 om 10:22

Ik vind deze bedragen ook niet enorm cashen eerlijk gezegd. Denk dat Paixao meer waard kan worden dan dit vrij lage bedrag wat genoemd wordt hier.

10 juni 2024 om 11:27

Ik zie Stengs liever uit z'n contract lopen dan dat je er bij (bij 15 miljoen) misschien 7-8-9 miljoen netto aan overhoudt. Slot heeft ook vaak zat aangegeven dat hij unieke kwaliteiten binnen de selectie bezit. Ik vind Lingr een prachtige vent, maar die gaat je ook niet helpen tegen ploegen die zich 90 minuten ingraven.

Het lijkt me dat Don Dennis het bod van Lazio direct door de versnipperaar heeft gehaald. Ondanks dat ik niet een groot fan ben van Stengs, denk ik dat 15 miljoen wel het minimale is wat je voor hem moet vangen

10 juni 2024 om 11:09

5 miljoen en Isaksen is wel prima

10 juni 2024 om 16:13

Uberhaupt geen zaken meer doen met Lazio na de frauduleuze taferelen rond te transfer van Stefan de Vrij

In het blauwe gedeelte van Rome denken ze nog dat Feyenoord in 2014 leeft. 10 mijoen voor Stengs met bonussen laat me niet lachen zeg. Voor Stengs moet er eigenlijk minimaal 15 miljoen op tafel komen aangezien er ook nog een procent of 30 naar zij vorige club Nice overgemaakt dient te worden.

10 juni 2024 om 10:42

Gezien het nu 2024 is, welk jaar zou Lazio dan aan moeten denken waarin Feyenoord nu leeft?

10 juni 2024 om 10:46

Klein tikfoutje, bedoelde naturlijk 2014! Maar dat krijg je natuurlijk zo op de vroege maandag morgen haha.

10 juni 2024 om 10:57

Dat verklaart al wat inderdaad. Maar met je eens. Inflatie zou sowieso ook al meegerekend moeten worden.

Ik heb vertrouwen in Don Dennis, dus verwacht, dat hij op elke mogelijke transfer is voorbereid en adequaat reageert.15 miljoen moet wel het minimum zijn voor Stengs. Misschien iets meer vragen, we zouden dan Joey Kooij weer als scheidsrechter kunnen krijgen

Lijkt mij voor zowel Stengs als Paxiao een vrij laag bedrag..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren