Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: FC Groningen krijgt aanbod uit Griekenland

Laatste update:
/
Gedson Fernandes ruilt Benfica niet in voor West Ham United. De Londense club kijkt hierdoor naar Sander Berge en Joe Allen van respectievelijk Racing Genk en Stoke City als alternatieven voor het middenveld. (Daily Mail)
/
Juventus richt zijn pijlen, net als afgelopen zomer, op Juan Miranda. La Vecchia Signora wil Barcelona wel een terugkoopoptie bieden op de linksback, die momenteel wordt verhuurd aan Schalke 04. (Diverse Italiaanse media)
/
AEK Athene heeft zich bij FC Groningen gemeld voor Samir Memisevic. De Grieken willen de verdediger vanwege financiële moeilijkheden in eerste instantie voor een halfjaar huren, om hem vervolgens definitief in te lijven. (RTV Noord)
/
Real Madrid gaat Jesús Vallejo in eigen land verhuren zodra hij Wolverhampton Wanderers heeft verlaten. Granada lijkt de nieuwe tijdelijke werkgever van de centrale verdediger te gaan worden. (Marca)
/
Chelsea heeft zich met een bod van twintig miljoen euro op Habib Diallo bij Metz gemeld. De aanvaller werd eerder dit seizoen ook genoemd bij Leicester City en Tottenham Hotspur. (Republicain Lorraine)
/
Juventus overweegt om Riccardo Orsolini na een half jaar alweer terug te kopen. De landskampioen heeft in de zomer een terugkoopoptie van 22,5 miljoen euro voor de vleugelspits van Bologna. (Goal)
Is AEK Athene een goede club voor Samir Memisevic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zal Groningen een speler verhuren die ze zelf prima kunnen gebruiken en stel dat het met optie tot koop is moet je nog afwachten hoe het er voor staat bij Aek einde van het seizoen. Dus zal er niet aan beginnen.

8 januari 2020 om 18:49

Dit gaat nooit gebeuren, heeft nog maar half jaar contract. Ivm de financiële problemen zouden ze dan niet met een niet te weigeren bod kunnen komen lijkt me

8 januari 2020 om 21:06

Memisevic zijn contract loopt niet af.

9 januari 2020 om 03:39

Klopt heeft toch net weer verlengt ?

Ik denk dat West Ham het best voor ervaring moet gaan in het zoeken van een speler. Daarom vind ik dat zij Joe Allen moeten halen, hij heeft het goed gedaan in zijn Premier League jaren toen hij mocht spelen en je ziet toch met spelers zonder Premier League ervaring dat zij het aardig moeilijk kunnen krijgen. Een voorbeeld hiervan is Pablo Fornals, imponeert niet helemaal maar dat komt wel. Ik vind dat ze Joe Allen moeten halen en die is volgens mij ook het goedkoopste van alle drie opties.

Vallejo maakt weinig minuten bij the wolves dacht ik. Tenminste heb hem niet vaak in de basis gezien. Snap real wel .. je verhuurt een speler zodat hij minuten maakt .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren