Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Eriksen krijgt kans om Champions League in te gaan

Laatste update:
/
FC Twente is van plan het middenrif te versterken met een speler uit de Ligue 2. De interesse van de Enschedeërs zou uitgaan naar Sanjin Prcic, wiens contract bij het Franse Sochaux nog een jaar doorloopt. De twintigjarige Bosniër, die het levenslicht zag in Frankrijk, staat ook in de belangstelling van Newcastle United, maar vooralsnog is Twente het meest concreet. De club zou al een eerste bod van zo'n 2,5 miljoen euro hebben uitgebracht. (Daily Mail)
/
Paris Saint-Germain staat open voor een verkoop van Ezequiel Lavezzi en Liverpool ruikt zijn kans schoon. The Reds werden eerder deze zomer al in verband gebracht met de 29-jarige aanvaller en men zou nu een bod van bijna 23 miljoen euro uit willen brengen op de Argentijn. Ook Chelsea en Arsenal zouden belangstelling hebben voor de ex-speler van onder meer Napoli. (Daily Express)
/
Christian Eriksen wordt stevig in verband gebracht met Napoli. De Italiaanse topclub zoekt een opvolger voor Valon Behrami, die op weg is naar Hamburger SV. Het zal voor Napoli nog een hele klus worden om Eriksen los te weken, want Tottenham Hotspur is absoluut niet van plan om mee te werken aan een transfer. De voormalig Ajacied kan bij Napoli wel in de Champions League spelen en dat kan bij Tottenham niet. (Tipsbladet)
/
Juventus sluit in de jacht op een nieuwe verdediger aan in een rijtje Europese topclubs. Bayern München, Borussia Dortmund, Arsenal, Manchester United, Barcelona, Real Madrid en het vermogende Valencia hebben het allemaal voorzien op Konstantinos Manolas en ook Juve zou de Grieks international graag overnemen van Olympiacos. De 23-jarige stopper heeft afgelopen seizoen bijzonder veel indruk gemaakt. (Sky Italia)
/
Goed nieuws voor Ronald Koeman is het niet, maar Arsenal vangt bod bij Southampton. Dat the Gunners nul op het rekest hebben gekregen bij hun poging om Morgan Schneiderlin naar het Emirates Stadium te halen wil niet zeggen dat de middenvelder zijn huidige club trouw blijft; de Frans international gaat alleen liever naar het eveneens geïnteresseerde Tottenham Hotspur, de aartsrivaal van Arsenal. (Daily Telegraph)
Van Tottenham Hotspur naar Napoli is een stap vooruit

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eriksen moet in Engeland blijven, omdat hij hier kan uitgroeien tot een topper. Ik denk dat hij over 2 jaar een beslissende speler wordt bij een Engelse topclub.

30 juli 2014 om 18:13

Dat denk ik ook

Met alle respect, maar Napoli is niet goed genoeg voor Eriksen vind ik. Oke, je kunt in de CL spelen, maar dat deed hij bij Ajax ook. Ik zie Napoli als vergelijkbare club met Tottenham, beide niet goed genoeg om kampioen te worden. Napoli wel CL, omdat er in Italië minder concurrentie is.

Ik denk dat Eriksen nog een jaar moet blijven om nog constanter te worden en vervolgens de stap maken naar Man United bijvoorbeeld

30 juli 2014 om 18:10

United jammer genoeg niet, United heeft Mata rondlopen die maar 4 jaar ouder is dan Eriksen en voor de 10 in de toekomst Januzaj, alle topclubs lijken wel voorzien te zijn voor de 10 positie, misschien zou hij naar City kunnen, Silva nadert 30.

30 juli 2014 om 18:32

Concurentie is er genoeg in italie hoor! Juventus,ac milan,as roma,inter,lazio etc

30 juli 2014 om 18:59

Lazio ac milan en inter zijn wel erg matig geworden hoor. Inter wordt iets beter maar in engeland is natuurlijk veel meer concurentie

Erikson heeft zijn draai gevonden bij Tottenham, dus lijkt me zeer onverstandig om nu alweer van club te wisselen. Daarnaast is de Engelse competitie veel mooier om in te spelen dan de Italiaanse. Dan maar geen Champions League.

Extreem onwaarschijnlijk. Ik denk dat ze zich bij Napoli ook kapot schrikken als ze horen wat hij moet kosten.

30 juli 2014 om 18:20

'vangt bod' ....?
Alsjeblieft VZ, zulke fouten kunnen echt niet. In deze context is het "vangt bot"

Ik denk eerlijk gezegd niet dat Twente het geld heeft om iemand te halen, en dan nog, waarom zou Twente een vervanger halen voor Guiterrez. We zouden hem ook wel kunnen opvangen met bijv. jeugd. Tapia bijvoorbeeld, beresterk, voetballend een prima speler en een goed uithoudingsvermogen. Dan zou Ebecillio wat dieper kunnen spelen en Tapia als Cvm.

30 juli 2014 om 18:35

Lijkt mij ook niet erg waarschijnlijk. Dan kunnen ze nog beter Brama nog een half jaartje proberen te binden zodat het verlies van Gutierrez even kan worden opgevangen.

30 juli 2014 om 18:52

Dat zou inderdaad ook kunnen. Al vind ik wel, dat wanneer je steeds verkondigt dat je met de jeugd gaat werken, dat je juist een signaal kunt afgeven door Tapia er in te zetten. Goed voor de jeugd, die zullen waarschijnlijk extra gemotiveerd worden, en voor de ontwikkeling van Tapia natuurlijk. Want laten we wel zijn, de eerste wedstrijden zijn tegen Cambuur, ADO en Nac. Alle drie de wedstrijden zou je gewoon moeten kunnen winnen (zonder Guiterrez en met Tapia) met alle respect!

30 juli 2014 om 19:20

Anderszijds zouden dat ook de wedstrijden kunnen zijn waar je erg dure punten kunt laten liggen...
Zelf heb ik Tapia nog te weinig zien spelen om daar echt een oordeel over te kunnen vormen.

Tottenham, subtop in de PL. Napoli topper in de Serie A. Toch zou ik liever bij Tottenham Hotspur spelen. Dit gezien de sfeer, het niveau en de competitie.

Chelsea, City, United, Liverpool, Arsenal vs. Juventus, AS Roma, Internazionale

AC Milan, Lazio Roma en Fiorentina zijn van het niveau Aston Villa, everton, Newcastle dus benoem ik allen niet. Heft elkaar mooi op. Maargoed, duidelijk was leuker voetballen is, ook al doet Napoli mee aan de poulefase van de Cl.. daarna speel je alsnog europa league..

30 juli 2014 om 20:58

Er is bij spurs idd veel meer sweer.

31 juli 2014 om 00:47

*sfeer.

In alle stadions in de PL bedoel ik natuurlijk sjaakie

Lijkt me onwaarschijnlijk, aangezien Napoli met Hamsik al een uitstekende aanvallende middenvelder in huis heeft. Vorig seizoen ging weliswaar op het begin na wat minder, maar als enige overgeblevene van de drie tenoren is hij een icoon bij de ploeg.

30 juli 2014 om 19:21

Het zijn ook de wandelgangen

Het vermogende Valencia? Heeft die eigenaar alle schulden al weggepoetst en er dik geld in gepompt dan?

Dit is weer zo'n bericht dat de ruimte in wordt gestuurd maar dat gewoon weer een broodje aap is want ik denk dat Tottenham gewoon 30/35 miljoen vraagt en dat kan Napoli echt niet betalen en Eriksen moet dat ook niet willen en ik denk dat hij ook niet naar Italie wil . Eriksen gaat als hij tenminste weggaat naar een club als Real of Barcelona maar niet naar Italie .

Beter blijft hij gwn bij spurs.

Eriksen moet niet naar Italie gaan. Niet voor het voetbal ofzo. Niveau is prima in Italie. Maar omdat ik hem daar gewoon niet vind passen. Eriksen is echt voor de PL of voor Primera Division. Maar past het best bij een Engelse club. Zou ook een wel een goeie speler zijn voor Arsenal of Man. Utd. Naar Arsenal zou gevoelig zijn. Maar Adebayor en Gallas gingen van Arsenal naar Spurs ook gevoelig. Dus waarom Eriksen niet naar Arsenal.

31 juli 2014 om 00:11

Omdat Eriksen niet zo'n type is en ook direct naar de absolute top zou moeten gaan. Over een paar jaar als opvolger van Silva bij Man. City zou al wat meer voor de hand liggen.

31 juli 2014 om 03:09

Inderdaad, daarbij blijkt je tweede seizoen altijd lastiger te zijn dan je eerste. Laat hem maar weer een goed seizoen draaien, daarna komt de rest vanzelf wel...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren