Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/9): Eredivisietopschutter op weg naar Fiorentina

Laatste update:
/
Fenerbahçe heeft niet alleen Wilfried Bony op zijn schaduwlijst staan. De Turkse grootmacht heeft namelijk ook interesse in Demba Ba. Voor de Senegalees van Newcastle United zou de club van Dirk Kuyt negen miljoen euro over hebben: dat is namelijk precies de afkoopclausule die Ba in zijn contract heeft staan. Daarom willen the Magpies de verbintenis van de 27-jarige aanvaller zo snel mogelijk verlengen. (Fanatik)
/
Gabriel Agbonlahor hoeft nog niet zo nodig weg bij Aston Villa. In de loop der jaren zag hij diverse ploeggenoten de stap maken naar een topclub, maar zelf voelt hij daar nu nog niks voor. “Ik snap dat Gareth Barry en James Milner kozen voor een nieuwe uitdaging. Voor mij is het anders. Mijn familie woont hier, al mijn vrienden zijn dichtbij me. Ik heb het niet voor het zeggen, maar zolang Aston Villa wil dat ik blijf, blijf ik”, beweert de aanvaller. (The Times)
/
Scouts van Fiorentina houden blijkbaar goed in de gaten wat er in de Eredivisie gebeurt. Tim Matavz van PSV staat al maandenlang op het lijstje bij de Italiaanse subtopper en ook Jozy Altidore is nu in beeld om in januari naar Florence te verhuizen. De Amerikaan was in de eerste twaalf wedstrijden van dit seizoen goed voor negen doelpunten en maakt een goede ontwikkeling door. Dat is dus ook in Italië opgevallen. (Mediaset)
/
Kyriakos Papadopoulous is niet op weg naar AC Milan. De twintigjarige Griek verlengde immers onlangs nog zijn contract bij Schalke 04 tot medio 2016. “De geruchten zijn daarom vreemd voor mij. Misschien hebben de clubs met elkaar gesproken, maar het enige wat ik weet is dat de speler erg tevreden was toen hij zijn contract verlengde. Hij en zijn familie zijn gesetteld in Gelsenkirchen”, zegt zijn zaakwaarnemer. (BILD)
/
Toen Eren Derdiyok drie jaar geleden naar de Bundesliga vertrok, werd hem een grote toekomst voorspeld. De Zwitser had namelijk de doelpunten aaneengeregen voor FC Basel en Bayer Leverkusen had bijna vier miljoen euro voor hem over. Daar mislukte de 24-jarige spits echter en ook bij TSG Hoffenheim wil het niet vlotten. Mogelijk biedt een Russisch avontuur uitkomst, want Lokomotiv Moskou heeft interesse in Derdiyok. (Championat)
/
Roberto Di Matteo wil niet dat Chelsea afscheid neemt van twee clubiconen. De kans is groot dat Frank Lampard en Ashley Cole vertrekken, maar de trainer zal er alles aan doen om het duo te verleiden langer te blijven. “De spelers weten ook wat mijn mening is. Beiden zijn fantastische spelers, die altijd hebben gepresteerd voor deze club. Ik heb ze verteld dat ik hoop dat ze niet weg zullen gaan”, aldus de Italiaan. (Diverse Engelse media). (Diverse Engelse media.)
/
AS Roma probeert om in januari zaken te doen met de Engelse grootmacht. De werkgever van Maarten Stekelenburg wil de middenlinie versterken en ziet in de ervaren Lampard een echte aanwinst. Daarnaast zijn i Giallorossi naar verluidt serieus geïnteresseerd in Juventus-verdediger Lúcio. Roma zoekt blijkbaar routiniers, want zowel de middenvelder van Chelsea als de Braziliaanse stopper is inmiddels alweer 34. (Sport)
/
Internazionale is van plan om twee veelbelovende spelers aan te trekken. Sebastian Jung, rechtsback van Eintracht Frankfurt, en Pescara-middenvelder Juan Fernando Quintero worden al enige tijd met i Nerazzurri in verband gebracht, en technisch directeur Piero Ausilio geeft toe dat er inderdaad belangstelling is. “Ik kan niet ontkennen dat we Jung volgen. En Quintero hebben we al vaker genoemd”, laat Ausilio weten. (Diverse Italiaanse media)
Jozy Altidore is goed genoeg voor de Serie A

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De topschutter van de eredivisie is toch echt Bony. Maar Altidore is een goede tweede natuurlijk.

19 november 2012 om 17:15

Altidore kan je toch niet een topschutter noemen!!! Hij heeft dit jaar eindelijk is een keer paar doelpunten gescoord.... voorgaande jaren bij zijn andere clubs heeft ie niet gepresteerd!!!!
Straks gaat Pelle nog naar Fiorentina, het moet niet gekker worden!!! laat ze eerst maar een heel jaar presteren voordat we ze schutter gaan noemen..

19 november 2012 om 17:18

weet je hoe jong Altidore is? 22! Die man heeft al meer meegemaakt dan veel spitsen op zijn leeftijd

19 november 2012 om 17:31

Zie jij dan meer potentie in die jongen.. Ikke niet namelijk!!!
Die jongen is sterk, niet echt technisch.. Hij doet het harstikke leuk bij AZ maar de afgelopen tijd zie ik hem ook niet meer scoren en dat kan liggen aan het team wat niet draait maar een echte topschutter scoort altijd!

19 november 2012 om 17:37

Maximpicauly volgens mij heb je weinig voetbal gekeken dit seizoen.

Ik deelde je mening, maar dit seizoen is hij beresterk. Technisch, balvast en scoort makkelijk. Hij is echt enorm goed op het moment!! Na Bony de beste spits van de eredivisie.

19 november 2012 om 17:37

Precies.
Mocht hij naar Fiorentina gaan zaak betwijfel ik dat hij het daar goed gaat doen.
Ik denk dat de Serie A toch een stap te hoog is voor hem.

Maar voor AZ is de interesse leuk aangezien hij uiterlijk komende zomer weg moet. Omdat na de zomer Altidores oude club stopt met het betalen van een groot deel van zijn salaris en AZ heeft niet de middelen om zijn hele salaris zelf te betalen.

19 november 2012 om 17:46

Oh ben je zijn 15 doelpunten van vorig seizoen vergeten?

Bij Az
Eredivisie: 42 wedstrijden 23 goals

Gewoon een topschutter dus

Hij heeft ook al 51 caps voor USA en hij is pas 22!

19 november 2012 om 17:48

Je ziet Bony presteren in wedstrijden wanneer het team niet draait en dat zie ik Altidore niet doen!!
Maar we zullen zien! de tijd dat spitsen echt moeten vlammen is de laatste half van het seizoen want dan moet je laten zien dat je onder grote druk echt kan presteren en dat zie ik Altidore niet doen en Bony wel!
Niet dat ik die twee wil vergelijken maar meer op een manier wie der in potentie een topschutter is.

19 november 2012 om 17:52

Topschutter voor de top (subtop) Europa!!!

15 doelpunten vorig seizoen is voor europees niveau niet goed genoeg we praten wel over eredivisie niveau! dan moet je denken aan het aantal 25 doelpunten over een heel seizoen Minimaal.

Overigens 42 wed 23 goals is een mooi aantal hopen dat hij dit seizoen (een heel seizoen) meer als 25 goals scoort! Dan verandert mijn mening over Altidore...

19 november 2012 om 18:01

25 doelpunten minimaal?? you funny

19 november 2012 om 18:12

Daar bedoel ik mee, cup, europees en competities bijelkaar!!!

19 november 2012 om 18:37

Az-fan zeker.. Eerste paar wedstrijden speelde hij wel redelijk kreeg hij ook veel kansen van het goed draaiende az maar laatste wedstrijden vind ik hem toch weer stukken minder! 2e spits in nl, vind ik dan overdreven, dan vind ik pelle nog beter op dit moment.

19 november 2012 om 19:14

Eigenlijk is Bony de spits van dit moment en die een kans van slagen hebt in het buitenland.
Ik ben wel benieuwd naar Finbogasson hoe hij zich gaat ontwikkelen!!
En nog ik denk als Groningen meneer Maaskant ontslaat en het weer voetbal als ze normaal doen dan gaat Texeira ook excelleren!!!!

Bony, Finbogasson en Altidore zijn allen topschutters in Nederland. Er staat nergens dat het om de topscorer gaat in Nederland.

19 november 2012 om 17:16

topschutter en topscoorder zijn het zelfde, wellicht moet je even de term 'topschutter' googlen

Fiorentina doet het eindelijk weer goed, 4de plek met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 3 en 1. Lijkt nu wel een stap omhoog vanaf AZ voor Altidore, maar voor Matavz denk ik het niet.

19 november 2012 om 17:17

Fiorentina is ook veel beter dan Psv! Kijk maar naar het spelersmateriaal. Kijk ook wat daar wissel staat

Ik hoop voor Matavz dat hij bij PSV weggaat want bij Dickie komt ie niet aanbod!!!

Denk dat Altidore heel tevreden mag zijn als hij deze overstap kan maken en denk dat hij dan ook wel zijn top heeft bereikt. Redelijke fysiek, maar van zijn techniek ben ik niet echt onder de indruk en die heb je toch wel nodig.

Demba Ba , klasse speler en hele dikke maatjes met onze klasse spits Sow. Tweet af en toe ook over Sow en Fener. 9 miljoen is zeker te doen voor Fener. Ik hoop dat ze hem halen

O kom op, Lucío? Dat wordt hem echt niet. Past niet in de filosofie van de club. Ik denk eerder dat Ogbonna of Astori komt of zoiets dergelijks. Als er maar een centrale verdediger komt, die defensie is op dit moment om te janken. Ook Lampard is te oud, wij kopen jonge talentvolle spelers.

Als ze 8 miljoen bieden op Matavz of Altidore moet je ze gewoon laten gaan.
Dan maakt AZ winst op Altidore en Matavz is niet meer dan 8 miljoen waard.

ik denk dat bony nu de beste topschutter is van nederland effe serieus. bony scoort wel wel minimaal 2 voor vitesse en dat kan je ook zien aan de resultaten van vitesse

Fiorentina heeft met Toni en El hamdoui al 2 spitsen. Ik denk niet dat Altidore nodig is.. Maar als ik Altidore was zou ik direct naar Fiorentina toe gaan. Een fantastisch club in een fantastisch land..

Jammer voor AC dat Papadoupolos niet naar Ac gaat. Ik vind hem echt een fantastisch verdediger en nog eens hartstikke jong, hij is beresterk en erg kopsterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren