Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse topclubs volgen Ajax-aanvoerder Klaassen

Laatste update:
/
Samir Nasri krijgt mogelijk de kans om in de top van de Serie A te gaan voetballen. Juventus is Arturo Vidal kwijtgeraakt aan Bayern München en er wordt beweerd dat Nasri in beeld is als opvolger. De aanvallende middenvelder van Manchester City is onder leiding van trainer Manuel Pellegrini niet langer verzekerd van een basisplaats en zou best willen luisteren naar wat de Champions League-finalist te bieden heeft. (Tuttosport)
/
Hoewel Hugo Lloris gezegd heeft dat hij deze zomer niet vertrekt bij Tottenham Hotspur, houden de fans nog altijd rekening met een verhuizing naar Manchester United. Om te voorkomen dat Lloris vertrekt heeft manager Mauricio Pochettino de grootst denkbare eer voor een speler in petto: de keeper is voor Pochettino de nieuwe aanvoerder. Sensatiespits Harry Kane is tweede aanvoerder. (Sky Sports)
/
Topclubs uit de Premier League zouden het hebben voorzien op Davy Klaassen. De aanvoerder van Ajax staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, ook al lijkt het niet erg waarschijnlijk dat trainer Frank de Boer zal instemmen met een vertrek van de aanvallende middenvelder. Bovendien is het genoemde bedrag voor Klaassen, 8,5 miljoen euro, vermoedelijk veel te laag voor de Amsterdammers. (Daily Express)
/
Schalke 04 lijkt geen problemen te ondervinden met Internazionale over de voorwaarden van een overgang van Xherdan Shaqiri, maar de speler zelf ligt dwars. Die Knappen bieden de aanvaller drie miljoen euro plus bonussen op jaarbasis, maar volgens ingewijden wil de Zwitser meer. Shaqiri verdient momenteel datzelfde bedrag in Milaan, waar hij al na een half jaar weer mag vertrekken. (Mediaset)
/
Besiktas heeft al een akkoord met Fiorentina over de transfer van Mario Gómez, maar de Duitse spits twijfelt. Hij wil niet al op zijn dertigste naar de Turkse competitie en hoopt dat er nog snel iets anders op zijn pad komt. Wanneer hij toch naar Istanbul verhuist, moet dat in ieder geval op huurbasis zijn, zodat Gómez over een jaar zonder problemen eventueel weer een andere club kan vinden. (Mediaset)
Davy Klaassen zou nu al niet misstaan in de Engelse top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi niet. 8,5 milj...hij gaat soweiso niet weg. En anders voor een mega bedrag

29 juli 2015 om 09:28

Hij heeft zelf ook gezegd dat ie zich nog 2 jaar wilde ontwikkelen bij Ajax. Niet iedereen heeft Raiola als zaakwaarnemer en is mentaal zwak als Kishna, die zich bij iedere kleine tegenslag van gewisseld worden of iets dergelijk het gevoel krijgt dat ie niet gewaardeerd word en dan maar voor een contract van 1 mil plus weg gaat. Ik hoop dat Klaassen en Cillesen blijven. Dan hebben we geen probelem op het middenveld en in de verdediging. Ik hoop nog wel dat ze echt 1 goede aanvaller aantrekken. Sanogo en Younes kunnen het goed doen, maarja dat weten we nu nog niet. Wel jammer dat Fischer weer geblesseerd is. Snap wel dat Kishna weg ging, omdat hij zag dat Fischer terug kwam wist hij dat ie minder minuten zou krijgen.

29 juli 2015 om 09:57

8,5 is echt een flutbedrag. Dat zou zelfs respectloos zijn als grote clubs dit zouden bieden voor een speler als Davy Klaassen. Ik vind hem op dit moment al beter dan Wijnaldum en denk dat Klaassen nog veel gaat groeien. Ik denk zelf dat hij over max 2 jaar klaar is voor de absolute top in Engeland. En dan zou ik als Ajax zijnde minimaal 25 miljoen vragen.

29 juli 2015 om 12:41

beter dan wijnaldum? hahahaha volgens mij heb je verkeerde glazen in je bril zitten, van het merk ajax waarschijnlijk.. wijnaldum was te goe voor de ED en zit nu in engeland. Klaassen heeft niks bewezen niks laten zien..

29 juli 2015 om 12:47

In potentie is klaassen zeker beter dan gio, ben er zeker van dat de potentie eruit komt en hij gio gaat overstijgen. Heeft niks te maken met een ajax bril

29 juli 2015 om 16:57

Ja of jij hebt PSV glazen? Ik beoordeel een speler altijd gewoon objectief. Ik kijk ook vanuit het perspectief voor Oranje. En Wijnaldum kan nu voor Nunited spelen, maar daar spelen wel meer spelers die ik een stuk minder vind dan Klaassen. Bijvoorbeeld De Jong en Anita. Dus dat hoeft niks te zeggen.
Overigens vind ik Wijnaldum wel beter dan De Jong en Anita. Dus daar gaat me Ajax bril. Ik vond Wijnaldum bij PSV en dan vooral in de ED echt top spelen. Maar in oranje of in de EL vind ik vaak erg tegenvallen.
Al moet ik wel zeggen dat hij de laatste wedstrijd in Oranje wel goed speelde.
Maar ik denk echt dat Klaassen bij het WK in Rusland een basisspeler zal zijn op het middenveld van Oranje. En denk dat hij ook al na het EK in Frankrijk of het jaar erop zal vertrekken naar een topclub zoals Manu/arsenla/liverpool/mancity of Chelsea.

29 juli 2015 om 12:53

Het alle respect richting Klaassen, echter heeft hij daar niets te zoeken in de PL top. Leuke speler voor Ajax en zit er nog wel enig rek in. Niettemin zie ik hem niet in de Europese top spelen, of hij moet zich in spoed tempo verbeteren.

29 juli 2015 om 13:29

Hij gaat vooral groeien als hij als aanv middenvelder te werk mag gaan. En niet zon tussenjaar waar hij als "6" speelt en moet bikkelen. Daarnaast heeft hij lang zn buikklachten gehad. Laat hrm maar een seizoen of twee als aanv mid spelen. Kan hrt nog eens een hele goede worden

29 juli 2015 om 17:00

Precies wat Kush zegt inderdaad. Veel mensen die Ajax niet volgen die weten dat niet. Maar die jongen was minimaal de helft van het seizoen maar voor 70% fit toen hij speelde. En hij stond inderdaad op de 6. ik denk dat hij dit seizoen weer iedereen positief gaat verrassen.

Davy is nu nog niet goed genoeg voor de top. Laat hem nog lekker 1 á 2 seizoenen zich verder ontwikkelen tot een belangrijke kracht en dan kan hij alsnog de stap maken. Anders krijg je weer hetzelfde als de Bruyne en dat wil je niet ( al heeft hij nadien goede keuze's gemaakt).

Misschien subtop nu, maar hij heeft het echt niet nog laten zien.

Eriksen was echt een paar stappen verder en die ging maar naar Spurs, niet naar een topclub zoals Arsenal

Gewoon 15 a 20 miljoen vragen.

29 juli 2015 om 09:13

Gewoon zeggen hij is niet te koop die gaat nu echt niet meer weg bij Ajax.

29 juli 2015 om 11:00

Precies! Je moet vanaf nu geen (beoogde basis) spelers meer laten gaan. Je hebt alle spelers hard nodig, omdat het een lang seizoen gaat worden.
Willen ze jongens als Klaassen en Cilessen toch hebben, dan de hoofdprijs. En dan denk ik niet aan een miljoen of 20, maar nog ver daarboven. Dan blijven de kopers wel weg en anders vang je zoveel dat je kan investeren in een directe versterking.

Daarnaast denk ik dat Klaassen nog niet klaar is voor een stap hogerop. Hij heeft vorig jaar een goede ontwikkeling doorgemaakt en moet die lijn komend seizoen doortrekken, Ik denk dat hij als 10 wel echt de ploeg kan trekken en in de Eredivisie minimaal 10 doelpunten kan maken.

Laat die jongen zich eerst even verder ontwikkelen en die vraag over 2 jaar opnieuw stellen.

Laat hem dan maar lekker in Milaan. Graag of niet. Genoeg andere spelers voor jou Xherdan.

8,5 miljoen ja daar mogen ze zijn voetbalschoenen voor hebben wat een belachelijk bedrag , maar het zijn wandelgangen dus dat moet je niet al te serieus nemen gewoon lekker nog een paar jaar bij Ajax blijven .

Opzouten met die Engelse clubs. Heeft Engeland zelf nog wel jeugdvoetballertjes trouwens? Echt lachwekkend aan het worden. Niets geen eigenwaarde. Maar wat wil je ook met al die buitenlandse eigenaren.

Er staat volgen bij het Klaassen verhaal, lijkt me logisch is bijna vaste selectie speler van Oranje en is nog jong en heeft al iets laten zien.
Binnen 2/3 jaar zou hij een stap kunnen maken.

8,5 miljoen hahahahahah. Hap hap naar adem want ik verslik me. Klaassen blijft, heeft ie zelf gezegd. Wellicht valt er te praten bij 50 miljoen😉

Ik heb zo het vermoeden dat Klaassen in Londen wordt gezien als de nieuwe Bergkamp. Het zal ook niet lang duren voordat hij daar aan de slag gaat. Al zal Arsenal dan wel met wat meer geld op tafel moeten komen. Overigens vind ik hem persoonlijk niet op Bergkamp lijken, zowel qua uiterlijk als voetballend vermogen.

Klaassen kan het beste nog een jaar blijven en dan een mooie stap naar Engeland maken. Dan is hij 23. Arsène Wenger lijkt me een prima coach voor hem, maar een stap naar de subtop lijkt me ook prima. Hij moet wel spelen.

Over 2 jaar mag je met 25-30 miljoen nog eens een poging doen, dan staat donny van de Beek ook inmiddels klaar als zijn vervanger.

Bedoelen ze niet 85 miljoen Pond?
Alsnog veel te laag natuurlijk, dat zijn meer Pogba prijzen, maar dan valt het in ieder geval nog serieus te nemen.

Klaassen is minstens 140 miljoen waard.

Die blijft sowieso nog minimaal een jaar. Hij is na een lange periode blessurevrij en zal nu eerst 100% fit moeten worden. In de voorbereiding zag je aan hem dat hij het soms best moeilijk had, terwijl ik hem normaal gezien één van de betere vind.

Ook gaat hij dit seizoen op zijn favoriete nummer 10 positie spelen en is hij net aanvoerder geworden. Pas als hij rond de 15 doelpunten weet te maken op deze positie en bij Oranje een serieuze optie is zal hij de stap moeten maken.

Wanneer word er hier vermeld dat Rodney Sneijder naar Dundee United is.
Hij kon ook naar Galatasary, maar wil op zijn eigen benen staan waardoor de keuze dus op Dundee is gevallen.
Ik hoop voor hem dat die net zoals andere in Schotland daar zijn carrière weer een beetje op de rit kan krijgen.

Als Ajax zijnde gewoon lekker mee profiteren van die Engelse tv-deal. Klaasen kopen?

Hopsakee 40 miljoen minimaal....

hahahahaha klaassen naar manu of arsenal? hahahah beperkte voetballer dit jochie.. gelukkig zijn dit de wandelgangen..

komendr twee jaar fijn houden en daarna minstens 20 vragen..simpel

Natuurlijk wordt hij gevolgd. Ze zouden zitten slapen als ze dat niet zouden doen. Tegelijkertijd staan er tientallen spelers op dergelijke lijstjes die allemaal in de gaten worden gehouden.

Ajax houdt zijn spelers niet tegen. Natuurlijk sputteren
ze tegen om de prijs op te drijven, maar tegenwerken
zullen ze nooit doen. Klaassen is een geweldige prof,
zoals Eriksen dat bv ook was (er zijn er natuurlijk meer)

Mensen die Klaassen een beperkte voetballer noemen
die snappen er niet zo heel veel van. Zijn zelf wellicht
wat beperkt in hun denken.

8,5 miljoen? Denk dat ze die komma op moeten schuiven als ze echt een kans willen maken..

Voor 8,5 mogen ze serrerootje of andersen ophalen maar Davy is minimaal het dubbele

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren