Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse clubs mochten Arda niet huren van Barça

Laatste update:
/
Manchester United neemt in 2017 waarschijnlijk afscheid van Louis van Gaal en het was de bedoeling dat Ryan Giggs het stokje dan zou overnemen. Het is echter geen zekerheid dat de Welshman de Nederlander opvolgt, want Josep Guardiola schijnt hoog op de kandidatenlijst van de directie van de Premier League-topclub te staan. Jürgen Klopp, die vertrok bij Borussia Dortmund, is eveneens een mogelijkheid. (Daily Mirror)
/
Ugur Yildirim werd een gouden toekomst voorspeld. Hij brak door bij Go Ahead Eagles en kwam via sc Heerenveen in het Nederlands elftal terecht. De rechtsbuiten wekte destijds de belangstelling van onder meer Fenerbahçe, maar zette zelf een streep door een transfer. “Dat kon ik niet maken, ik ben een Galatasaray-fan. Ook als Real Madrid en Barcelona zich hadden gemeld, was ik naar Galatasaray gegaan”, zegt hij. (SBS6)
/
Liverpool en Tottenham Hotspur hebben gepoogd Arda Turan te huren. De middenvelder annex aanvaller kwam in de zomer over van Atlético Madrid, maar mag door de transferban pas vanaf 4 januari in actie komen voor Barcelona. De bovengenoemde clubs uit Engeland wilden de 28-jarige Turk daarom speelminuten geven, maar om onduidelijke redenen grepen the Reds en the Spurs mis. (Daily Express)
/
Carlton Cole is deze week op proef bij Celtic. De 31-jarige aanvaller zit zonder club sinds zijn vertrek bij West Ham United en zat zondag al op de tribune bij de wedstrijd tegen Dundee (6-0 winst). “We gaan nog een paar keer met hem praten en gaan hem deze week ook op de training aan het werk zien, denk ik. We zien wel of het wat wordt of niet. Hij is een target man en zou goed bij ons kunnen passen”, zegt coach Ronny Deila. (BBC)
/
Roel Brouwers is verrast door het vertrek van Lucien Favre. De Zwitserse trainer diende zondagavond, daags na de nederlaag tegen FC Köln, zijn ontslag in als trainer van Borussia Mönchengladbach. “Ik stopte net de kinderen in bed, stond eerlijk gezegd een beetje perplex. De resultaten waren niet goed, maar ik had het idee dat er enige verbetering in ons spel zat. Het is jammer dat Favre is opgestapt”, zegt Brouwers. (FOX Sports)
Barcelona had Arda Turan voor een halfjaar moeten verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ugur Yildirim, wat een fantastische vrije traplen had hij maar meer ook niet, jammer dat Galatasaray hem niet haalde toen der tijd, spelers met een Galatasaray hart zijn bijna altijd goud waard voor ons, speler die we nu hebben spelen zielloos jammer genoeg.

Hadden ze hem beter nog een half jaar bij atletico kunnen laten spelen

21 september 2015 om 01:45

Wat ik denk is dat ze het halve seizoen gaan gebruiken om hem tot in de details klaar te stomen voor het elftal. Dat hij dus zonder enige problemen mee kan draaien en direct zijn waarde kan laten zien. Want met Barça is het namelijk zo dat ze tot de kerst altijd prima presteren en daarna een dalletje kennen. Misschien spelen ze hiermee daar enigszins op in.

Daarnaast heb je dan ook direct de garantie dat die er én staat én wedstrijdfit is. Diezelfde garantie heb je niet als je hem verhuurt. Wie weet in wat voor conditie hij terugkomt en of hij wel direct kan meedraaien in het spel.

21 september 2015 om 10:45

Dat hoef je niet eens te denken ,want dat is precies de reden waarom Barca hem niet verhuurd heeft (en Arda wilde zelf ook niet verhuurd worden).

Dat dalletje is een gevolg van oefenwedstrijden/kwalificatie wedstrijden die de Zuid Amerikaanse spelers hebben in de laatste maanden vh jaar voor hun land,zijn over het algemeen toch lange afstanden die ze afleggen in verschillende tijdzones.

Je ziet het bij meer clubs waar veel niet Europese/zuid Amerikaanse spelers spelen die voor hun landen uitkomen

21 september 2015 om 01:48

Dat dacht ik in eerste instantie ook maar dan had die geen tijd om te wennen. Nu kan die vanaf januari wel gelijk van waarde zijn. En wat nou als die geblesseerd raakt? Blijft zonde voor een speler van zijn kaliber.

21 september 2015 om 08:16

@mrajax, en dan lekker de concurrentie versterken? Niet zo slim he ?

Godver, wie vindt die automatisch afspelende video-advertentie's ook irritant? Vooral die van Nivea Men stress protect deodorant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren