Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engels bod van twee miljoen euro op Boëtius

Laatste update:
/
Arsène Wenger mag bij hoog en laag ontkennen, maar Arsenal heeft wel degelijk een oogje op Karim Benzema. Een bod van 45 miljoen euro lijkt genoeg om de spits over te nemen van Real Madrid. De Spaanse grootmacht wil wel een vervanger en dat zal dan Sergio Agüero van Manchester City moeten worden, maar Agüero heeft vooralsnog het stempel ‘onverkoopbaar’. (El Confidencial)
/
AZ verkoopt Steven Berghuis naar alle waarschijnlijkheid aan Watford, maar zal na deze transfer niet direct een vervanger halen. De clubleiding is van mening dat het versterken van andere posities in het elftal prioriteit moet hebben. Mogelijk gaat AZ het aanstaande vertrek van Berghuis dus intern opvangen. Alireza Jahanbaksh van NEC gold lange tijd als een belangrijke kandidaat om de vleugelaanvaller op te volgen. (Noordhollands Dagblad)
/
Newcastle United gaat zijn Nederlandse enclave mogelijk verder uitbreiden. De club van manager Steve McClaren zou namelijk van plan zijn om een bod uit te brengen op Jean-Paul Boëtius, die nog maar één jaar vastligt in Rotterdam en niet langer verzekerd is van een basisplaats. The Magpies hopen dat een transfersom van twee miljoen euro voldoende zal zijn om een akkoord te sluiten met Feyenoord. (Goal)
/
De aanval wordt dus mogelijk versterkt met Boëtius en ook op het middenveld moet er nog vers bloed komen. McClaren zoekt nog naar een begaafde spelmaker en heeft zijn clubleiding gevraagd te blijven volharden in de strijd om Florian Thauvin. De 22-jarige speler van Olympique Marseille is al een tijdje in beeld op St James' Park, maar de club uit Zuid-Frankrijk werkt nog niet mee aan een transfer. (The Chronicle)
/
Miralem Pjanic is op zijn plek bij AS Roma, maar de spelverdeler sluit een vertrek deze zomer niet uit. De Bosnisch international is op de hoogte van de interesse in zijn diensten en wil niemand tegen de schenen schoppen. "Als voetballer weet je nooit waar je het komende seizoen speelt. Er kan van alles gebeuren. Het is niet eenvoudig, maar het hoort bij ons bestaan", weet Pjanic. (FOX Sports)
Denk jij dat Jean-Paul Boëtius het zou redden bij Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pffff Benzema zou een droom zijn van mij en vele andere Arsenal fans. Eindelijk de gewenste topspits.

23 juli 2015 om 10:57

Ben met je eens eindelijk een topspits

Vind 5 Nederlanders bij newcastle inmiddels wel meer dan genoeg. Nederlanders in de premier league vind ik overigens mooi om te zien, maar graag wel vij verschillende clubs

Newcastle United gaat van FC France naar FC Holland. En 2M lijkt me sws te weinig voor Boeitius. Weet nog dat ik bij hem thuis was en hij zei ik ga binnen 2 seizoenen basis staan en het kampioenschap pakken we zijn er nu 3 verder...

23 juli 2015 om 09:38

Dat basis staan heeft hij wel waargemaakt...

Pff mag toch hopen dat het NHD hier naast zit. Zonder een vervanger van Berghuis, is de rechtervleugel wel heel erg lam.
Hupperts heeft nu zijn kans, maar van de paar oefenwedstrijden die ik heb gezien van hem, schieten de tranen in me ogen.
Als de leiding dat niet ziet, zijn ze niet capabel voor hun functie.

Als Boetius niet bijtekent moet Feyenoord hem gewoon laten gaan al is het 'maar' 2 miljoen, anders loopt hij gratis de deur uit. Heeft gewoon een heel moeilijk seizoen gehad.
Hoop dat hij zijn niveau wel weer weet te vinden. Zou wel beter zijn als hij iets meer oplevert.
Als hij uiteindelijk toch bijtekent vind ik het ook prima.

Als Feyenoord Kalou kan halen dan zou ik Boetius weg doen. Ik heb het gevoel dat Boetius dit seizoen niet veel beter zal gaan spelen

23 juli 2015 om 11:40

Gauw verkopen. Ik zie eigen jeugd niet graag gaan maar zowel boetius en vilhena zijn weinig realistisch wat betreft eigen kunnen.. Goed percentage bedingen bij doorverkoop. Alhoewel ik iemand die in de ED amper passeert dat in de BPL wel zie doen. Nu naar huis en straight money blowen.. Rrretttttt,, bomba clot

Manman 45 miljoen euro voor Benzema, gelijk overmaken! Normaal gesproken betaal je meer dan de hoofdprijs (60/70) minimaal voor een topspits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren