Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Emery voelt wel wat voor komst Duitse routinier

Laatste update:
/
Als de deal met Bröndby IF rond komt, ontvangt PSV drie ton voor Hjörtur Hermannsson. De clubs zijn al akkoord over de transfersom, maar de ingangsdatum van de transfer is nog een struikelblok. (Expressen)
/
Filip Bednarek probeert een contract af te dwingen in Denemarken. De Poolse doelman, die vorig seizoen de stand-in was van Robbin Ruiter bij FC Utrecht, werkt een proefperiode af bij Silkeborg IF. (Voetbal International)
/
Bastian Schweinsteiger en Blaise Matuidi ruilen mogelijk van club. Manchester United wil Matuidi binnenhalen en Unai Emery voelt wel wat voor de komst van Schweinsteiger bij Paris Saint-Germain. (BILD)
/
Juan Jesus heeft zijn transfer van Internazionale naar AS Roma bijna afgerond. De mandekker stapt op huurbasis, met optie tot koop, over naar de hoofdstad (La Gazzetta dello Sport)
/
Sevilla gaat de selectie op een aantal punten versterken, maar Wissam Ben Yedder lijkt niet een van de nieuwelingen te zijn. Directeur Monchi zegt dat de aanvaller van Toulouse ‘geen prioriteit’ heeft. (AS)
/
Anthony Vanden Borre staat voor een overstap naar de Ligue 1. De verdediger van Anderlecht wordt genoemd bij Montpellier. (L’Équipe)
Bastian Schweinsteiger zou wat kunnen toevoegen aan PSG

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou sweinsteiger eerder ruilen voor verrati of marquinios.

6 juli 2016 om 16:04

Helaas is dat niet heel realistisch. Schweinsteiger heeft een matig seizoen gedraaid en is op leeftijd.

Ik neem aan dat manchester dan een bedrag moet bijleggen . Matuidi is jonger én minder blessure gevoelig.

Bij man u, mhikitaryan, pogba en matuidi op het middenveld is wel heel erg sterk. Hopelijk gebeurt dit wel je weet het maar nooit met de geruchten van deze tijd.

7 juli 2016 om 06:23

martial ibra depay is ook goede aanval

7 juli 2016 om 10:26

dat mocht depay willen martial heeft een betere indruk gemaakt

7 juli 2016 om 10:27

*ipv martial rashford

Schweinsteiger lijkt zijn beste tijd te hebben gehad. Dan zou Man Utd toch heel wat bij moeten betalen voor Matuidi, lijkt me. Maar misschien vergis ik me.

Duitsers voetballen tot ze er bij neervallen. Sweinsteiger heeft een blessure gehad, oke. Maar hij komt weer gewoon vrolijk terug. Als hij bij United zijn draai niet vindt dan kan hij zo terug bij Bayern. Deze middenvelder kan nog jaren op topniveau spelen. Zijn beste tijd ligt misschien nog wel voor hem.

Zou een geweldige deal zijn voor United! Maar denk niet dat dit gaat gebeuren helaas, anders zou het wel een geweldig middenveld worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren