Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Eintracht Frankfurt wacht op transfer van Neymar

Laatste update:
/
Marko Rog staat voor een overgang richting Eintracht Frankfurt. Napoli houdt circa acht miljoen euro over aan de transfer van de Kroatische middenvelder, die afgelopen seizoen werd uitgeleend aan Sevilla. (Il Mattino)
/
Fernando Llorente is op de radar van Lazio verschenen. De Spaanse aanvaller, die Tottenham Hotspur onlangs transfervrij verliet, wordt ook gelinkt aan voormalig werkgever Athletic Club en Atalanta. (Diverse Italiaanse media)
/
Eintracht Frankfurt wacht geduldig af of Paris Saint-Germain tot de verkoop van Kevin Trapp wil overgaan. Dat gaat alleen gebeuren als Neymar verkocht wordt en met een deel van dat geld Gianluigi Donnarumma wordt gehaald. (BILD)
/
Leon Dajaku ruilt VfB Stuttgart in voor Bayern München. De regerend landskampioen legt circa anderhalf miljoen euro neer voor de aanvaller, die waarschijnlijk dinsdag officieel wordt gepresenteerd. (BILD)
/
Newcastle United geeft niet op in de strijd om Joelinton. The Magpies hebben veertig miljoen euro gereserveerd voor de Braziliaanse aanvaller van TSG 1899 Hoffenheim. (Daily Mail)
/
Rodrigo De Paul heeft steeds meer aanbidders. In navolging van Fiorentina, Napoli en Sevilla heeft nu ook AS Roma interesse in de aanvallende middenvelder, die Udinese niet voor minder dan dertig miljoen euro mag verlaten. (Sky Italia)
Denk jij dat Gianluigi Donnarumma deze zomer naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wacht wat? Neymar gaat overduidelijk niet weg nu griezmann is aangetrokken en donarumma ziet niemamd vertrekken want is geboren en getogen bij ac milan, ook is die 2e captain als ik het goed heb.

16 juli 2019 om 02:28

Tcha zo duidelijk is het niet. Bartomeu is een galactico beleid aan het voeren en die wil neymar ook terug hebben.

Hij wil als eerste club een omzet van 1 miljard halen. Daarvoor heeft ie neymar nodig denk ik.

Kan iemand mij wat vertellen over Marko Rog? Ik ken deze speler niet goed genoeg.

16 juli 2019 om 01:35

Prima speler, speelt als middenvelder maar komt tekort voor Napoli. Heeft het wel bewezen bij Dinamo Zagreb en in zijn 1ste jaar bij Napoli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren