Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Duits wonderkind bevestigt Londense poging

Laatste update:
/
Raúl keert binnenkort terug in Madrid. Het kind van Real Madrid was even actief bij Schalke 04 en ging een avontuur in Qatar aan, maar nu hij is gestopt als voetballer lonkt een rentree in Santiago Bernabéu. Niet als voetballer, maar als coach. “Raúl wil terugkeren bij Real Madrid. Hij is een legende en dit is zijn thuis”, zegt voorzitter Florentino Pérez over de man de 741 officiële wedstrijden (323 goals) voor de club speelde. (Marca)
/
Bij Liverpool is het Suso niet gelukt om tot een grote doorbraak te komen en mogelijk gaat de Spanjaard het nu proberen in Italië. Naar verluidt is de vleugelspeler het al eens met AC Milan; het is alleen nog zaak dat de clubs tot overeenstemming komen. Suso is in het bezit van een aflopende verbintenis, dus Liverpool doet vermoedelijk niet moeilijk. Alles wat men in januari nog pakt is mooi meegenomen. (The Guardian)
/
Arsenal heeft in de transferperiode daadwerkelijk geprobeerd om Julian Draxler naar Londen te halen. Het gonsde van de geruchten rond de twintigjarige middenvelder en Draxler bevestigt dat Arsenal heeft aangeklopt. Dat deed de jongeling voorafgaand aan het duel van Schalke 04 met Chelsea. Arsenal was naar verluidt van plan om de contractueel vastgestelde afkoopsom van veertig miljoen euro te betalen, maar drukte toch niet door. (Diverse Engelse media)
/
Ooit speler van Arsenal, Real Madrid en Atlético Madrid, tegenwoordig geeneens basisspeler bij Sevilla. Het kan verkeren, José Antonio Reyes. De 31-jarige vleugelspeler is nog niet verzadigd: hij blijft knokken voor zijn plek. “De coach bepaalt en ik moet dat respecteren. Ik doe altijd mijn uiterste best en ik probeer iedere dag beter te worden. Mijn motivatie is niet minder geworden”, verzekert de 21-voudig international van Spanje. (Marca)
/
Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp vindt het maar raar dat het hem is gelukt om Sandro te kopen van Tottenham Hotspur. QPR betaalde circa dertien miljoen euro voor de controleur. “Voor de start van het seizoen sloeg Tottenham nog een flink bod van Zenit Sint-Petersburg af en dat was vier of vijf miljoen euro meer dan wij betaald hebben”, verklapt de oefenmeester. (Sky Sports)
Julian Draxler was een topaankoop geweest voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Draxlerrrr.
Hij had me nog een heerlijke solo tegen chelsea. Wie weet welke ik bedoel?

19 september 2014 om 21:07

ikke

19 september 2014 om 21:08

Ja, tussen 3 man in

19 september 2014 om 21:10

Hij had er meerdere. Maar je zal wel dat moment bedoelen waar hij de bal uiteindelijk net naast schoot.

19 september 2014 om 21:17

Oh ja die was ook zalig. Ik doelde op het moment toen hij twee zidaantjes kort na elkaar deed, zo schudde hij meerdere tegenstanders van zich af.

20 september 2014 om 00:21

Het misschien belangrijk dat huntelaar terug is bij schalke maar mss wel net zo belangrijk dat draxler terug is, waanzinnige speler!

20 september 2014 om 06:25

Het ligt er maar net aan in welke vorm Draxler verkeert. Tegen Chelsea heeft hij zijn klasse weer laten zien, maar afgelopen seizoen was het vaak maar heel matig.

Suso was afgelopen transferperiode al een doelwit van Milan, dus niet zo gek als ze voor hem terug komen

Met Draxler en Sanchez zouden ze wel geweldige flanken hebben. Is niet prioriteit nummer 1, maar zou zeker wel veel toevoegen.

19 september 2014 om 21:18

Arsenal heeft teveel van dat soort spelers.die hebben goede verdedigers nodig;doen anders niet mee op het kampioenschap.

20 september 2014 om 00:21

Er is vooral een fatsoenlijke cvm nodig.

Alle aankopen zijn top voor de Goomers morgen horen we dit weer 3x en overmorgen 10x. Ze zijn allemaal geweldig voor Arsenal en ze winnen de PL en CL. Kunnen we nu weer over voetbal praten?

Arsenal moet dan in Duitsland wel een beter figuur slaan dan afgelopen week. De gehele Engelse top wordt door Duitse talenten niet als vooruitgang gezien. Als je dan interesse toont in de grootste Duitse talenten loop je snel een blauwtje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren