Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Duits doelwit van Wenger blijft vijf collega's voor

Laatste update:
/
Het jongensboek van Jamie Vardy krijgt mogelijk een vervolg in de wereldtop, maar Leicester City ligt dwars. De sensatiespits staat in de belangstelling van clubs als Manchester United en Chelsea, maar die clubs hebben te horen gekregen dat zelfs veertig miljoen euro onvoldoende is voor een transfer. Of United en Chelsea de 28-jarige Vardy nog meer geld waard vinden, is nog maar de vraag. (The Independent)
/
Manchester City wil in januari een bod uitbrengen op Alex Sandro. De Braziliaanse vleugelverdediger stond afgelopen zomer ook al op de verlanglijst bij de Engelsen, maar hij koos destijds voor Juventus. De kans dat de Italiaanse grootmacht hem nu laat gaan is dan ook zeer klein: Alex Sandro is nog nauwelijks gewend aan zijn nieuwe omgeving en heeft bovendien een contract tot medio 2020. (Daily Mirror)
/
De scouts van Arsenal hadden een flinke lijst ingeleverd met mogelijke vervangers van Francis Coquelin en Mikel Arteta en inmiddels is wel duidelijk wie de topkandidaat is. Vincent Koziello (Olympique Nice), Nampaly Mendy (Olympique Nice), William Carvalho (Sporting Portugal), Lucas Biglia (Lazio) en Grzegorz Krychowiak (Sevilla) leggen het af tegen Lars Bender van Bayer Leverkusen. (Daily Star)
/
Lucas Orbán kan bij Valencia niet rekenen op een vaste plek, maar hij kan elders minuten gaan maken. De Argentijnse verdediger staat in de belangstelling van Borussia Mönchengladbach, dat de 26-jarige international in de winterstop wil inlijven. Ook het Franse Lorient en Boca Juniors hebben belangstelling voor de linksback annex stopper. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (BILD)
/
De meest bizarre transfersoap van afgelopen zomer krijgt in januari een vervolg. Tottenham Hotspur greep na lang onderhandelen naast de handtekening van Saido Berahino van West Bromwich Albion, maar in januari komt het dus van een nieuw bod. De verwachting is dat Andros Townsend betrokken wordt in de onderhandelingen; op die manier hoeft WBA niet zelf op zoek naar een vervanger. (Daily Star)
Denk jij dat Lars Bender van Bayer Leverkusen naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alex Sandro speelde erg goed tegen City, ik snap de interesse wel. Clichy moet al jaren weg en ik denk dat Alex Sandro een goede vervanger zal zijn. Kolarov alles laten spelen lijkt me niet verantwoord.

30 november 2015 om 21:12

Ik denk echter dat Alex Sandro compleet onhaalbaar is. Hij speelt net voor Juve, heeft een lang contract, en zal dit seizoen al de vaste linksback worden daar. Juventus zal hem dan echt niet laten gaan, en de kans dat hij zelf weg wil zal dan ook niet heel groot zijn.. Ik denk dat City beter voor iemand als Gaya kan gaan: jong, talentvol en zit nog niet bij een top club.

30 november 2015 om 21:15

Bwah... Als City zo zot is om pakweg 50 miljoen neer te tellen, wie weet.

30 november 2015 om 21:17

Volgens mij speelde Evra gewoon hoor in de afgelopen competitiewedstrijd. Maar denk dat hij bij City ook niet eerste keus zal zijn. Misschien kan het salaris hem toch overhalen.

Gaya zit goed bij Valencia, denk dat hij die stap later moet maken.

30 november 2015 om 21:20

Maar wie zal Juventus dan weer halen om Evra op te volgen Axel? Het was toch juist de bedoeling dat ze met Alex Sandro de opvolger al in huis hadden?

30 november 2015 om 21:23

Geert

Klopt, Evra is momenteel nog steeds eerste keus, Sandro komt er wel aan lijkt het.

30 november 2015 om 21:23

@Geert. Tot nu toe wisselen ze redelijk af volgens mij. Van wat ik hoor speelt Alex Sandro echter beter dan Evra, en als dat zo blijft lijkt het mij dat hij op termijn dan de 1e keus zal worden. Gaya zit goed bij Valencia, maar zal die stap toch snel gaan maken verwacht ik hoor. Wie zijn er volgens jou nog meer kandidaten voor de opvolging van Clichy op de lb bij City dan (als back-up/concurrent of vervanger als 1e keus voor Kolarov)?

30 november 2015 om 21:24

Jackie

Gho Juve tovert wel wat uit de hoed dan, zoveel geld kunnen we echt niet afslagen moest het zover komen. Er is ook nog Asamoah die uitstekend als lb kan, binnekort is die normaliter terug uit blessure.

30 november 2015 om 21:40

@ Jackieboy10,

Hmm afgelopen zomer waren Coentrao en Kurzawa nog opties maar denk dat Ricardo Rodriguez van Wolfsburg nu zo ongeveer de enige topspeler voor die positie is die we waarschijnlijk kunnen halen.

@ Alexdelpiero10,

50 miljoen euro zal er niet geboden worden. Denk ook niet dat Sandro zal gaan hoor. Maar als hij gaat dan hebben jullie Asamoah inderdaad nog, geweldige speler. Maar wel wat te aanvallend als normale linksback. In 352 kan het wel maar dat speelt City niet dus is hij geen optie.

1 december 2015 om 11:26

Als we dat doen zijn we gek, we hebben eindelijk weer is een back met klasse en techniek die blijft gewoon

Allemaal stuk voor stuk haalbare cvm's die Wenger al in de zomer had moeten halen.. En dan missen er nog spelers als Imbula en Kondogbia die afgelopen zomer beschikbaar was. Van het lijstje hier genoemd zou ik gaan voor Bender, Carvalho of Krychowiak (puur omdat ik de andere twee niet ken trouwens). Daarvan zijn Carvalho en Krychowiak het makkelijkst te halen aangezien zij beide een contractueel vastgestelde afkoopsom hebben. Lars Bender zou wat mij betreft voor Arsenal echter de beste match zijn aangezien hij voetballend van die 3 het beste is vind ik. Al is dat misschien ook juist weer niet wat Arsenal nodig heeft.. en dan zou Krychowiak de beste keus zijn vanwege zijn tomeloze inzet en vechtersmentaliteit! In ieder geval zou ik met ieder van deze 3 tevreden zijn, maar het valt natuurlijk nog maar te bezien of Wenger daadwerkelijk (voor hem) zo'n konijn uit de hoge hoed gaat toveren....

30 november 2015 om 21:27

Ik hoop op Krychowiak denk ik. Vind Bender niet echt de patser die we nodig hebben, of wel?

30 november 2015 om 22:10

Helemaal mee eens, maar qua haalbaarheid is het lastig. Bender en Krychowiak hebben beide aangegeven niet graag te willen vertrekken. Maar ben het met je eens dat Krychowiak de beste optie is. Arsenal mist een Viera met kracht en strijd, Bender is voetballend beter maar mist kracht en Carvalho weet ik niet, omdat ik hem niet genoeg heb zien spelen.

30 november 2015 om 21:40

Wenger kennende zal die wel weer ergens een koopje zoeken

Ik zie nog steeds Gonalons graag komen. Nooit geblesseerd, fysiek ook de juiste afmetingen en niet duur.

Wenger zou echter moeten kijken naar de nieuw talent van Villerreal Trigueros hij doet me denken aan de nieuwe alonso sterk maar ook zeer balvaardig. Wedstrijd tegen barca was hij echt de man. Trigueros dat wordt echt een wereldspeler over paar jaar. Daarnaast heeft Arsenal Aumabayang nodig roep al jaren dat wenger hem had moeten halen. Nu bewijst hij echter in de bundusliga dat het gwoon een topspits is in de making.

Er kan heel veel gespeculeerd worden over aankopen maar ik zie wenger niemand halen. hij had in de zomer al een cvm en een top spits moeten halen, wat die niet heeft gedaan dus ik zie hem in de winter transferperiode ook niet doen misschien huurt die weer een kallstrom speler.
Arsenal geeft dit jaar het kampioenschap weg het jaar dat Chelsea, man city en man utd niet presteren heeft arsenal het meeste kans om kampioen te worden maar de absolute spits ontbreekt en de extra cvm, ik zie Chelsea, man city en man utd volgend seizoen hun vorm weer terug pakken en dam is arsenal kansloos.

Huh ik mis de naam van Wanyama in het lijstje. Dacht dat Arsenal achter hem aan zat.

40 miljoen voor Vardy, een hele wanhopige bestuurder legt misschien tegen de 30 neer...

Als ik een naam moest kiezen uit het lijstje van de scouts van Arsenal is het Gregorz Krychowiak. Wat een geweldenaar! Staat z'n mannetje, is niet te oud en is fysiek ook niet de zwakste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren